bu video'yu izledikten sonra anladım iyiki s3 almışımBu siyahı bitek amoledler verir
![]()

Galaxy s3'ün ekranı çok iyi bir ekran değil zaten dh incelemesindede bunu söylüyorlardı,lumianın ekranına lafım yok ekranı çok iyi fakat ekranı iyi diye telefona en iyi demek kadar saçma birşey yok.
Orası öylede sözüm lumia 920'ye en iyi telefon diyen fanboylara
zaten en iyi telefon diye bir kavram yok,her cihazın birbirinden farklı yönleri var,eline aldığında bütün ihtiyaçlarını karşılıyorsa senin için en iyi telefon odur.

sana gore![]()

Nokianin ekranlarini samsung üretmiyormuydu? Ayrica lumia 920 s3 ten iyidir ama çok farkla değil. S3 ekranı oldukça yeterli. Nokiadanda cacık olacağını düşünmüyorum. Fp2 ile kullanıcıları kendınden soğuttu ve de wp8 i samsung ve htc de kullandığına göre yani nokianın satışını etkileyecek. Bildigınız gibi nokia androide gecmedigi için bu durumda.
Hangi konuda lumia 920 dahaiyi ? işlemci desen değil,gpu desen değil, sadece ekranı ve kamerası daha iyi ki buda onu s3'ten daha iyi yapmaz en büyük eksisi kullandığı sistemin şuan uyguluma kıtlığı çekmesi zamanla düzelirmi bekleyip görecez.
Ali ortada tartışılacak bir durum yokki video herşeyi gösteriyo zaten. Ama o arkadaki adama hasta oldum muzla oyun oynuyor, muz oyun oynamak için değil yemek için![]()

Hangi konuda lumia 920 dahaiyi ? işlemci desen değil,gpu desen değil, sadece ekranı ve kamerası daha iyi ki buda onu s3'ten daha iyi yapmaz en büyük eksisi kullandığı sistemin şuan uyguluma kıtlığı çekmesi zamanla düzelirmi bekleyip görecez.
işlemcisi ve gpusu daha performansli. herşey çekirdek sayısı değildir. snapdragons4 exynosdan daha performanslidir. her açıdan.lumia daha iyi. tek sorunu marketi.ki 1 yıl içerisinde çok fazla uygulama portlanacak micrisoftun anlaşması var.

dostum şu an en büyük fan boyluğu sen yapıyorsun wp androidden daha önü açık ve sağlam bir işletim sistemi emin ol bir çok destek gelecektir + lumia 920 yi incelememiş biri olarak nasıl bu kadar kesin yargılar ile konuşuyorsun hayret..
Ekranı iyi olmakla tabiki iyi olunmuyor
Herkes varsayımlar üzerine konuşuyor merak ettiğim burada hiç eline bir Lumia900 veya htc titan ve bir galaxy s3 almış olan var mı? Ben kullandım,bir kere Lumia900 ün menü geçişleri ve ram kullanımı s3 den daha başarılı. Donanım donanım diyenleri inanın anlayamıyorum,donanım tek başına çalışıyormuş gibi yorumluyorsunuz ama önemli olan sistemin donanımı ne kadar verimle kullandığıdır,bugün bir 4s s2 yi katlıyorsa bunun sebebi donanım mıdır ios mudur? Cihazlar çıksın İstanbulda buluşalım gidelim hep berabet karşılaştıralım ama lütfen burada yorumlarken kırıcı olmayalım.
Herkes varsayımlar üzerine konuşuyor merak ettiğim burada hiç eline bir Lumia900 veya htc titan ve bir galaxy s3 almış olan var mı? Ben kullandım,bir kere Lumia900 ün menü geçişleri ve ram kullanımı s3 den daha başarılı. Donanım donanım diyenleri inanın anlayamıyorum,donanım tek başına çalışıyormuş gibi yorumluyorsunuz ama önemli olan sistemin donanımı ne kadar verimle kullandığıdır,bugün bir 4s s2 yi katlıyorsa bunun sebebi donanım mıdır ios mudur? Cihazlar çıksın İstanbulda buluşalım gidelim hep berabet karşılaştıralım ama lütfen burada yorumlarken kırıcı olmayalım.
wp7 ye bakınca wp8 in stabilliğinden şüphe etmiyor insan bunu anlatmak istiyorum. 4s in işlemcisi 800 mhz bildiğiniz gibi. Lumia900 ün o düşük donanımla verdiği tepkilere bakarak yorumluyorum ben şahsen,wp bölümünde lumia900 inceleme videomuz var izlersen biraz fikir edinebilirsin ve şuan Lumia920 donanımı yerlerde bir donanımmış gibi zikrediyorsunuz ama s4 plus işlemcisi adreno225 gpusu bence kötü bir donanım değil.
dostum şu an en büyük fan boyluğu sen yapıyorsun wp androidden daha önü açık ve sağlam bir işletim sistemi emin ol bir çok destek gelecektir + lumia 920 yi incelememiş biri olarak nasıl bu kadar kesin yargılar ile konuşuyorsun hayret..