SAMSUNG I9100 GALAXY S II CEP TELEFONU 16 GB nasıl biliriz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG I9100 GALAXY S II CEP TELEFONU 16 GB nasıl biliriz ?
SAMSUNG I9100 GALAXY S II CEP TELEFONU 16 GB

evet arkadaşlar sonunda araştırmalarım sonucunda s2 almaya karar verdim sizin bu telefon hakkındaki yorumlarınızı kullanıcı görüşlerini almak istiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekkür ediyorum.

telefonu vatan dan 1250 liraya alıcam yani bu parayı gözden çıkardım eğer bu fiyata daha iyisini biliyorsanız lütfen söyleyin değerlendirmemizi yapalım ancak bu fiyatta telefonlar söylerseniz sevinirim bu fiyatın 1 kuruş yukarısı çok zor olur gibi görünüyor .

teşekkür ederim :)

Türe

Türe

Üye
Ascend p1 e de bakabiljirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 en iyi secim olacaktir:oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şimdiden hayırlı olsun, iyi seçim, yalnız benim bi arkadaşım 1.300TL'ye sıfır S3 aldı belirtmek isterim? İlla 50 TL koyun demiyorum belirtmek istedim sadece??

erko merko

erko merko

Üye
Galaxy s2 güzel telefondur tavsiye ederim.

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiden hayırlı olsun, iyi seçim, yalnız benim bi arkadaşım 1.300TL'ye sıfır S3 aldı belirtmek isterim? İlla 50 TL koyun demiyorum belirtmek istedim sadece??

nerden aldığını öğrenmemde bir sakınca var mı ?

Krofessional

yurtdışı ve kayıtlıdır sizde her şeye garantisiz spot diyorsunuz iphonenin vergisini düşünün bi öyle yorum yapın ; nexus yada xperia p öneririm (nexus google desteğinde)

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
nexus kamerası 5 mp sıkıntı yaşatabilir.

serkanfb

Üye
Çok güzel telefon almanızı tavsiye ederim abim kullanıyo çokta memnun.

clawiss

clawiss

Üye
SII iyi bir seçim olacaktır :)

aleranol

aleranol

Üye
en iyisi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim s3 alabilirsin az daha üstüne koyup ilgini çekerse özel mesaj at link vereyim.

badmus

badmus

Üye
androidtelefonlari.com ' dan daha uygun fiyata bulabilirsin sII

zappinger

Üye
s2 parasinin hakkini fazlasiyla verir

ATA359

Üye
S3 'e bulaşma. S3 alıcak bütçem varken S2 aldım. Gerçekten hakkını veriyor ve S3'e o kadar para vermeye bence gerek yok.

erko merko

erko merko

Üye
wallahi arkadaşımın elindeki o canavara bakmaktan nereden aldığını sormadım, yalnız kayseri'den aldığını biliyorum.

- - - Eklendi - - -

yalnız yurtiçi 2 yıl garantiliymiş cihazı!
1300 liraya yurt içi garantili ha ? eğer doğruysa cidden çok iyi fiyat nerden aldığını biliyormusun ?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
sorunun cevabı : iyi biliriz... 4.1 jb güncellemesini de alacak :D bence yeter de artar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
1400 liraya falan yurtiçi garantili s3 bulursun ama adı şanı belli olmayan firmalar tarafından verilen garantili olur..Yani telefonunda sorun olduğu zaman karış karış ararsın uğraşırsın sorununu halletmek için..Yani alacağın telefon Samsung 'un resmi distribütörleri tarafından garantili olmaz..Başka firmalar tarafından garantili olur ve telefonunda sorun cıktığı zaman çok sıkıntı yaşayabilirsin..tavsiye etmem açıkcası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...