zaten sırf seninki ne benziyo diye aldım attım telefon kapandı ve daha açılmadı hard format attım ne varsa gitti düşün artık senin avkon için başımıza geleni
hem benim ki daha güzel bence sadece o dışını biraz benzetmiş o da ikon küçük olduğu için benziyo ben pc den büyütüp baktım aynı deil yani biraz benzetmeye çalışmış benimkine
hem ben sana takılıyodum biraz sabredsen geliyodu sizin ki yaren dede ye söledim yarına geliyo
çeşit bişey ayarladım 
buyur kardeşim tema bu
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/android-jelly-bean-4-1-by-fsx-nokia-belle-702624.html
- - - Eklendi - - -
iyi de arkadaş tema istemiş sadece ben öle bişey demedim ki ben sadece yapılacak bişey istemeyin demiştimhem o not sadece sana ve yaren dede ye özel başkalarını kapsamıyor
- - - Eklendi - - -
![]()

sabahtan beri telefonu düzeltmeye çalışıyorum ancak toparladım senin canım sağolsun dostum ben sana tatlı tatlı takılıyorum![]()
bu lafın üstüne ben bi avkon düzenlerim artık 
eline saglık teşekküler
emeğine sağlık abi ama benim dijital saat değişmedi n8 belle![]()
ben bi tane sis olarak saat widgeti kurdum oldu ama aklıma sonradan geldi mif in adını diştirmek
istersen bi öle dene yine bi bak c/resource/apps sanırım digitalclock.mif sen yine bi bak tam adına sonra burdan indirdiğin mif in adını aynısını yaz o şekilde at olmazsa benim gibi herhangi bir sis halinde saat yükle mif i öle at kesin olacaktır
Rica ederim.tamam abi Saol senin dediğin gibi ismini değiştirdim c ye attım olmadı e attım saat değişti teşekkürler ben bütün güncellemeleri yapmıştım n8 e bide e mail widgeti çok garip şuanda onu düzeltemedim![]()
nesi garip email widgetin
mesela bu şekilde birden fazla widget yüklememe rağmen hep bu şekilde
bu ne biçim bi widget böle yaw
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
afedersin ama arkada hep öle eşek kadar @ ikonumu duruyo 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kırmızı olanda böyle birşey yok
çok komik bi widget elde ettim 
benim üst konuda verdiğimi kullandinmi peki onda arka plan şeffaf yani sendeki gibi değil