Android Geçiş Vaktim geldimi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Jb nedemek ?? kusura bakmayın android kullanmadığım için bu terimleri fazla bilmiyorum

Nedense samsung s2ye soğum neden derseniz s3 var piyasada s2ye gereken değeri vermez üreticisi .

S2den başka tercihleriniz varmı samsung fazla dayanıklı olmuyor.En az 2-3 yıl oyun oynatmıyor diyemezsin derken yüksek grafikli oyunmu yoksa normal tarzda oyun mu ?? Ayrıca s2nin ne gibi avantajları var diğer piyasadaki telefonlardan

s3 al ozaman kardeşim durumun varsa :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
dururm zorlarsam var fakat s3 sağlam değil vs yorumlar var ve daha ucuz telefonlarda alabilirim

Sende one x al o zaman. Ben kullanıyorum tavsiye ederim. Ama o bütçeye çıkamıyorsan SGS2 den başka seçeneğin yok. tabikide ben böyle düşünüyorum :)

Symbianize

Symbianize

Üye
En kotu bi ihitmal al bi iphone 4S android sartmi

- - - Eklendi - - -

En kotu bi ihitmal al bi iphone 4S android sartmi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 alabilirsin mesela :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
s2 alsın işte o donanım ona yeter. fazlasnı ıstıyorsan one x ile s3

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 yeterl bir telefon bence :evet:

- - - Eklendi - - -

dururm zorlarsam var fakat s3 sağlam değil vs yorumlar var ve daha ucuz telefonlarda alabilirim

ozaman s2 alacaksın kardeşim :) taş gibi telefon + önümüzdeki ay JB alacak büyük ihtimalle ondan sonrası gerçi Allah kerim ama samsung vermese bile sen kendin CyanogenMod şeklinde yüklersin orijinal yazılımdan daha iyi oluyor zaten :evet:

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Beyler uzun zamandan beri mesaj atamıyordum son olarak
S2'yi 1000 tlya buldum film falan iyi izlenirmi mesaj internet performansı leptoptaki gibimi ???
S3 ise internet aracılığıyla 1400 tlya buldum
Resmi ithalat, 2 yıl garantili ve faturalı. yazıyor bi aksilik çıkar mı ??

ayrıca 3,6,9 taksit ( Tüm taksitlere +3 ) yazıyor bu nedemek oluyor 12 taksit peşin fiyatına vade farksız mı ??

Edit:Kayıtlı ürün nedir ve ne gibi eksileri var ?? Güncellemede falan mı sorun çıakrtıyor ??

avcitalip

avcitalip

Üye
Beyler uzun zamandan beri mesaj atamıyordum son olarak
S2'yi 1000 tlya buldum film falan iyi izlenirmi mesaj internet performansı leptoptaki gibimi ???
S3 ise internet aracılığıyla 1400 tlya buldum
Resmi ithalat, 2 yıl garantili ve faturalı. yazıyor bi aksilik çıkar mı ??

ayrıca 3,6,9 taksit ( Tüm taksitlere +3 ) yazıyor bu nedemek oluyor 12 taksit peşin fiyatına vade farksız mı ??

Edit:Kayıtlı ürün nedir ve ne gibi eksileri var ?? Güncellemede falan mı sorun çıakrtıyor ??

:hmmm birşey diyemiyorum :hmmm bence internetten alma,geçen adama atari getirmişler :evet:

- - - Eklendi - - -

1.280 TL'ye Gold'da var :evet:

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
1280 tl gold s3 mü ????

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef , S3 fiyatı düşer mi ocağa kadar ???

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
dert etmeyin sarı:D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede S2 .. ;]

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bir arkadas sonyler cok radrasyon yayiyor demis de ben de diyorumki az ya da cok maruz kaiyoruz...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
?? nedemek istediniz anlamadım

Yani yeter artık kafayı yiyecem kararsızlıktan .

Beyler S2 1000 liraya buldum
S3 1379 TL
İnsan hazır almışken en iyisini al diyor ama 1000 lirada yeter heralde
Sizce fiyatların düşmesini beklemelimiyim ?? S2 almalımıyım ne yapmalıyım ??

300 TL Buyuk Bir Fark Degil Bence .. Az Daha Biriktir, En Iyisini Al O Zamann .. ;]

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tamam anliyorum...

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Beyler evet son saatlerim gidip alıyorum yoksa kararsızlıktan kafayı yiyeceğim gerekirse kötü çıksın idare etmesin ama bu düşünce kafamı kemiriyor resmen son olarak
S2 almayı düşünoyrum fiyatı :1000 TL
nexus : 1250 TL
S3: 1500 TL

Evet son yorumları alayım ama acele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt