Jelly Bean Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean Geliyor
Arkadaşlar yapılan açıklamalara göre Jelly Bean bu gün dağıtılmaya başlandı.Hatta ben az önce Taiwan'lı bi arkadaşım ile görüştüm şuan Taiwan'da kullanılıyormuş güncellemeyi bugün yüklemişler.Güncelleme boyutunu 352.87 MB olarak söyledi.Kernel sürüm ise 3.14.709.16 mış.Htc nin yaptığı açıklamada android 4.1.2 olarak geçiyor.Ve güncelleme rootu tam olarak oturtamamışlar o yüzden biraz gecikmiş.Benim tahminim 30 Ekim'e kadar Türkiye güncelleme alır.Ama yine umutlanmamak lazım HTC bu.Ayrıca bu gece den sonra tüm Asia'a güncelleme dağıtılmaya başlanacakmış.

4w3e

Üye
Evet xda gördüm asia vermişler güncellemeyi hadi hayırlısı :)

ultrasivas

Üye
burdan bakabilirsiniz arkadaslar :D

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar hadi hayırlısı inş.@ultrasivas doğru adres dogru haber arkadaşım.Bakalım bekliyoruz artık :) Yalnız lütfen güncelleme yapan telefonu karıştırsın güncellemeden sonra eksi artı yorum yapsın.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar One S'e de One X ile birlikte mi gelecek bir bilginiz var mı?

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar One S'e de One X ile birlikte mi gelecek bir bilginiz var mı?

Arkadaşım One x i başlıyor One s pek yakında olarak açıklama yapıldı.Yani en az 1 ay sonra çıkabilir One S için.

r3animate

Üye
HTc one s S3 işlemcilere de gelicekmi aynı anda yoksa sadece s4 içinmi güncelleme ?

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
HTc one s S3 işlemcilere de gelicekmi aynı anda yoksa sadece s4 içinmi güncelleme ?

Yabancı bir forumda Htc one S all version coming soon.Bunu gördüm.Yani one s in tüm versiyonlarına güncelleme cok yakında diyor.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x kullanan arkadaşlar,cid kodu htc__044 yada htc_612 olan varsa jelly bean güncellemesi alabilirsiniz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Htc one x kullanan arkadaşlar,cid kodu htc__044 yada htc_612 olan varsa jelly bean güncellemesi alabilirsiniz.
Bu kodların neyi ifade ettiğini ve nereden öğrenildiğini tam olarak söylerseniz bilmeyenler de faydalanabilir :)

enes122

enes122

Üye
Cid kodunu öğrenmek.için gogle play dan CID GETTER uygulamasını indirebilirsiniz uygulamayi açtığınizda sol üst köşede kırmızı yazıyla cid kodunu yaZar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Cid kodunu öğrenmek.için gogle play dan CID GETTER uygulamasını indirebilirsiniz uygulamayi açtığınizda sol üst köşede kırmızı yazıyla cid kodunu yaZar
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt