Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
TALIP Kardeşim benim yerime cevap verdiğin için Teşşekkür ederim !

Mahsum elçi

Üye
ya ben ayrılmak ıstıyorum sıteden arkdş.

BoyneS

BoyneS

Üye
Çok sağol kardeşim çok duygulandım okurken çok güzel anlatmışsın.

BoyneS

BoyneS

Üye
Çok güzel anlatmışsın emeğine saygı duyuyorum kardeşim bundan sonra konularını severek okuyacağım senden bol bol konu açmanı bekliyorum

kraldost

kraldost

Üye
değerli bilgiler için teşekkür ederim kardeşim ve bu tür paylaşımların devamını dilerim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel anlatmışsın emeğine saygı duyuyorum kardeşim bundan sonra konularını severek okuyacağım senden bol bol konu açmanı bekliyorum

Teşşekkür ederim kardeşim :oke:.İnşallah çeşitli konular açmayı düşünüyorum ancak pek vaktim olmuyor :(

- - - Eklendi - - -

değerli bilgiler için teşekkür ederim kardeşim ve bu tür paylaşımların devamını dilerim

İnşallah kardeşim internetim olsa evimde daha ne konular açacağım ama işte arada internete gidersem açabiliyorum.Buarada çok teşşekkür ederim ilginize :tebessüm:

muqiwara

muqiwara

Üye
:tşk:

dadac

Üye
teşekkürler..

avcitalip

avcitalip

Üye
biz salı günü vergi dairesine gittik oradaki memur bizim pasaport sahibinin TC kimlik numarasını bulamadı bizde valiliğe gittik orada da sistem yok bakamıyacaz dediler dünde adamın işi varmış gelemedi sizce bunun nedeni nedir ? alt kata indik oradaki memur TC kimlik numarasından pasaport sahibini buldu fakat üstteki harç parasını yatıracağımız memur yine bulamadı bugün bir daha bakacağız işte birde ne tesadüftür salı günü son gündü yasal uyarı mesajı geldi telefon o gün kapanmadı dün de kapanmadı bu gün halan daha açık :allalla: bu durum 3-5 kişinin daha başına gelmiş :ağlarım: sorun telefonda değil pasaport sahibinde yanlış anlaşılmasın :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye vatandasi deyilse olabilir talip kardesim.

SerhatKesen

SerhatKesen

Üye
Kardesim bi sorum olacak.ben smdi s3ü kaydettirecem.kayıt yaptıktan hemen sonra kullanamazmıyım? 2 3 ay beklemek mi gerekiyor?

Üst Alt