s3 jelly bean kurduk. ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
s3 jelly bean kurduk. ama...
Guncellemeyi kurdukta arkadaslar. Uygulamalar vs gitti hep. Linkliydi uygulamalar. Simdi ayni uygulamayi kurmak istedigimde uyumsuz guncelleme diyo hata weriyo.s napicaz ki

badmus

badmus

Üye
guncellemeyi nasil kurdunuz?

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
Kiesle kardesm. Biraz zor oldu ama oldu yani

badmus

badmus

Üye
Kurmadan once telefona format attiniz mi?

- - - Eklendi - - -

yada soyle diyeyim ics den jb 'ye geciste uygulamalarin optimizasyon farki olabiliyor. buda uygulamalarin calismasini engelliyor. yapacak pek bisey yok telefonu fabrika ayarlarina dondur. ve uygulamalari tekrar yukle

SilentOne

SilentOne

Üye
bende hiç ole bişi olmadı hepsi takır takır çalısıyor sadece go sms bide sims sıkıntı cıkarttı sıldım attım bitti

saruman_me

saruman_me

Üye
ben güncelemeden önce fabrika ayarlarına getirip öyle güncelledim marketten yüklediğim önceki programlar yine sorunsuz yüklendi task killer falan ..

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
Benim bahsettigim uygulama ve oyunlar tamamen sd karttaydi. Simdi uygulama yoneticisinde com.. gbi dewam eden dosyalari gorunuyo sadece.

- - - Eklendi - - -

Kurmadan once telefona format attiniz mi?

- - - Eklendi - - -

yada soyle diyeyim ics den jb 'ye geciste uygulamalarin optimizasyon farki olabiliyor. buda uygulamalarin calismasini engelliyor. yapacak pek bisey yok telefonu fabrika ayarlarina dondur. ve uygulamalari tekrar yukle
Fabrika ayarlarina donunce bu jb yi tekrar kurmambgerekmiyecek degil mi??

By_eLeN

Üye
Sen hafiza kartina atmissin bu yuzden gormuyordur o s2 de 4.0 a gecetken gelmisdi basima maalesef hepsini basdan kurcan

rococo

rococo

Üye
merhaba 4.1 kurdum.. fakat kies i görmüyor, nasıl ayarlama yapabilirim
saygılar

ahetahet

ahetahet

Üye
4.1.1 surum igrencccc

yunusgrafix

Üye
Oyle ogrencki anlatamam ICS cok guzeldi ya donuyor hu donuyor lanet olsunnnn buna lanettttt

By_eLeN

Üye
kurdum kurdugum gune lanet olsun kendi kendine kasiyor bir islem yapmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt