lumia920 ve sgs3 gun işigi karşilaştirmasi(video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia920 ve sgs3 gun işigi karşilaştirmasi(video)
[video]http://www.youtube.com/embed/SRK6YTMUX5Q[/video]
Fazla söze gerek yok videoyu izleyelim ve yorumlarimizla aşiriya kacmadan konuyu tartişarak fikir edinelim.

• Beğen
Tepkiler: m542tf

Kerim.

Kerim.

Üye
:hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc one x+ nasıldır acaba o_O

m542tf

m542tf

Üye
Ali ortada tartışılacak bir durum yokki video herşeyi gösteriyo zaten. Ama o arkadaki adama hasta oldum muzla oyun oynuyor, muz oyun oynamak için değil yemek için :sopa:

Placebo-

Placebo-

Üye
Videoyu izlemedim ama birinci olan Lumia 920 zaten. Ne diyeyim he konuda eziyor. :ehe (İzledim. :zzz:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia920 üstün burada :) Ekran konusunda zaten şuan üstüne yok.. Bu arada sol tarafta da one x var masada :ehe

aleranol

aleranol

Üye
bazıları nerden en iyi lumia diyolardi 2 haftaya kalmaz bütün laflarını yutacaklar :zuhaha:

caglar b

caglar b

Üye
ilk başta lumia nın ekranı daha kötü duruyordu ama videonun sonunda ışıgın altından alıp yukarı kaldırdıgında ışık sensörü yüzünden öyle göründügünü anladım
lumia 920 o kadar büyük müydü ya

Placebo-

Placebo-

Üye
ilk başta lumia nın ekranı daha kötü duruyordu ama videonun sonunda ışıgın altından alıp yukarı kaldırdıgında ışık sensörü yüzünden öyle göründügünü anladım
lumia 920 o kadar büyük müydü ya
Ekranı, s3'ten 0.3 inc küçük ama ; çerçevesi geniş. Aynı boyuttalar yani. Lumia daha ağır ve kalın. :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
lumia nın ekranı bilmem ne HD+ gibi bir şeylerdi muzla bile kullanılıyor hatta eldiven ile bile çalışıyordu ne diyim lumia 920 şu an liderdir kabul etmeyen ise sadece kendni avutuyordur :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
puremotion hd+ ama o görüntüleme teknolojisi dokunmatikle alakası yok :) net olmasının sebebi clear black teknolojisi

• Beğen
Tepkiler: devotee ve MertcaN9
MrExpert

MrExpert

Üye
Lumia 920 bariz bir şekilde üstün olduğu belli ..

erko merko

erko merko

Üye
Galaxy s3'ün ekranı çok iyi bir ekran değil zaten dh incelemesindede bunu söylüyorlardı,lumianın ekranına lafım yok ekranı çok iyi fakat ekranı iyi diye telefona en iyi demek kadar saçma birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: MoonLife01 ve Türe
enterneoll

enterneoll

Üye
bu video'yu izledikten sonra anladım iyiki s3 almışım :) Bu siyahı bitek amoledler verir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt