S2 sürüm yükseltmek istiyorum ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
S2 sürüm yükseltmek istiyorum ama...
arkadaslar elimde galaxy s2 var 2.3.3 yuklu surumu yukseltex
cem telefon danimarkadan gelme yani yurt disi guncellemeden sonra turkce dil kaybolurmu.. formatladigimda veya resetledigimde problem yoktu..sizin dusunceleriniz nedir bilen varmi

- - - Eklendi - - -

arkadaslar hic bir fikri olan yokmu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
En kötü ihtimalle Türkçe gitse bile MoreLocale isimli programla dil yüklemesi yapabilirsiniz.

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
maalesef ama sen yine de bir samsungun sitesine bak

By_eLeN

Üye
Alicagin guncelleme 4.0 olacagi icin Turkce kaybolmaz cunku androidin cindeki cihazlarinda bile Turkce destegi var ama cihazi satan operator firnasinin verdigi guncellemeyi alirsan Turkce kalkmis olabilir cunku operatorler farkli dilleri kisiyor

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
En kötü ihtimalle Türkçe gitse bile MoreLocale isimli programla dil yüklemesi yapabilirsiniz.

tesekkurler arkadasim ..

- - - Eklendi - - -

Alicagin guncelleme 4.0 olacagi icin Turkce kaybolmaz cunku androidin cindeki cihazlarinda bile Turkce destegi var ama cihazi satan operator firnasinin verdigi guncellemeyi alirsan Turkce kalkmis olabilir cunku operatorler farkli dilleri kisiyor

alacagin guncelleme 4.0 derken...
4.0.4 degilmi internette arastirdigimda 4.0.3 zaten varmis 4.0.4 cikmis. haziran ayinda yoksa yalnismi biliyorum..??

By_eLeN

Üye
Ben en son 5 ay once kullanmisdim 4.0 almisdi galiba tam net hatirlamiyorim tabi sonradan guncelleme verdimi bilmiyorum

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
4.0.4 var

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
4.0.4 var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt