Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
naja dostum hepsi güzel olmuş özellikle toggle setinde ki hatun :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Paylaşmayalı baya olmadı :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

dostum ekranları güzel hazırlamışsın heralde widgetları hazırlamaktan uzun süzmüştür ekranları düzenlemek :)
birde birşey sorayım bu temanın alt bardaki iconlarını değiştirebiliyormusun

saolasın kardeşim. ewet onu sende yapabilirsin modlama bölümünde dustojnik kardeşim tema düzenleme die konu açmıştı ben onun sayesinde yaptım o konuya bakarsan işlem çok kolay sende istediğin resmi koyabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bakıyorum misilleme yapıyon bana hemen :) yeter ya bu nedir böle hergünde ekran yayınlanmaz ki :) ama resimleri sewmedim bu sefer. çok açık arkaplanlar kullanıyon sen yaw ben hiç sewmiyom resmin içeriğinde beyaz renk warsa hayatta kullanmam o resmi :) widgetlerde deişmiş khang shao muydu neydi bu adamın adını hep karıştırıyom :) onun setiydi dimi. bu tema hangisi :islik

- - - Eklendi - - -

naja dostum hepsi güzel olmuş özellikle toggle setinde ki hatun :ehe

teşekkür ederim kardeşim hatunlarıma laf yok :nono:

- - - Eklendi - - -

Pc'ye geçince uzun bir mesaj yazarım.şimdilik güzel ;)

tamam bekliyom yorumunu :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, yaren_dede ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bakıyorum misilleme yapıyon bana hemen :) yeter ya bu nedir böle hergünde ekran yayınlanmaz ki :) ama resimleri sewmedim bu sefer. çok açık arkaplanlar kullanıyon sen yaw ben hiç sewmiyom resmin içeriğinde beyaz renk warsa hayatta kullanmam o resmi :) widgetlerde deişmiş khang shao muydu neydi bu adamın adını hep karıştırıyom :) onun setiydi dimi. bu tema hangisi :islik
Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışına :hih: müzik ekranıma açık diyosan onuda orda nota var diye koydum :D zaten ekran parlaklığını en düşükte kullanıyom açık renk göze batmıyo temada koyu duvarkağıdı koyu olunca içim daralıyo benim :) tema mı bilmem ki hangisi ya :islik widgetlarda değişiklik yapıyım şeffaf olsunlar dedim bunların şeffaflıkları çok güzel :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışına :hih: müzik ekranıma açık diyosan onuda orda nota var diye koydum :D zaten ekran parlaklığını en düşükte kullanıyom açık renk göze batmıyo temada koyu duvarkağıdı koyu olunca içim daralıyo benim :) tema mı bilmem ki hangisi ya :islik widgetlarda değişiklik yapıyım şeffaf olsunlar dedim bunların şeffaflıkları çok güzel :)

ilk ekran bakışlar güzelde sanki güneş gibi parlıyo ışıl ışıl :) yani açık renk :) o güzel uzanmış ona lafım yok zaten :) benim şeffaflık derecem elegance serisi yaptım ya işte o cam gibi ne var gibi ne yok gibi yani :) zaten bende bu seti kullanacaktım ama onu yapınca bundan vazgeçtim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
ne zamandır bende eklemiyodum :D

Öncelikle ekranların çok renkli.İlk ekrandaki saat yeni o belli :D teman güzelmiş.Bir ara bende kullanmıştım ;) Dukto'yu ilk kez birinci ekranında 6 tane kısayol görüyorum :D Yalnız saatin alta olması tuhaf.ben hiç alışık değilim.böyle şeylere :D 2.ekran için baya sansür gerekiyordu.dlna widgetı ile yapmışın zaten :D 3.ekrandaki notlar widgetı ve ajanda da yeni.yalnız ajandayı beyaz fontlu yapsan daha iyi olurdu.3.ekrandaki saate najanaja yazısını görünce çift görüyorum felan sandım bir an :D rss widgetı güzelmiş ;) radyo widgetıda hoşmuş.mail widgetını görmüşken benim mail widgetı sorunlu.telefonu sürekli reset attırıyor :hmmm

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ilk ekran bakışlar güzelde sanki güneş gibi parlıyo ışıl ışıl :) yani açık renk :) o güzel uzanmış ona lafım yok zaten :) benim şeffaflık derecem elegance serisi yaptım ya işte o cam gibi ne var gibi ne yok gibi yani :) zaten bende bu seti kullanacaktım ama onu yapınca bundan vazgeçtim :)
Güneş gibi parlıyo ufkumu açıyo kardeşim :) valla canım sıkıldıkça değiştiriyom bütün widget setlerini gezdim nerdeyse :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye

Sanada birşeyler yazalım diğer Sleeple abi :D Tema güzel.Resimler güzel.Widget setleri harikulade.Sende bendesin siyah duvar kağıtları benimde içimi boğar ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Sanada birşeyler yazalım diğer Sleeple abi :D Tema güzel.Resimler güzel.Widget setleri harikulade.Sende bendesin siyah duvar kağıtları benimde içimi boğar ;)
Diğer konuda ismimi söyledim :D Teşekkür ederim yorumların için :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

Öncelikle ekranların çok renkli.İlk ekrandaki saat yeni o belli :D teman güzelmiş.Bir ara bende kullanmıştım ;) Dukto'yu ilk kez birinci ekranında 6 tane kısayol görüyorum :D Yalnız saatin alta olması tuhaf.ben hiç alışık değilim.böyle şeylere :D 2.ekran için baya sansür gerekiyordu.dlna widgetı ile yapmışın zaten :D 3.ekrandaki notlar widgetı ve ajanda da yeni.yalnız ajandayı beyaz fontlu yapsan daha iyi olurdu.3.ekrandaki saate najanaja yazısını görünce çift görüyorum felan sandım bir an :D rss widgetı güzelmiş ;) radyo widgetıda hoşmuş.mail widgetını görmüşken benim mail widgetı sorunlu.telefonu sürekli reset attırıyor :hmmm

ekranlarım herzaman renklidir :) saat widget setiyle aynı ikon ve temayla :) temayı biraz modifiye ettim orjinal deil yani :) saat yer kaplayan bir widget ve ben widgetlerimi duwarkağıtlarına göre yerleştiririm hem resim hem widget belli olmalı o ekranda saaati üste alsaydım kızın kafa kısmını kaplayacaktı ve anlaşılmayacaktı ama altta resmi hiçbi şekilde etkilemiyo anadınmı :) ajandayı beyaz yapma olayını uyguladım zaten renk dosyasını ilgili klasöre attım ama deişmedi bende üstüne düşmedim daha sonra ilgilenirim :) kendime özel bide flipclock yaptım bunu çok sewdim başka flipclock kullanmam artık :) aslında sen istemişin ya elegance serisi için radyo widgeti ben deişmedi demiştim meğer bendeki widgetin ismi farklıymış fmradio deil mmradioymuş :) ismini deiştirdim radyo da deişti artık :) belki bi ara elegance serisini update ederim belki diyorum ama :) tüm yorumların için teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar :D
ilk benden olsun :) yazı fontun ne iyi ne kötü daha doğrusu rakamları sewmedim bi tek :) resimler bu sefer natural takılmışsın pek tarzım deil :) idare eder benim için. widgetlere bişey diemicem çoğu benim mamülüm zaten :D ben bu temayı sewmedim daha doğrusu alt bar bence iğrenç :) millet androide benzetcem die napacanı şaşırmış :) bunun altbarını deiştirirsek kullanılabilir hale gelir o zaman :) benden bu kadar yorumum bu, isteğim yok :) Teşekkürler önizlemeler için :oke:

- - - Eklendi - - -

maaşallah rengarenk capcanlı ekranlar :) gayet güzel uyumlu ekranlar tel şarj dayken çekmişsin anlaşılan :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye

dostum duvar kagitlarini begenmedim açıkçası iyi seçim yapamamışsin bu sefer, avkonda eski moda kalmış, tema alt bar ve iconlar hiç hoş değil bence ödevler bittikten sonra yeni ekranlar paylaş :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Can bu yazı tipinde whatsappta simgeler tam olarak çıkıyo mu? ben orjinal font ya da nokia pure haricinde başka font yapınca whatsappta simgeler yarım çıkıyo :D

- - - Eklendi - - -

Bu saat widgetini verebilir misin :D

dün can paylaştı dostum

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abiler bu ajanda widgetını nasıl beyaz fontlu yapıyoruz can yapmış mesela, küçük olanını

Üst Alt