lumia920 ve sgs3 gun işigi karşilaştirmasi(video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
32 nm. Haha.. S4+ ;
-A9 ve a15 mimarisine sahip,
-28 nm üretilmiş,
-Normal bir işlemciden %30 daha performanslı olan,
-Asla ısınmayan (Buranın altını çiziyorum, eline bir lumia aldığında göreceksindir. Bunun sebebi 28 nm krait teknolojisidir.)
Bir işlemcidir.

Ee başka sorun var mı? Donanımdan sen mi anlıyorsun ben mi bakalım?
Sen sadece kağıt üstündeki verilere göre konuşursun yani ezbere, isterse 22nm olsun önemli olan o mimariyi kullanabilmek intelin yeni 22nm işlemcilerini gördük amd'nin 32nm bulldozer işlemcilerinden neredeyse 2 kat daha fazla ısınıyorlar neyse ya anlatayamıyorum yada anlayamıyorsun sen
kısacası ben s4 için kötü demiyorum fakat abartmayın bu kadar ;)

aleranol

aleranol

Üye

Sen sadece kağıt üstündeki verilere göre konuşursun yani ezbere, isterse 22nm olsun önemli olan o mimariyi kullanabilmek intelin yeni 22nm işlemcilerini gördük amd'nin 32nm bulldozer işlemcilerinden neredeyse 2 kat daha fazla ısınıyorlar neyse ya anlatayamıyorum yada anlayamıyorsun sen

ciddimisin sen? bulldozerlarin hayalkırıklığı olduğunu.bilmiyorsun sanirsam. adam kendini ne zannediyorsa ben büyüğüm su böyle teknik konuş. halbuki bi haltda bilmiyor. bilginin yanlis tarafindasin.

- - - Eklendi - - -

ciddimisin sen? bulldozerlarin hayalkırıklığı olduğunu.bilmiyorsun sanirsam. adam kendini ne zannediyorsa ben büyüğüm su böyle teknik konuş. halbuki bi haltda bilmiyor. bilginin yanlis tarafindasin.

Placebo-

Placebo-

Üye

Sende bana kağıt üstündeki verileri gösterdin. Ben bir şey mi dedim. Kabullenemiyorsan susacaksın işte. Tekrar soruyorum, Madem exynos daha iyi o dibinizin düştüğü meşhur optimus g, neden s4 kullanıyor?

IVI-Elia

Üye
Bi dakika.Siz burada exynos4 ile s4 plus mı karşılartırıyorsunu s4 pro mu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

s4 değil s4 plus işlemci kullanılıyor lumia920 de ve gayet iyibir işlemci,konuyu sürekli başka yerlere çekip senin söylediğinin aksini ispatlayan yorumlardan kaçıyorsun kardeşim ve çok saldırgan kırıcı ve kibirli konuşuyorsun bu da hiç hoş değil. yine söylüyorum yazılım verimliliği yüksek donanımdan daha önemlidir,eğer donanım önemli olsa galaxy s3 ün karşılaştırmalarda lumia900 e fark üstüne fark atması lazım ama 2sn den fazla bir fark bile yok hiç bir konuda,iphone5 çift çekirdek 1ghz işlemci ile s3 ü nasıl geçiyor,ikisi de aynı mimari işlemci,samsungun işlemcisi ikisi de? Tekrar yazıyorum ;

Apple'ın A6 işlemcisi 1 GHz hızında çalışıyor. Ortaya çıkan ilk test sonuçlarına göre Apple A6, Galaxy S3'teki Exynos 4 Quad işlemcisini geride bırakıyor. Özellikle 1 GHz hızında ve iki çekirdekli yapıda olan A6işlemcisinin, 1.4 GHz hızındaki Exynos 4 Quad'ı yakalayıp, geçmesi verimlilik açısından büyük bir başarı. Test sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bi dakika.Siz burada exynos4 ile s4 plus mı karşılartırıyorsunu s4 pro mu?

s4 plus'ı karşılaştırıyorlar ama buna gerek bile yok biz burda yazılımın donanımı kullanma verimliliği daha iyi olduğundan lumia920 s3 ile yarışır diyoruz o hep donanıma çekiyor konuyu.

erko merko

erko merko

Üye

Sende bana kağıt üstündeki verileri gösterdin. Ben bir şey mi dedim. Kabullenemiyorsan susacaksın işte. Tekrar soruyorum, Madem exynos daha iyi o dibinizin düştüğü meşhur optimus g, neden s4 kullanıyor?

Adreno gpu kullanan telefonlar s4 kullanır mali gpu kullananlar exynos kullanır, exynos 5 çıktığında exynos 5 kullanan telefonlarda mali 604 kullanacak bunudamı bilmiyorsun ?

Placebo-

Placebo-

Üye
Yeter, daha fazla dayanamayacağım ben sana. Almıyor kafan...

aleranol

aleranol

Üye

s4 plus'ı karşılaştırıyorlar ama buna gerek bile yok biz burda yazılımın donanımı kullanma verimliliği daha iyi olduğundan lumia920 s3 ile yarışır diyoruz o hep donanıma çekiyor konuyu.

haklisin :oke:+1kibiri yüzünden 3puan aldım kabahatimda

"diğer konudada cahilce konuşuyorsun. git firmlarin sitelerine gir performanslarını öğren. umarım banlanirsin."

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Adreno gpu kullanan telefonlar s4 kullanır mali gpu kullananlar exynos kullanır, exynos 5 çıktığında exynos 5 kullanan telefonlarda mali 604 kullanacak bunudamı bilmiyorsun ?

bana cevap vermeyecek misin yoksa veremeyecek misin?

- - - Eklendi - - -

haklisin :oke:+1kibiri yüzünden 3puan aldım kabahatimda

"diğer konudada cahilce konuşuyorsun. git firmlarin sitelerine gir performanslarını öğren. umarım banlanirsin."

valla ikinizin de ceza puanlarınızın maşallahı var size bir aylık ban görünüyor ufukta ben söyliyim.

erko merko

erko merko

Üye

nekadar mantiksizsin ya bak 1+1=2 karat basit birseyi 1+1=739272 gibi bişey yaptın. adreno 225 oldukça yeterlidir. hala anlamıyorsunuz. ayrıca chipsrtler ne alaka

Ya kardeşim ben adreno 225 yetersizmdedim ? adreno gpu kullanan s4 kullanır mali gpu kullanan exynos kullanır bu mesajım, lg optimus g neden s4 kullanıyor diyen ezgis içindi.

aleranol

aleranol

Üye

bana cevap vermeyecek misin yoksa veremeyecek misin?

- - - Eklendi - - -

valla ikinizin de ceza puanlarınızın maşallahı var size bir aylık ban görünüyor ufukta ben söyliyim.

gecenay zaten 1ay yedim buna benzer tehlike nickli bi adam vardı hatırlarsınız belki bunun gibiydi. 5800daki 300 mhz işlemcinin oc ile 1.4ghz olduğunu iddaa ediyordu. gerçi bunuda pek farkı yok ama

erko merko

erko merko

Üye

- - - Eklendi - - -

Ya kardeşim cidden bıkkınlık geldi senden, ben bulldozerlerin performansı hakkında konuşmadım, intelin 32nm ve 22nm tüm işlemcilerinden daha az ısınıyor dedim, istersen kanıtlarım ?

aleranol

aleranol

Üye

Ya kardeşim cidden bıkkınlık geldi senden, ben bulldozerlerin performansı hakkında konuşmadım, intelin 32nm ve 22nm tüm işlemcilerinden daha az ısınıyor dedim, istersen kanıtlarım ?

bekliyorum

erko merko

erko merko

Üye
Fx 8150 oc yapınca 2600k'ın stok hali kadar ısınıyor üstelik ikiside 32nm.

İntelin 22nm işlemcilerininde sıcaklık değerlerinin olduğu bir tablo.

Demekki önemli olan mimari değil o mimariyi iyi kullanabilmek.

aleranol

aleranol

Üye
niye2. nesile bakıyorsun? istersen 3. nesil.i7 fotoğrafı.koy. en son islemcilere. göre.intel açıkça alıyor. sanal8 çekirdekli i7 gercek 8 çekirdeği.her koşulda alıyor. ha belki oc da bulldozerlarin.geçer.

erko merko

erko merko

Üye
niye2. nesile bakıyorsun? istersen 3. nesil.i7 fotoğrafı.koy. en son islemcilere. göre.intel açıkça alıyor. sanal8 çekirdekli i7 gercek 8 çekirdeği.her koşulda alıyor. ha belki oc da bulldozerlarin.geçer.

Böyle saçma sapan mesajlar yazıyorsun hakaret edince ben suçlu oluyorum, ben işlemcilerin performansları hakkında değil sıcaklık değerleri hakkında konuşuyorum. Her koşulda derken ? render gibi işlemciyi zorlayan şeylerde yeni çıkan fx 8350 i7 ile başa baş performans veriyor hatta geçtiği bile oluyor.

aleranol

aleranol

Üye

Böyle saçma sapan mesajlar yazıyorsun hakaret edince ben suçlu oluyorum, ben işlemcilerin performansları hakkında değil sıcaklık değerleri hakkında konuşuyorum. Hel koşulda derken ? render gibi işlemciyi zorlayan şeylerde yeni çıkan fx 8350 i7 ile başa baş performans veriyor hatta geçtiği bile oluyor.

sana son.birşey söyleyeceğim.iyi oku

adamlar yapıyor bizde anca laklak yapiyoz su iyi bu iyi diye. üstelik bize.para da vermiyorlar :tebessüm: hadi iyi forumlar.

erko merko

erko merko

Üye

sana son.birşey söyleyeceğim.iyi oku

adamlar yapıyor bizde anca laklak yapiyoz su iyi bu iyi diye. üstelik bize.para da vermiyorlar :tebessüm: hadi iyi forumlar.

Ben sana her zaman yazdığın şeyin cevabını verdim fakat sen anlamamak için binbir türlü hale girdin, hatta pm'den amd masaüstü ekran kartlarının (7970ghz/7990devil) daha iyi olduğunu açıklamama rağmen yinede saçmalamaya devam ettin, işlemcinin ısındığını kanıtladım işine gelmeyince performansa yönelttin konuyu neyse yinede suçlu benim tabi, iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt