Hangisi en iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi en iyi ?
Bana göre şu an en iyi telefon HTC One X+ ama yine de size sormak istiyorum. Sizce en iyi telefon hangisi? Çoğu arkadaşım Note 2 öneriyor ama bence o telefon çok büyük.Ayrıca Lumia 920 de çok revaçta şu sıralar ekran hassasiyetine bittim telefonun :D kablosuz şarj da cabası.S3 de hala bazıları tarafından seviliyor ama bence bazı özellikleri gereksiz. Örneğin uyuyunca ekranın kararması telefonla yatcağımı sanmıyorum :D Bir başka aday da iPhone 5 android telefonlara göre çok daha az kasan bi telefon ama bi symbian kullanıcısı olarak iosu sevmek zor olur çünkü ios kişiselleştirilemeyen bi sistem . Son adayım da LG optimus g bu telefon da sanırım 1.7 ghz işlemcili ama fazla bi bilgim yok bunun hakkında. Çok uzattım biliyorum kısacası en iyisi hangisi :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
şimdiden diyorum konu dağılır... hararetli tartışmalar çıkar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
en iyi yok, kişiye en uygun var. Hepsinin eksiği var, artısı var. Benim için iPhone 5 en uygunu.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bencede En İyisi Demek Yanlış Olur. Telefonların Konsepti Aynı Değilki İçlerinden Birini En İyi Seçmek.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ama Suan En Iyisi Note 2 Diyebiliriz ..

- Buyukluk

- Donanim

- Sistem .. =]

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
en iyi yok, kişiye en uygun var. Hepsinin eksiği var, artısı var. Benim için iPhone 5 en uygunu.

O zaman şöyle diyim benim için en önemlisi internet performansı ve ekran aslında wpler tam benlik ama htc one x+ işlemcisiyle ağır basıyor :)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Bana göre kesinlikle S3 ki ondan alacağım zaten. Tarz, donanım her türlü....

Çoğu kişi Note 2 diyor ama ekrandan dolayı kaba duruyor. Onu alacağıma tablet alırım mantığı doğuyor.

Stabillik açısından da Lumia 920 bence.

erko merko

erko merko

Üye
En iyi diye birşey yok fakat donanım olarak en iyi telefon lg optimus g ve kullandığı gpu çok güçlü olan iphone 5.

zappinger

Üye
note2 benim icin. sana bosta 1.3civari ram kaliyo ve super amoledi cok gelistirmisler keskinlik ,capraz pixeller mukemmel olmus

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaş karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istemiş ve soruyu sizce hangisi diye sormuş herkes sadece kendi görüşünü belirtip konuyu kendi zevkleriyle başkalarının zevklerini yarıştırmazsa konu devam eder..

doctorrr

doctorrr

Üye
aslında forumda mobil cihazlar üzerine çıkan kavgalar atışmalar tartışmalar çok saçma gereksiz ve amiyane tabirle...neyse :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Telefonun kullanım amacına göre değişir

serkanfb

Üye
Merhaba Benim için iPhone 5 en uygunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt