Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
bilgilerimde de yazdığı gibi x3-00 kullanıyorum... ondan 3g ile hiç işim olmadı... bende çekmeme gibi bir sorunu yok :islik

2G şebekelerinde pek problem yok

bende s2 varken bir ara avea'ya geçtim çok güzel bir paket vardı tam bana göre hemde 20 TL di

1000 DK heryöne 1000 SMS heryöne 1GB net vardı tabi benim için önemli olan görüşme ve net pakediydi görüşmede çok fazla problem yoktu fakat nete girince yarım saatte bağlanıyordu bazen şebeke gidiyordu hiç bağlanmıyordu genelde Edge hızındaydı

avea uygun fakat kaliteli değil

bende şimdi 30 TL lik hepsi 300 paketi var Turkcell'de 300 DK + 300 SMS + 300 MB net heryöne çokta memnunum fakat bazen 300MB'tı aşıyorum faturaya geçiriyorlar :(

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

2G şebekelerinde pek problem yok

bende s2 varken bir ara avea'ya geçtim çok güzel bir paket vardı tam bana göre hemde 20 TL di

1000 DK heryöne 1000 SMS heryöne 1GB net vardı tabi benim için önemli olan görüşme ve net pakediydi görüşmede çok fazla problem yoktu fakat nete girince yarım saatte bağlanıyordu bazen şebeke gidiyordu hiç bağlanmıyordu genelde Edge hızındaydı

avea uygun fakat kaliteli değil

bende şimdi 30 TL lik hepsi 300 paketi var Turkcell'de 300 DK + 300 SMS + 300 MB net heryöne çokta memnunum fakat bazen 300MB'tı aşıyorum faturaya geçiriyorlar :(

3G hızı nasıldır bilemem ama edge de BANA GÖRE fena değil hız olarak

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi

burada berbat,3,5G H+ yazıyorya hani ekranda işte o zaman bile en fazla 3Megabit çekiyor

:kotu:

- - - Eklendi - - -

Talip kardeşim konuma sen bakarmısın ben internetimi kestiriyorum.Turcell 20 TL sınırsız paket vardı 29 gün olmadan neti kesti.Bende bilmeden girdim geziyorum bir baktım net gitti sonra bir sorguladım -8 tl hay dedim senin netinede netciğinede sinirden bayiyi basıp ağzıma gelini saydım sözde müşteri hizmetlerini arayıp paramı tahsil edecekler :angry:

whyami

Üye
saolsın kardeşim

avcitalip

avcitalip

Üye

:kotu:

- - - Eklendi - - -

Talip kardeşim konuma sen bakarmısın ben internetimi kestiriyorum.Turcell 20 TL sınırsız paket vardı 29 gün olmadan neti kesti.Bende bilmeden girdim geziyorum bir baktım net gitti sonra bir sorguladım -8 tl hay dedim senin netinede netciğinede sinirden bayiyi basıp ağzıma gelini saydım sözde müşteri hizmetlerini arayıp paramı tahsil edecekler :angry:

bakarım ne demek :ehe :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

saolsın kardeşim

Teşekkür Ederiz :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Guzel bilgiler site icin, tesekkurler. Anlayacaginiz su olmali bu konuda, magaza indirimlerini takip edip Turkiye'den urun alin derim, zira pasaport kaydi gibi islemlerle normal magazadan alinmis telefon parasi cikiyor zaten.

avcitalip

avcitalip

Üye
Guzel bilgiler site icin, tesekkurler. Anlayacaginiz su olmali bu konuda, magaza indirimlerini takip edip Turkiye'den urun alin derim, zira pasaport kaydi gibi islemlerle normal magazadan alinmis telefon parasi cikiyor zaten.

ben galaxy s3'ümü 500 €'ya aldım TL hesabıyla yaklaşık 1.200 TL 100 TL'de pasaport kayıt parası verdim etti düz hesap 1.300 TL ?

piyasada en ama en uygun 1.499 TL'ye var onlarda paralel ithalat zaten :ehe nasıl aynı hesaba geliyor anlamıyorum ki :ehe

konyarapp

Üye
kardes ben cihazimi kayit yaptirdim1 ay oldu fakat evraklar inceleme asamasinda diyor ne zaman gecer bu ibare?

konyarapp

Üye
tesekkur ederim kardes insallah gecer

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Zamanla unutuyorsun sonra aklina geliyor bakıyorsun kayıt olmuş :)

kanarya1978

Üye
merhaba arkadaşlar ABD 'den samsung galaxy s3 T 888 modelinden aldım kayıt filan hepsi tamamlandı sim kilidi açıldı ama Türkçe menü malesef yüklenemiyor ne yapabilirim arkadaşlar fikri olan varmı

avcitalip

avcitalip

Üye
merhaba arkadaşlar ABD 'den samsung galaxy s3 T 888 modelinden aldım kayıt filan hepsi tamamlandı sim kilidi açıldı ama Türkçe menü malesef yüklenemiyor ne yapabilirim arkadaşlar fikri olan varmı

o farklı bir s3 modeli sanırım,Model numarası tam olarak ne ? Türkiye destekli olanların model numaraları GT-I9300 :oke: eğer böyle olduğu halde yükleyemiyorsan Türkiye 4.0.4 Resmi romunu atarsın sorun kalmaz :oke:

burak ozturk

Üye
Konu için :tşk: kardeşim....

burhan2006

Üye
teşekkürler.

exper_15

Üye
100 lira mı verecec?telefonu zaten o fiyata aldım :))

Üst Alt