Elveda Symbian...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Elveda Symbian...
şaka la şaka ne elvedası :ehe lise bitene kadar birlikteyiz :(

otostopçu

otostopçu

Üye
aynen sonra windows phone :disko:

ismail

ismail

Üye
evet inşAllah windows phone :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen Symbian'la devam sonra Fundows Fon.

Black-killing

Black-killing

Üye
Bu sene üniversiteyi kazanırsam hediye olarak Lumia 920 alacağım.Eğer kazanamazsam çalışacağım gene Lumia alacağım yani her türlü benim :)

otostopçu

otostopçu

Üye
odtü ye gir dediler
:yuru
xdj-aero + lumia 920 + surface pro 8 :ehe kazanmaktan başka çare bırakmıyorlar :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Yuh odtü çok zor bea valla odtüyü kazanmak isteseydin şuan burda bunu yazıyor olmazdın.Eğer bende kazanmak istiyor olsaydım bu yazdığını okumazdım :)

otostopçu

otostopçu

Üye
ne alakası var 7/24 test çözmek konu anlamana yardımcı olmuyorki ortalama 3.5 saat konu anlatım 1 saatte test çözümü ile giremeyeceğin yer olmaz. onun yerine kitap oku hem okuman hızlanır hemde daha eğlenceli olur :bud:

Black-killing

Black-killing

Üye
Odtüde istediğin yer kaç puan istiyor ki ? Bide sen şuan lise sondasın dimi .

otostopçu

otostopçu

Üye
11 :züü: hep değişiyor ya puana bakmadım ama 5200 sıralaman olmalı en az odtü yazılım mühendisliği :yuru

Black-killing

Black-killing

Üye
En düşük bi 460 + yapman lazım bak benim gibi yapma lise 3 den başka çalışmaya benim 2.nci girişim bu sene ya seve seve ya da ... ;)

otostopçu

otostopçu

Üye
başladık bakalım 2. döneme kadar lise 1 2 çalışacağım biter heralde :S ygs fln çok saçma ya yeteneğe göre almalılar c++ bilmeyen adam 460 puan alıp giriyor c++ ın kitabını yazan adam 440 alsa hayatı kayıyor :(

konservatuvar da dj lik bölümü olucaktı ahhh dururmuydum burda :ehe

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Ben 15 tatilde windows phone'a kaçıcam ;) 820 alıcam beyler :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence biraz daha biriktir Lumia 920 Al .

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Bence biraz daha biriktir Lumia 920 Al .

Ben sadece yazılılara çalışıcam ailem alıcak. Tabi lisede sayısallardan yüksek almanın ayrı bir önemi var :) 485 ortalamamla anadolu lisesinde okuyorum ;)

- - - Eklendi - - -

o yüzden onlara çok yük olmak istemiyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Haklısın o zaman başka bir zaman alırsın.

otostopçu

otostopçu

Üye
820 alınca yük olmuyor 920 alınca oluyor :alkis 200 tl fark olur en fazla

otostopçu

otostopçu

Üye
820 ortalama 1100 tl civarı olcak 920 de 1350 tl olur en fazla çoğu yerde böyle yazıyorlar böyle olmasa bile 2 3 ay sonra iniyor hemen fiyatları çünkü samsung ve htc de wp telefonları türkiyeye sokmaya hazırlanıyor

- - - Eklendi - - -

ama bende 820 920 den daha çok sevdim şekli daha güzel 2 telefonuda koysalar tasarımı yüzünden 820 yi seçerdim :ehe

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
820 ortalama 1100 tl civarı olcak 920 de 1350 tl olur en fazla çoğu yerde böyle yazıyorlar böyle olmasa bile 2 3 ay sonra iniyor hemen fiyatları çünkü samsung ve ht de wp telefonları türkiyeye sokmaya hazırlanıyor

Bu arada htc kesinlikle destek vermeyin tasarım hırsızlığı yaptılar hazıra kondıular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt