Elegance Glass Serie by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
zaten sırf seninki ne benziyo diye aldım attım telefon kapandı ve daha açılmadı hard format attım ne varsa gitti düşün artık senin avkon için başımıza geleni

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
zaten sırf seninki ne benziyo diye aldım attım telefon kapandı ve daha açılmadı hard format attım ne varsa gitti düşün artık senin avkon için başımıza geleni

hadi yaa bak üzüldüm buna. yaren dede de demişti tel uçtu die e o konuya bilgi verin konu kapatılsın bari kesin bi eksiklik falan war heralde ben indirdim içinden ikonları aldım sadece :) hem benim ki daha güzel bence sadece o dışını biraz benzetmiş o da ikon küçük olduğu için benziyo ben pc den büyütüp baktım aynı deil yani biraz benzetmeye çalışmış benimkine :) hem ben sana takılıyodum biraz sabredsen geliyodu sizin ki yaren dede ye söledim yarına geliyo :) çeşit bişey ayarladım :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
tempestshine

tempestshine

Üye
İyi de o konudaki avkonu ben yaptım.No problem.Takır takır çalışıyor.Yanlız şarj ne kadar kaldı onu anlamıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
sabahtan beri telefonu düzeltmeye çalışıyorum ancak toparladım senin canım sağolsun dostum ben sana tatlı tatlı takılıyorum :tebessüm:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sabahtan beri telefonu düzeltmeye çalışıyorum ancak toparladım senin canım sağolsun dostum ben sana tatlı tatlı takılıyorum :tebessüm:

bak şimdi içim bi tuhaf oldu işte :) bu lafın üstüne ben bi avkon düzenlerim artık :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekküler

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
emeğine sağlık abi ama benim dijital saat değişmedi n8 belle :(

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık abi ama benim dijital saat değişmedi n8 belle :(

refresh widget güncellemesi yaptıysan deişmez çünkü mif in adını deiştirmişler digitalclock olmuş adı o yüzden deişmiyo :) ben bi tane sis olarak saat widgeti kurdum oldu ama aklıma sonradan geldi mif in adını diştirmek :) istersen bi öle dene yine bi bak c/resource/apps sanırım digitalclock.mif sen yine bi bak tam adına sonra burdan indirdiğin mif in adını aynısını yaz o şekilde at olmazsa benim gibi herhangi bir sis halinde saat yükle mif i öle at kesin olacaktır :oke: Rica ederim.

AHMED...

AHMED...

Üye
tamam abi Saol senin dediğin gibi ismini değiştirdim c ye attım olmadı e attım saat değişti teşekkürler ben bütün güncellemeleri yapmıştım n8 e bide e mail widgeti çok garip şuanda onu düzeltemedim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
tamam abi Saol senin dediğin gibi ismini değiştirdim c ye attım olmadı e attım saat değişti teşekkürler ben bütün güncellemeleri yapmıştım n8 e bide e mail widgeti çok garip şuanda onu düzeltemedim :)

nesi garip email widgetin

AHMED...

AHMED...

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

:) mesela bu şekilde birden fazla widget yüklememe rağmen hep bu şekilde :D
bu ne biçim bi widget böle yaw :) afedersin ama arkada hep öle eşek kadar @ ikonumu duruyo :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye

:) mesela bu şekilde birden fazla widget yüklememe rağmen hep bu şekilde :D

benim üst konuda verdiğimi kullandinmi peki onda arka plan şeffaf yani sendeki gibi değil

asigsasi

asigsasi

Üye
kırmızı olanda böyle birşey yok

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen mif le alakası olamaz sonuçta bizzat denedim sis le alakalı ama zaten telefonda orjinal e-mail widgeti yokmu bu orjinalimi acaba yoksa sonradan mı yükledi.

AHMED...

AHMED...

Üye
orjinal değil ben sürekli widget değiştire değiştire ortaya bu tarz birşey çıktı bundan sonra da değiş miyor :D çok komik bi widget elde ettim :d:

- - - Eklendi - - -

benim üst konuda verdiğimi kullandinmi peki onda arka plan şeffaf yani sendeki gibi değil

hatırlamıyorum bahadır bir daha deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt