Android Geçiş Vaktim geldimi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Beyler evet son saatlerim gidip alıyorum yoksa kararsızlıktan kafayı yiyeceğim gerekirse kötü çıksın idare etmesin ama bu düşünce kafamı kemiriyor resmen son olarak
S2 almayı düşünoyrum fiyatı :1000 TL
nexus : 1250 TL
S3: 1500 TL

Evet son yorumları alayım ama acele

nexusu boşver kardeşim pişman olursun s2 al eğer durumun yetiyorsa s3 al :evet: benim dediklerime uymazsan hayatının hatasını yaparsın :evet:

aleranol

aleranol

Üye
s2 almani tavsiye ederim. üzülmeSin pişman olmazsin

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ucuza nexus buldum 1100 TLya acaba alınabilir fiyat mı ve nasıl alınacak bi telefon mu ekran sağlamlığı bakımından (gorilla glass değil) ve oyun performansı fazla önemli değil ama ekran kartının düşük olması internette dolaşmamı film izlerken kötü görüntü gibi olayları doğurabilir mi ve oyunda çok sıkıntı çekebilir miyim ?? Kamera ve video vs fazla önemli değil benim için ama açıkçası 1000 lirada veriyosam bi telefona bunlarında iyi olmasını isterim.Yoksa daha bekleyip ucuza s3 bulup alsammı ??

zappinger

Üye
Beyler ucuza nexus buldum 1100 TLya acaba alınabilir fiyat mı ve nasıl alınacak bi telefon mu ekran sağlamlığı bakımından (gorilla glass değil) ve oyun performansı fazla önemli değil ama ekran kartının düşük olması internette dolaşmamı film izlerken kötü görüntü gibi olayları doğurabilir mi ve oyunda çok sıkıntı çekebilir miyim ?? Kamera ve video vs fazla önemli değil benim için ama açıkçası 1000 lirada veriyosam bi telefona bunlarında iyi olmasını isterim.Yoksa daha bekleyip ucuza s3 bulup alsammı ??

Nexus 4.1 bana s3den daha iyi geldi daha hizliydi nedense s3 4.1 bilemiycem

61semih

61semih

Üye
s2 derim ben kamera konusunda sony daha iyi olabilir fakat s2 daha iyi bir telefon

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
s2 derim ben kamera konusunda sony daha iyi olabilir fakat s2 daha iyi bir telefon
Sonyleri sar değerinden dolayı yazmadım bile.S2 güncelleme konusundan önü kapalı ve nexus saf android o yüzden nexus tercihim ama s3le arasındaki fark s3e kaydırırmı beni onu düşünüyorum.
Nexus 4.1 bana s3den daha iyi geldi daha hizliydi nedense s3 4.1 bilemiycem
Evet resmen nexus yeniden doğmuş vs diye okudum incelemelerde.S3te 4.1 hızlanır fakat aradaki farka değermi yani dah abekleyip s3ün ucuzlamasınımı beklesem ??

karışık12

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyler yorumlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt