Elegance Glass Serie by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Elegance Glass Serie by najanaja
Nihayet bitirdim :) umarım övdüğüm kadar bulursunuz ve beğenirsiniz rezil olmıyım :) bence budur bunu beğenmeğenin walla alnını karışlarım :) büyük emek harcadım bu seriye gerçekten. walla açıkçası benim favorim oldu ve bence harika görünüyorlar :) Artık daha fazla içerik mevcut ve büyük önizlemede ayrıntı mevcut. 5 renk seçeneği vardır.

Steel Blue
Pistachio (Yeşil)
Chocolate (Turuncu tonunda olan)
Rouge (kırmızı)
Yellow

GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR

NOT : Başka bi widgete uygulamamı istemeyin başka bi renk seçeneği istemeyin tüm hepsini hazırlamak toplam 13 saatimi aldı beynim resmen sulandı umarım dosyaları karıştırmamışımdır :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun, iyavuzoz, asigsasi ve 3 diğerleri

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler dostum eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Vaaay eline sağlık kardeşim beklediğimdende çok güzel olmuş mavisini kullanıcam temaylada uydurmuş seni gidi seni :) emeğine eline sağlık kardeşim bence değmiş :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hayal gücü geniş kardeşim :) güzel yerden yola çıkmışsın eline sağlık :) widgetları kullanmaya başladım çok güzeller eline sağlık tekrar :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Hayal gücü geniş kardeşim :) güzel yerden yola çıkmışsın eline sağlık :) widgetları kullanmaya başladım çok güzeller eline sağlık tekrar :)
öledir sınır tanımam bilirsin :) sen de beğendiysen tamamdır bu set tutar derim ben :) paylaşım neden gecikti anladın mı şimdi yarım saat düzgün bi önizleme seti hazırlıcam die uğraştım :kop: olcaksa tam olsun dimi :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
tass_co1983

tass_co1983

Üye
ellerine sağlık najanaja :tşk:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum güzel olmuş özellikle wifi hoşuma gitti ama rss ve notlar değişmiyor

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
tamamdir dostum hem c hem e atınca değişti bu sefer harbiden güzel set yapmışsın şu müzik widgeti sadece mavimi yaptın

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
eevet gerçekten çok güzel olmuş özellikle kırmızı olanı ellerine sağlık bu arada bu not benim için herhalde :D

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
eevet gerçekten çok güzel olmuş özellikle kırmızı olanı ellerine sağlık bu arada bu not benim için herhalde :D

ben nota dikkat etmemiştim hadi bir şeyler isteyelim bakarsın yapar :ehe

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen

tolgatavli

Üye
teşekkürler

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
hava durumunda nazilli mi yazıyor bana mı öyle geldi :) bu arada emeğine sağlık iyi bayramlar

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Harika olmuş abi.Ancak akşam 7 gibi diğer sitelerde paylaşabilirim.Malum bayram ziyaretleri

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Harika olmuş abi.Ancak akşam 7 gibi diğer sitelerde paylaşabilirim.Malum bayram ziyaretleri

Bari burada söyleme yaptığın doğru değil tamam biz de başka sitelerden alıyoruz ama böyle olmaz.

Paylaşım için teşekkürler abi :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık najanaja :tşk:

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

dostum güzel olmuş özellikle wifi hoşuma gitti ama rss ve notlar değişmiyor

ahh o wifi dlna ve radyo biraz uğraştırdı 3. de başardım düzgün çıkarmayı :) biliyosun hep yan tarafına ek şeffaflık ekliyoduk hiç arkaplanı tamamen düz yapmamıştım olayı çözdüm ama şimdi :)

- - - Eklendi - - -

tamamdir dostum hem c hem e atınca değişti bu sefer harbiden güzel set yapmışsın şu müzik widgeti sadece mavimi yaptın

hayır kardeşim ekranda ne görüyosan her renk için mevcut müzikçalar başka bi güzel oldu gerçekten çok beğendim bu müzikçaları :) zaten işim o yüzden bu kadar uzun sürdü ya. düşünsene her renkte 20 adet mif mevcut yani toplam 100 adet mif yaptım :) yaptığım svg sayısını da sen hesapla artık :)

- - - Eklendi - - -

zaten bende kırmızıya geçecem :) bence en çok mavi ve kırmızı tutulur. biliyosunuz benim favori kırmızı ben onu kullanırım :) yok kardeş not herkes için sana hitaben yazsaydım adını belirtirdim özellikle orada :) yanlız not yazısı küçük karakter olmuş nedense, kimsenin dikkatini çekmez heralde :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

ben nota dikkat etmemiştim hadi bir şeyler isteyelim bakarsın yapar :ehe
siz dewam edin benlen uğraşmaya bakalım ikiniz hakkımdan gelebilecek misiniz :):box:destere::gun1::sopa::dover::p:bud::D

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

hava durumunda nazilli mi yazıyor bana mı öyle geldi :) bu arada emeğine sağlık iyi bayramlar

daha önce de görmüştün aynen sormuştun :) sen benim memleketi yine unutmuşsun toprak :) Rica ederim kardeşim iyi bayramlar.

- - - Eklendi - - -

beğenmene sewindim kardeşim ama mod dan uyarı aldın :D Bu arada senin de bayramın mubarek olsun :islik

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler abi :oke:

Rica ederim kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye

öledir sınır tanımam bilirsin :) sen de beğendiysen tamamdır bu set tutar derim ben :) paylaşım neden gecikti anladın mı şimdi yarım saat düzgün bi önizleme seti hazırlıcam die uğraştım :kop: olcaksa tam olsun dimi :)
Anladım anladım :)

- - - Eklendi - - -

najanajayla uğraşan benlede uğraşır gelin bakalım huraaa :dover: :gun1: :bottom:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt