Nick Kalmamış
Üye
onuda yaparım
- - - Eklendi - - -
yesBeğendünüzmü efenim
![]()
irlt: ne anladım ki bundan. Afedersin ama bazı yerlerde küfür mü ediyo la bu dedim
onuda yaparım
- - - Eklendi - - -
yesBeğendünüzmü efenim
![]()
irlt: ne anladım ki bundan. Afedersin ama bazı yerlerde küfür mü ediyo la bu dedimanlamadım ama neyseHizmet, akibet, yargı bu Ne la![]()

küfürlü yerleri kapamaya çalıştımirlt: ne anladım ki bundan. Afedersin ama bazı yerlerde küfür mü ediyo la bu dedim

anlamadım ama neyse
- - - Eklendi - - -
küfürlü yerleri kapamaya çalıştım![]()
anlamadım ama neyse
- - - Eklendi - - -
küfürlü yerleri kapamaya çalıştım![]()
abi sana yemin ediyorum hızlı dinleye dinleye varya şu söylediğim bile yavaşa geliyor. Heleki bunları dinledikten sonra ceza dinliyorum abi yemin ederim aşırı basit geliyor şarkıları. Eskiden cezayı nasıl söyleyecem diye düşünüyordum şimdi çocuk oyuncağıBenimki de çok yavaş. Hala %30 da![]()

tamam farketmez bekliyorum. Bende o sırada patron bullshit akar...bekle ben de 2.verse'ü cover'layım![]()
Ceza'nın Aydın diye birine attığı diss'i dinledin mi İsmail. Hani kapalı bir yerdeler, omzunda havlu var. 1 dakikaya yakın. Son zamanlarına doğru taramalıya bağlıyor. Orası yavaş mı senin için ?
- - - Eklendi - - -
%85 de
Mikrofon başına geçince ismail konuşur çünkübuyrun bu da benimkisesim nasıl panpalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benim yüzdeler indirme yüzdesiydi
Şimdi dinledim güzeldi de arada dilinin dolandığı olmuş. Oralar bozmuş işi![]()
bana dedln demi 
Mikrofon başına geçince ismail konuşur çünkü![]()

Yok İsmail'e söylemiştim onu. Seninkini daha dinlemedim![]()
dinlr hemen 
1 yerde olduBenim yüzdeler indirme yüzdesiydi
Şimdi dinledim güzeldi de arada dilinin dolandığı olmuş. Oralar bozmuş işi![]()