lumia920 ve sgs3 gun işigi karşilaştirmasi(video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Vay be.Lumia iddaalı gerçekten kim bilir belkide ilerde bunlardan bir tane alırım :) Nokia yüksel artık yüksel.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu video'yu izledikten sonra anladım iyiki s3 almışım :) Bu siyahı bitek amoledler verir :)

clear blackle Lumia920 daha iyi siyah veriyor gibi :hmmm

- - - Eklendi - - -

Galaxy s3'ün ekranı çok iyi bir ekran değil zaten dh incelemesindede bunu söylüyorlardı,lumianın ekranına lafım yok ekranı çok iyi fakat ekranı iyi diye telefona en iyi demek kadar saçma birşey yok.

zaten en iyi telefon diye bir kavram yok,her cihazın birbirinden farklı yönleri var,eline aldığında bütün ihtiyaçlarını karşılıyorsa senin için en iyi telefon odur.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

zappinger

Üye
Super amoledin ozelligi video oyun ve batarya performansi

erko merko

erko merko

Üye

zaten en iyi telefon diye bir kavram yok,her cihazın birbirinden farklı yönleri var,eline aldığında bütün ihtiyaçlarını karşılıyorsa senin için en iyi telefon odur.
Orası öylede sözüm lumia 920'ye en iyi telefon diyen fanboylara :oke:

Polymath

Polymath

Üye
Nokianin ekranlarini samsung üretmiyormuydu? Ayrica lumia 920 s3 ten iyidir ama çok farkla değil. S3 ekranı oldukça yeterli. Nokiadanda cacık olacağını düşünmüyorum. Fp2 ile kullanıcıları kendınden soğuttu ve de wp8 i samsung ve htc de kullandığına göre yani nokianın satışını etkileyecek. Bildigınız gibi nokia androide gecmedigi için bu durumda.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
erko merko

erko merko

Üye
Nokianin ekranlarini samsung üretmiyormuydu? Ayrica lumia 920 s3 ten iyidir ama çok farkla değil. S3 ekranı oldukça yeterli. Nokiadanda cacık olacağını düşünmüyorum. Fp2 ile kullanıcıları kendınden soğuttu ve de wp8 i samsung ve htc de kullandığına göre yani nokianın satışını etkileyecek. Bildigınız gibi nokia androide gecmedigi için bu durumda.

Hangi konuda lumia 920 dahaiyi ? işlemci desen değil,gpu desen değil, sadece ekranı ve kamerası daha iyi ki buda onu s3'ten daha iyi yapmaz en büyük eksisi kullandığı sistemin şuan uyguluma kıtlığı çekmesi zamanla düzelirmi bekleyip görecez.

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Hangi konuda lumia 920 dahaiyi ? işlemci desen değil,gpu desen değil, sadece ekranı ve kamerası daha iyi ki buda onu s3'ten daha iyi yapmaz en büyük eksisi kullandığı sistemin şuan uyguluma kıtlığı çekmesi zamanla düzelirmi bekleyip görecez.

dostum şu an en büyük fan boyluğu sen yapıyorsun wp androidden daha önü açık ve sağlam bir işletim sistemi emin ol bir çok destek gelecektir + lumia 920 yi incelememiş biri olarak nasıl bu kadar kesin yargılar ile konuşuyorsun hayret..

avcitalip

avcitalip

Üye
Ali ortada tartışılacak bir durum yokki video herşeyi gösteriyo zaten. Ama o arkadaki adama hasta oldum muzla oyun oynuyor, muz oyun oynamak için değil yemek için :sopa:

Nimetle şaka olmaz :ehe:bangin:

aleranol

aleranol

Üye

işlemcisi ve gpusu daha performansli. herşey çekirdek sayısı değildir. snapdragons4 exynosdan daha performanslidir. her açıdan.lumia daha iyi. tek sorunu marketi.ki 1 yıl içerisinde çok fazla uygulama portlanacak micrisoftun anlaşması var.

erko merko

erko merko

Üye

işlemcisi ve gpusu daha performansli. herşey çekirdek sayısı değildir. snapdragons4 exynosdan daha performanslidir. her açıdan.lumia daha iyi. tek sorunu marketi.ki 1 yıl içerisinde çok fazla uygulama portlanacak micrisoftun anlaşması var.

İşlemcisi ve gpusu dahamı performanslı güldürme beni. Herşey çekirdek sayısı değil tabiki bunu senden daha iyi biliyorum fakat galaxy s3'ün işlemcisi ve gpusu daha iyi biraz araştırda öğren birşeyler :oke:

- - - Eklendi - - -

dostum şu an en büyük fan boyluğu sen yapıyorsun wp androidden daha önü açık ve sağlam bir işletim sistemi emin ol bir çok destek gelecektir + lumia 920 yi incelememiş biri olarak nasıl bu kadar kesin yargılar ile konuşuyorsun hayret..

Sistemin önü açıkmı onu zaman gösterecek sonu bada gibide olabilir bunu kimse bilemez fakat ben şuan için konuşuyorum ve şuan bu sistem uygulama kıtlığı çekiyor. Ben android ile ilgili birşey demedim ? bu sistemin rakibi ios olmalıdır ki ios'u geçmesi imkansız.

• Beğen
Tepkiler: devotee
Polymath

Polymath

Üye

Düzeltiyim Ekranı daha iyi demek istemiştim :) Ekranı iyi olmakla tabiki iyi olunmuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windowsphone'un uygulama kitligi yok. Tabi ki appstore ile karsilastirilamaz ama yine söylüyorum uygulama kitligi yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Herkes varsayımlar üzerine konuşuyor merak ettiğim burada hiç eline bir Lumia900 veya htc titan ve bir galaxy s3 almış olan var mı? Ben kullandım,bir kere Lumia900 ün menü geçişleri ve ram kullanımı s3 den daha başarılı. Donanım donanım diyenleri inanın anlayamıyorum,donanım tek başına çalışıyormuş gibi yorumluyorsunuz ama önemli olan sistemin donanımı ne kadar verimle kullandığıdır,bugün bir 4s s2 yi katlıyorsa bunun sebebi donanım mıdır ios mudur? Cihazlar çıksın İstanbulda buluşalım gidelim hep berabet karşılaştıralım ama lütfen burada yorumlarken kırıcı olmayalım.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

Herkes varsayımlar üzerine konuşuyor merak ettiğim burada hiç eline bir Lumia900 veya htc titan ve bir galaxy s3 almış olan var mı? Ben kullandım,bir kere Lumia900 ün menü geçişleri ve ram kullanımı s3 den daha başarılı. Donanım donanım diyenleri inanın anlayamıyorum,donanım tek başına çalışıyormuş gibi yorumluyorsunuz ama önemli olan sistemin donanımı ne kadar verimle kullandığıdır,bugün bir 4s s2 yi katlıyorsa bunun sebebi donanım mıdır ios mudur? Cihazlar çıksın İstanbulda buluşalım gidelim hep berabet karşılaştıralım ama lütfen burada yorumlarken kırıcı olmayalım.

Çok haklısın daha fol yok yumurta yok.Kalp kırmaya değmez şu mübarek günlerde, çıkınca en iyi Lumia 920 yada S3 olsun yada One X+ olsun fark etmez sonuçta bizler kazancaz.Rekabet artınca daha neler olur neler

erko merko

erko merko

Üye

Donanım sadece ramden ibaret değil önce bunu anlayalım, 4s'nin s2'den daha iyi performans vermesinin sebebi yüksek donanıma sahip olmasıdır 4s'nin kullandığı gpu mali 400'den daha güçlüdür bunu söylememe gerek bile yok sanırım aynı şekilde cpu'su daha güçlü, performans sadece sistem verimliliği ile olmuyor ikisi bir arada olması lazım hem verimlilik hemde donanım şuan ikisi ios'ta mevcut android'te ise yüksek donanımlı cihazlar var fakat yeterli verimlilik yok wp8 içinde yok çok stabill olacak yok en iyisi olacak diyenleri anlamıyorum telefonlar çıksın piyasaya ondan sonra konuşun.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
wp7 ye bakınca wp8 in stabilliğinden şüphe etmiyor insan bunu anlatmak istiyorum. 4s in işlemcisi 800 mhz bildiğiniz gibi. Lumia900 ün o düşük donanımla verdiği tepkilere bakarak yorumluyorum ben şahsen,wp bölümünde lumia900 inceleme videomuz var izlersen biraz fikir edinebilirsin ve şuan Lumia920 donanımı yerlerde bir donanımmış gibi zikrediyorsunuz ama s4 plus işlemcisi adreno225 gpusu bence kötü bir donanım değil.

erko merko

erko merko

Üye
wp7 ye bakınca wp8 in stabilliğinden şüphe etmiyor insan bunu anlatmak istiyorum. 4s in işlemcisi 800 mhz bildiğiniz gibi. Lumia900 ün o düşük donanımla verdiği tepkilere bakarak yorumluyorum ben şahsen,wp bölümünde lumia900 inceleme videomuz var izlersen biraz fikir edinebilirsin ve şuan Lumia920 donanımı yerlerde bir donanımmış gibi zikrediyorsunuz ama s4 plus işlemcisi adreno225 gpusu bence kötü bir donanım değil.

Ben lumia 920'nin donanımına kesinlikle kötü demedim hiçbir zaman fakat galaxy s3'ün donanımdan daha iyi hatta çok daha iyi diyen insanlar var bu forumda bende onlara öyle olmadığını anlatmaya çalışıyorum, galaxy s3'ün donanımı iyi fakat android sağolsun resmen boğuyor telefonları yeni güncellemeyle daha iyi hale gelmiş diyorlar s3 için fakat doğrumudur bilemem

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Androidin önü kapalımı demek istiyorsun ? sen googleyi kullanmıyorsun sanırsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt