evet htc yi oldum olası sevmedim dek iyi yanı beats geliyor yanında fakat beats in yapımcısı monster cable nokia nın yeni kulaklıklarınıda monster cable yaptığına göre no problem![]()
şuna bakarmısın ya bune hem aynı tasarımda olsa bile gider gene nokia alırım nokia nın elinde kimsenin hesaba katmadığı 3 silahı var 

mahkeme devam ediyor sanırımşuna bakarmısın ya bune hem aynı tasarımda olsa bile gider gene nokia alırım nokia nın elinde kimsenin hesaba katmadığı 3 silahı var
1- nokia windowsphone arayüzü haricinde kendi arayüzünü kullanabilir
2- nokia nın özel olarak sadece lumia lara yayınladığı oyunları var wp storede nokia için özel bölüm açılmış
3- puremotion hd+![]()
Ne alakası var panpa? windows sadece nokiaya çıkmadıki? windows phone htc dede olur samsungdada olacak nokiadada olacak. nokiaya saygıyla ne alakası var ?Nokia'ya azıcık saygı duyan adam bu telefonu almaz. Bakar mısın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mahkeme devam ediyor sanırımşuna bakarmısın ya bune hem aynı tasarımda olsa bile gider gene nokia alırım nokia nın elinde kimsenin hesaba katmadığı 3 silahı var
1- nokia windowsphone arayüzü haricinde kendi arayüzünü kullanabilir
2- nokia nın özel olarak sadece lumia lara yayınladığı oyunları var wp storede nokia için özel bölüm açılmış
3- puremotion hd+![]()
nokia bi mallık yapmazsa iflastan kurtuldu sayılır 
haklısın. Param olsa lumia 920 alacam zaten
- - - Eklendi - - -
Ne alakası var panpa? windows sadece nokiaya çıkmadıki? windows phone htc dede olur samsungdada olacak nokiadada olacak. nokiaya saygıyla ne alakası var ?
nick kalmamış pm kutun dolmuş![]()
soru neydiki cevaplamadım bulamadım ben soruyu ?
Merhaba,lise bitene Symbiancı kaderdaşlarımİnşallah seneye bende Symbian telefonumun yanına Windows phone alacağım.

Soru değil zaten şunu diyorum
bi de nokia windows phone 8 telefonlar nokia
storelara gelmiş olabilir. gidip Lumiaları sorunca "sinyal gelmedi"
dlyorlarmış. Gallba tanıtımdan sonra raflara
koyacaklar

win8 tanitimini bekliyorlar![]()

her bijl hitler babeey
her bijl hitler babeey
her bijl hitler babeey
her bijl hitler babeey
her bijl hitler babeey
her bijl hitler babeey