Samsung Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W
Smasung Galaxy W aldım fakat rami yetmiyor. Karde§imde galaxy mini2 var o bile çok rahat çalışıyor. Şimdi diyecegim o ki bu telefona root ve rom nedir, nasıl atılıyor, garantiden çıkarır mı, Android 4.0 atabilirmiyim atarsam eski 2.3.6 sürüme nasıl dönerim. Kapsamlı bilgi istiyorum. Ama öncelik olarak şu Android 4.0 dosyalarını(telefonu kasmayan surum olsun) ve bunun yaninda sorun olursa eski orjinal dosyalarini istiyorum ve lutfen root ve rom nasil yapilir anlati n sadece ben gt-s5603de firmware biliyorum onuda unuttum ilk defa android kullanacam.
Vereceginiz bilgiler için şimdiden teşekkürler...

sadikbircan

Üye
Android sistem modifikasyon bölümünde cm9(android 4.0.4) romu var. Yüklemesini en ince ayrıntısına kadar anlattım.Eğer eski romunuza geri dönmek istersenizde özel mesajla yada konu altından bana ulaşırsanız yardımcı olurum.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Eski rom dosyasi var mi yani garantilik bir is olsa eski roma donsek garantiden cikarmi benim asil ogrenmek istedigim bu

- - - Eklendi - - -

Bide link atarmisin birsuru galaxy w android 4.0romu var forumda

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

By_eLeN

Üye
Costum rom ile telefonu hizlandiramazsin arkadasim mini ile wonder guclu gozukuyor fakat zayif donanimlar var

Kerim.

Kerim.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Emre

By_eLeN

Üye
Arkadasim 1 ghz islemci stock romda da aynidir costum de de aynidir romla mi yukseliuor ram ve islemci ? Evet biliyorum kirpilmis romlar uzerinde oynuyorlar hepsi bu costum romda wonder i tam olarak wonder olarak kullanabilir misi ? Imkani yok be wonder i t20 gibi duz ek yazilimlar ile gelen guzellikleri olmadan kullansam ne olur kullanmasam ne olur ?

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefonu Teknosadan aldım benim Android sürümüyle falan pek işim yok sorun şu bundan daha düşük özellikli telefonlar çok hızlı çalışırken bu telefon bi menüye bile girerken donuyor kasıyor. Telefonda çok gereksiz uygulama var telefonda 350mb ram var ben daha 75 mbsinin bos oldugunu görmedim. Benim fikrim şu Android 4.0 atarsam programlarını kendim ayarlayabilirim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeşim aslında ram samsungtan kaynaklı biraz, katıksız android var yani gerksiz samsung uygulamaları ramda yer tutmuyor sadıkbircanını dediği gibi konuyu oku romu yükle kesinlikle atlama yapma takıldığın yerleri yorum olarak sor ama sakın eksik bişey yapma kesinlikle cm9 yükle:oke: ram konusunda sıkıntı yaşamazsın bu arada ram boosterde kullanabilirsin onda oto hızlandırma var ben bayılıyorum 1 dkde bir ramı kendi temizliyo

sadikbircan

Üye
Arkadasim 1 ghz islemci stock romda da aynidir costum de de aynidir romla mi yukseliuor ram ve islemci ? Evet biliyorum kirpilmis romlar uzerinde oynuyorlar hepsi bu costum romda wonder i tam olarak wonder olarak kullanabilir misi ? Imkani yok be wonder i t20 gibi duz ek yazilimlar ile gelen guzellikleri olmadan kullansam ne olur kullanmasam ne olur ?

t20 ile galaxy w yu karşılaştıracak ve yazılımın donanım üzerindeki etkisini bilmeyecek kadar acemisin daha.Google ı aç ve linaro nedir videolarını izle ve araştır.Linaroda sadece yazılım ama 3d performansını %100 artırıyor.Sence yazılımın bir etkisi yok mu? Stock romda 1.4ghz olan galaxy w işlemcisi oc ile 2ghz oluyor.Swap alanı ekleyerek 512mb ram üzerine 512de sanal ram ekleyip 1gb ram oluyor.live oc ile chipset işlemci ram ve gpu nun hızı artırılıyor.Bunların hiçbirsi donanımsal olarak telefonu söküp içinde bişeyler yaparak olmuyor.Hepsi sadece yazılımlarla yapılıyor.HALA YAZILIM ÖNEMSİZ Mİ???

By_eLeN

Üye
t20 ile galaxy w yu karşılaştıracak ve yazılımın donanım üzerindeki etkisini bilmeyecek kadar acemisin daha.Google ı aç ve linaro nedir videolarını izle ve araştır.Linaroda sadece yazılım ama 3d performansını %100 artırıyor.Sence yazılımın bir etkisi yok mu? Stock romda 1.4ghz olan galaxy w işlemcisi oc ile 2ghz oluyor.Swap alanı ekleyerek 512mb ram üzerine 512de sanal ram ekleyip 1gb ram oluyor.live oc ile chipset işlemci ram ve gpu nun hızı artırılıyor.Bunların hiçbirsi donanımsal olarak telefonu söküp içinde bişeyler yaparak olmuyor.Hepsi sadece yazılımlarla yapılıyor.HALA YAZILIM ÖNEMSİZ Mİ???

Lafi anlamadab yazan insanlara hayranim bende oncelikle konuyu basdan oku costum rom ile orjinal rom arasindaki fark dan bahsediliyor bir onceki yazilarda ve bende wonder in yazilimini costum rom yaparak t20 gibi yazilim ile ozellik gelmeyecegini belirtmeye calisdim cok zeki arkadasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt