samsung galaxy s3 mü yoksa nokia liumia 920 mi tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mü yoksa nokia liumia 920 mi tavsiye
merhaba arkadaşlar tevsiyelarinize ihtiyacım var telefon alacağım ( L920 ) YADA ( SGS3 ) hangisi sizce almalıyım bir çok sitede L920 İNCELEDİM guzl bir telefon samsung s3 de inceledim özellikleri güzel bir telefon ama bir çok sitede samsung s3 sorunlarınlerını okudum ( kamera -ses leilgili - arama ve çağırı - ısınma sorunu - mor renge dönüşmesi ekranın ) bu gibi sorunlar bunları dikkate almalımıyım yoksa L920 NİN türkiye ye gelmesinimi beklemeliyim tavsiyelriniz için teşekkürler

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun istiyorsan sg3 kamera rahat kullanım tasarım falan istiyorsan lumia al

aleranol

aleranol

Üye
amcalu haklı oyun için 2 ay.bekleyemez isen s3 al. geri kalan herşey için l920

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence bekle kardeşim Lumia920 gelsin git bir mağazaya bir eline s3 al bir eline Lumia920 karşılaştır ve seç birini.

zappinger

Üye
Note 2 de baksana ekran sorun degilse sana bosta 1300 civari ram kaliyo veya cortex15 li cihaz bekle 2 gb ram a15 mukemmel olur.

erko merko

erko merko

Üye
Lumia 920'yi bekleyip bir mağazada denersen daha iyi olur senin için fakat ben oyun/uygulama için s3, kamera, hoş tasarım istiyorsan lumia 920 tavsiye ederim.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

aleranol

aleranol

Üye

oylamaya birbak lumia eziyo resmen ::zuhaha: kağıt üzerinde en iyi telefon lg optimus g dir. ama kullanış amacına göre 3 telefon var.
oyun oynayacaksan onex+

aynı anda 2 işlem çalıştırmak gibi resim gibi yada iş ile ilgili istiyorsan not2
geri kalan herşey için lumia920 çünkü karsilastirirsak birtek lumia konuya tek özellik üzerine yoğunlaşmamis.

rapman

rapman

Üye
L920 tabiki. Oyunları da sıkıntı etme destek gelecek.

Why Always Me

Why Always Me

Üye

oylamaya birbak lumia eziyo resmen ::zuhaha: kağıt üzerinde en iyi telefon lg optimus g dir. ama kullanış amacına göre 3 telefon var.
oyun oynayacaksan onex+

aynı anda 2 işlem çalıştırmak gibi resim gibi yada iş ile ilgili istiyorsan not2
geri kalan herşey için lumia920 çünkü karsilastirirsak birtek lumia konuya tek özellik üzerine yoğunlaşmamis.

Lumia 920 'mi ezip geçiyor ? Aç bidaha bak eğer ordaki karşılaştırmaya göre yorum yapıyorsak..S3 almak için haklı nedenlere bak bide Lumia 920 almak için haklı nedenlere bak bakalım ORDAKİ KARŞILAŞTIRMAYA GÖRE hangisi ezip geçiyor :oke: Oylamayı neye göre yapıyorlar onuda anlamadım..Eğer ordaki karşılaştırmaya bakarsak S3 ezip geçiyor yani ama oylamaya bakınca farklı.

SilentOne

SilentOne

Üye
yaw o değilde kullanılan donanım 920 nın 2 katı nerdeyse eğer işi kameraya ve arayüze geticekseniz wp de iphone gibi home screen yok desek yeridir bu bir ikincisi sistem direk kernaller ile donanımlara msaj gonderip alıyor ondan stabile kamara ve ekran deme o durumdaki patentlerin hepsi nokiada normal bişi eee uygulama diyorsun diyer şirketter adam akıllı uyguama vermiyor 125bin barajı daha yeni aşıldı 2.si nokia artık guvenmemek gerekiyor bakarsın 2014 tak biz wp yi bıraktık mıkrosoftla anlaşamıyoruz megoo ya geri doncez yada symbiana geri doncez derse şaşmayın

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

oyun oynayacaksan onex+

fandrold damarı kabarmış

- - - Eklendi - - -

yaw o değilde kullanılan donanım 920 nın 2 katı nerdeyse eğer işi kameraya ve arayüze geticekseniz wp de iphone gibi home screen yok desek yeridir bu bir ikincisi sistem direk kernaller ile donanımlara msaj gonderip alıyor ondan stabile kamara ve ekran deme o durumdaki patentlerin hepsi nokiada normal bişi eee uygulama diyorsun diyer şirketter adam akıllı uyguama vermiyor 125bin barajı daha yeni aşıldı 2.si nokia artık guvenmemek gerekiyor bakarsın 2014 tak biz wp yi bıraktık mıkrosoftla anlaşamıyoruz megoo ya geri doncez yada symbiana geri doncez derse şaşmayın

:D nasıl uydurdun şu son yazdığın yeri :D kopuşlardayım :D güncellemeleri nokia değil microsoft verecek :D bunu bllmlyorsan konuşmayacaksın :ehe

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
erko merko

erko merko

Üye

Lumia 920 'mi ezip geçiyor ? Aç bidaha bak eğer ordaki karşılaştırmaya göre yorum yapıyorsak..S3 almak için haklı nedenlere bak bide Lumia 920 almak için haklı nedenlere bak bakalım ORDAKİ KARŞILAŞTIRMAYA GÖRE hangisi ezip geçiyor :oke: Oylamayı neye göre yapıyorlar onuda anlamadım..Eğer ordaki karşılaştırmaya bakarsak S3 ezip geçiyor yani ama oylamaya bakınca farklı.

Uğraşma kardeş şunla, millete fanboy diyip durur fakat kendisi her konuda nokia fanboyluğu yapıyor farkında değil birde sürekli haklı çıkmaya çalışmalarınıda gülüp geçiyorum açıkçası. Lumia eziyor dediği yerede iyi bakmamış anlaşılan s3 almak için haklı nedenler oldukça daha fazla o sitede.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Site karşılaştırmaları genelde yanıltıcı olabilir,çünkü cihazlarda kullanılan teknolojileri olaya katmıyorlar sadece ezberci özellikleri veriyorlar kalıp olarak. Ayrıca 920 de Bluetooth 4.0 var.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Site karşılaştırmaları genelde yanıltıcı olabilir,çünkü cihazlarda kullanılan teknolojileri olaya katmıyorlar sadece ezberci özellikleri veriyorlar kalıp olarak. Ayrıca 920 de Bluetooth 4.0 var.

Aynen yanlış yazmışlar onu

Why Always Me

Why Always Me

Üye

Uğraşma kardeş şunla, millete fanboy diyip durur fakat kendisi her konuda nokia fanboyluğu yapıyor farkında değil birde sürekli haklı çıkmaya çalışmalarınıda gülüp geçiyorum açıkçası. Lumia eziyor dediği yerede iyi bakmamış anlaşılan s3 almak için haklı nedenler oldukça daha fazla o sitede.

Aynen S3 almak için haklı nedenler daha fazla gözüküyor bende onu demek istedim..Yani amacım tartışma falan çıkarmak değil ama o lumia ezmiş diyor nasıl oluyorsa anlamadım..Kullanılan oylar neye göre kullanılıyor onuda anlamadım,S3 ordaki karşılaştırmaya göre çok fazla üstünlük sağlamış :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
fandrold damarı kabarmış

- - - Eklendi - - -

:D nasıl uydurdun şu son yazdığın yeri :D kopuşlardayım :D güncellemeleri nokia değil microsoft verecek :D bunu bllmlyorsan konuşmayacaksın :ehe
bir ben yazdıklarımdan güncelleme yazmıyor nokia ilişkiyi keserse telefon olarak yazılım güncellemeside gider ayriyetten marketide kapatabilir olabilir bunlar oyuzden senden daha fazla bilgim vardır emin ol ama işte windows sewmediğimden dolayı malumen wp yide sewmiyom yoksa hala nokiacıyım yanı

zappinger

Üye

bir ben yazdıklarımdan güncelleme yazmıyor nokia ilişkiyi keserse telefon olarak yazılım güncellemeside gider ayriyetten marketide kapatabilir olabilir bunlar oyuzden senden daha fazla bilgim vardır emin ol ama işte windows sewmediğimden dolayı malumen wp yide sewmiyom yoksa hala nokiacıyım yanı
windowsun neyini sevicem pc deki donanımın yarısı boşa gidiyo

Üst Alt