rica ederim.
- - - Eklendi - - -
ahh o wifi dlna ve radyo biraz uğraştırdı 3. de başardım düzgün çıkarmayıbiliyosun hep yan tarafına ek şeffaflık ekliyoduk hiç arkaplanı tamamen düz yapmamıştım olayı çözdüm ama şimdi
- - - Eklendi - - -
hayır kardeşim ekranda ne görüyosan her renk için mevcut müzikçalar başka bi güzel oldu gerçekten çok beğendim bu müzikçalarızaten işim o yüzden bu kadar uzun sürdü ya. düşünsene her renkte 20 adet mif mevcut yani toplam 100 adet mif yaptım
yaptığım svg sayısını da sen hesapla artık
- - - Eklendi - - -
zaten bende kırmızıya geçecembence en çok mavi ve kırmızı tutulur. biliyosunuz benim favori kırmızı ben onu kullanırım
yok kardeş not herkes için sana hitaben yazsaydım adını belirtirdim özellikle orada
yanlız not yazısı küçük karakter olmuş nedense, kimsenin dikkatini çekmez heralde
rica ederim.
- - - Eklendi - - -
siz dewam edin benlen uğraşmaya bakalım ikiniz hakkımdan gelebilecek misiniz
- - - Eklendi - - -
rica ederim.
- - - Eklendi - - -
daha önce de görmüştün aynen sormuştunsen benim memleketi yine unutmuşsun toprak
Rica ederim kardeşim iyi bayramlar.
- - - Eklendi - - -
beğenmene sewindim kardeşim ama mod dan uyarı aldınBu arada senin de bayramın mubarek olsun
- - - Eklendi - - -
Rica ederim kardeşim.
neyse widgetlar king ben şimdi dener önizleme atarım dostum kırmızı müzik mif çıkmadı paketten
biraz sabredin hemen dier renkleride çıkartıp konuyu düzenliyorum 
ahhh dier 4 rengi yapmayı unuttum aceleye geldi paylaşımbiraz sabredin hemen dier renkleride çıkartıp konuyu düzenliyorum
![]()

ok dostum. Pm cevap yazmayı unutma![]()
zipleri deiştirdim artık hepsi eksiksiz 
benimde
ösür dilerim.neyse widgetlar king ben şimdi dener önizleme atarım
- - - Eklendi - - -
Notlar widgetı favorim![]()
bide müzikçalar harika oldu gerçekten 
ben en çok senin yaptığın led series'ı seviyorum ama bunlardan bazılarını da aldım emeğine sağlık abi![]()
rica ederim kardeşim.hava durumu widgetı bir harika![]()

aldım valla teşkürler![]()

hepsi güzel ama havadurumu widgetı daha bi hoşeline sağlık abi

Abi keşke radyo widgetınıda yapsaydın
aslında dedim gibi aceleye geldi paylaşım biraz daha uğraşıp bugün falan paylaşacaktım ben 
najanaja,
tema çok güzel linkini ata bilirmisin![]()

sorun yok
sen herhalde not yazan yeri okumadın![]()
najanaja,
tema çok güzel linkini ata bilirmisin![]()

sen herhalde not yazan yeri okumadın![]()
hem o not sadece sana ve yaren dede ye özel başkalarını kapsamıyor 

senin istediğin avkon olsun not size de değil zaten alt üstü avkon siz isterseniz de ben göndermem mi ben zaten kendime yenisini yapacağım

buyur kardeşim tema bu
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/android-jelly-bean-4-1-by-fsx-nokia-belle-702624.html
- - - Eklendi - - -
iyi de arkadaş tema istemiş sadece ben öle bişey demedim ki ben sadece yapılacak bişey istemeyin demiştimhem o not sadece sana ve yaren dede ye özel başkalarını kapsamıyor
- - - Eklendi - - -
![]()
iyi çalismalar
ben hiç hatırlamıyom bu yazdıklarımı nedense
hem yeni bi avkon paylaşılmış bi bak tam istediğiniz gibi artık bana gerek kalmadı 
saol kardesiyi çalismalar