MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))
Gereksizlere açtım ama baktım konunun asıl yeri burası belki tanımak isteyen buradan girip tanır :kıskıs: Tam adım Fatih Topçu :)

Cidden hakkımda ne düşünüyorsanız onu yazmanızı istiyorum :) Kötü veya iyi..Samimi cevaplarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kuzudur :) Kuzu gibi sakin uysal ama son derece akıllı,saygılı terbiyeli,merhametli ve çok çok iyi niyetli bir kardeşimsin :) Foruma fırtına gibi girdin heralde ilk konuştuğun insanlardan birisi de benim :) Ve seni tanıdığıma çok memnun oldum kardeşim :) Sana da üniversite sınavında başarılar,gel İstanbul a da misafirimiz ol :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeşimdir :)
Başka söze gerek yok sanırım.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu konuya baya bi zaman ayırmam gerek kardeşim en kısa sürede ayırıp yazacağım :)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
işte kuzu kuzu geldim :D
bu üye bi harika dostum :D
bi elin nesi var? Nesi var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
iyi bir arkadas :D

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
gececilerde değil tabiki kendisiyle cep genelde tanıştım ne geyikler çeviriyoduk senle yaa :d: espriler yapar bazen ama babam tarzı olduğu için gülesim gelmez nedense hep babamın üslubuyla konuşur onun yaptığı esprileri yapar bende derim 'ya babamın müdavimiyse bu arkadaş' bu bende ciddi bi' paranoyadır :D şeker gibi adamdır bi' yamuğunu görmezsiniz onun hiçbir şekilde :) kavga edemezsin onunla çünkü o izin vermez veremez :evet: çok iyi kalpli sevecen hani şu hep karnesine beş getiren ayten hanımın oğlu varya o işte fatihtir :D sinirlendğimde çok güzel yatıştırır falan :D onunla telefon görüşmelerim oldu gene aynı adam :D iyi bir 'dost' :tebessüm: diline dolanan kuzu kelimesinden hiç haz etmediğimi ona da şaka yollu sık sık söylemişimdir :kıskıs: taabiii bundada ciddi değilim :sirit: aslında onunla 3 aydır falan sıkı muhabbetimiz var ama kardeşim gibidir :op: seviliyorsun kardişim :op:

• Beğen
Tepkiler: BerkBora ve MasteLaa
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:takipet: :

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
Yazın gececilerde muhabbetin dibine vuran, fakat son günlerde benim gibi sınava çalışmaktan foruma pek giremeyen kuzucuğum :tebessüm:

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sempatik, samimi, sohbete açık ve çok kibar birisi. İyi de bir dert ortağı...

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
forumda ilk tanıştığım kişilerden:)

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Candır o can, Kendisini çok severim.. Yerinde ve samimi muhabbeti olan bi kişidir. Daha çok var ama yazmıyacam. Sadece tanıyın :tebessüm: Seviyoruz seni kuzum :sarıl:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Bu forumdaki meşhur "İyi ki varlar" listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerinden. Bırak forumu iyi ki hayatımda ve hayatımın bir parçası. O kadar bilgili ve zeki ki, einstein hayatta olsa onu veliaht atardı. O kadar sempatik ve espirili ki, Cem Yılmaz görse kardeşim deyip sarılır.(Çok mu abarttım la :allalla: ) Her neyse.. Çok süper bir kişiliğe sahiptir. Onun da benim için dediği gibi, onu anlatmaya karakter sınırı(70000) izin vermez. O kadar tanıyor ve seviyoruz birbirimizi. Allah tuttuğunu altın etsin kardeşim. Belki o zaman yakışır sana tuttukların. Kalbimden hiç bir vakit çıkmaman dileğiyle. :tebessüm:

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
biricik kardeşimiz:op:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kuzudur :) Kuzu gibi sakin uysal ama son derece akıllı,saygılı terbiyeli,merhametli ve çok çok iyi niyetli bir kardeşimsin :) Foruma fırtına gibi girdin heralde ilk konuştuğun insanlardan birisi de benim :) Ve seni tanıdığıma çok memnun oldum kardeşim :) Sana da üniversite sınavında başarılar,gel İstanbul a da misafirimiz ol :)
Ben de seni tanıdığıma çok sevindim be abim sevdiğim abimlerimden bir tanesisin sen cansın :op: :tebessüm:

Kardeşimdir :)
Başka söze gerek yok sanırım.
Sen de kardeşten ötesin benim için :)
Bu konuya baya bi zaman ayırmam gerek kardeşim en kısa sürede ayırıp yazacağım :)
Tarık abim mi ? :) Ne diyebilirim ki kendisini tanıtmaya çalışıp konu açmaya çalışsam Doğuş Pertez abiyi rahat geçerim :tebessüm: Candan öte cansın sen abim canım sana feda olsun :)
işte kuzu kuzu geldim :D
bu üye bi harika dostum :D
bi elin nesi var? Nesi var :hmmm
Sen de bir harikasın hadi bakalım sınavı atlatıp şu güzel kardeşlerinin yüzünü güldür cansın sen Furkan bunu bil :)
Sağolasın :kıskıs:
:allalla:

gececilerde değil tabiki kendisiyle cep genelde tanıştım ne geyikler çeviriyoduk senle yaa :d: espriler yapar bazen ama babam tarzı olduğu için gülesim gelmez nedense hep babamın üslubuyla konuşur onun yaptığı esprileri yapar bende derim 'ya babamın müdavimiyse bu arkadaş' bu bende ciddi bi' paranoyadır :D şeker gibi adamdır bi' yamuğunu görmezsiniz onun hiçbir şekilde :) kavga edemezsin onunla çünkü o izin vermez veremez :evet: çok iyi kalpli sevecen hani şu hep karnesine beş getiren ayten hanımın oğlu varya o işte fatihtir :D sinirlendğimde çok güzel yatıştırır falan :D onunla telefon görüşmelerim oldu gene aynı adam :D iyi bir 'dost' :tebessüm: diline dolanan kuzu kelimesinden hiç haz etmediğimi ona da şaka yollu sık sık söylemişimdir :kıskıs: taabiii bundada ciddi değilim :sirit: aslında onunla 3 aydır falan sıkı muhabbetimiz var ama kardeşim gibidir :op: seviliyorsun kardişim :op:
Kardişim sen tam neşe kaynağısın senle konuşmasam duramam ben :tebessüm: Sen de çok ama çok seviliyorsun kardeşim :) Pardon kardişim :D

Yazın gececilerde muhabbetin dibine vuran, fakat son günlerde benim gibi sınava çalışmaktan foruma pek giremeyen kuzucuğum :tebessüm:
Cansın sen de kuzum forumun başlarında en çok gördüğüm kişisin ve o gün sevmiştim seni :tebessüm: Sınav var evet 15 ay var ama süre az bu da gerçek :)
sempatik, samimi, sohbete açık ve çok kibar birisi. İyi de bir dert ortağı...
Candan ve iyi kalpli :) Daha insan ne ister ki :)

- - - Eklendi - - -

forumda ilk tanıştığım kişilerden:)
İyi ki tanıştım seninle :)
Candır o can, Kendisini çok severim.. Yerinde ve samimi muhabbeti olan bi kişidir. Daha çok var ama yazmıyacam. Sadece tanıyın :tebessüm: Seviyoruz seni kuzum :sarıl:
Ben de seni kuzum :tebessüm: Senin yerin de ayrıdır bunu bil :) :sarıl:
Bu forumdaki meşhur "İyi ki varlar" listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerinden. Bırak forumu iyi ki hayatımda ve hayatımın bir parçası. O kadar bilgili ve zeki ki, einstein hayatta olsa onu veliaht atardı. O kadar sempatik ve espirili ki, Cem Yılmaz görse kardeşim deyip sarılır.(Çok mu abarttım la :allalla: ) Her neyse.. Çok süper bir kişiliğe sahiptir. Onun da benim için dediği gibi, onu anlatmaya karakter sınırı(70000) izin vermez. O kadar tanıyor ve seviyoruz birbirimizi. Allah tuttuğunu altın etsin kardeşim. Belki o zaman yakışır sana tuttukların. Kalbimden hiç bir vakit çıkmaman dileğiyle. :tebessüm:
Ve işte geldim cana can katan Muhammed abime :) Söze gerek var mı abim :) Seni tanımak isteyen bölümde ismini bulsun kelimeler yetmez :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
yeauw

yeauw

Üye
avatarındaki kız kim bilmiyorum ama hep o var :P ilk gördüğümde avatarından kız sanmıştım ama yazıyı okuyunca anladım erkekmiş :D iyi sakin uysal maxicepde kötü biri yok zaten :D ama iyi olanlardan daha iyi bukadar yeter heralde :D hep iyi lafı kullandım zaten yeter bu yazı bitmez

Üst Alt