ahaha saçmalama arkadaşım nova,gta3 filan çalışıyo mini ace gioda neyin kafasını yaşıyosunuz nokia bitirdi symbianı hala 603 *** var 603 de sadece daha iyi video çekiyo. 603de klasik symbian sorunlarının hepsi yaşanıyo donma resetleme. bari ucuza w filan al dearkadaşım benim tartışmak yaratmak değil sen simdi acenin oyunlarıyla symbian hd oyunlarını bir tutuyosan sana hiç bişey diyemem.wonder a ktü demiyorum.aceden katlarca iyi bence özellikler olarak şu siteye bakın biLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahaha saçmalama arkadaşım nova,gta3 filan çalışıyo mini ace gioda neyin kafasını yaşıyosunuz nokia bitirdi symbianı hala 603 *** var 603 de sadece daha iyi video çekiyo. 603de klasik symbian sorunlarının hepsi yaşanıyo donma resetleme. bari ucuza w filan al de
ahaha saçmalama arkadaşım nova,gta3 filan çalışıyo mini ace gioda neyin kafasını yaşıyosunuz nokia bitirdi symbianı hala 603 *** var 603 de sadece daha iyi video çekiyo. 603de klasik symbian sorunlarının hepsi yaşanıyo donma resetleme. bari ucuza w filan al de

evet katılıyorumGalaxy wonder ikisinide alma üstüne biraz ekleme yap en iyisi budur bence![]()

Galaxy wonder ikisinide alma üstüne biraz ekleme yap en iyisi budur bence![]()

Beyler Duydunuz mu "galaxy ace" evet evet bildiğimiz ace
ace2 değil ace
Nova 3 asphalt veeee gta3 açıyormusssssss
Allah akıl fikir versin![]()

yok o çok radyasyonlu.Neo v alsın![]()
az daha koy 701 al kardeşim kafan rahat etsin.
Dipnot: Düşük donanımlı android alırsan kafanı taşlara çok vurursun![]()

az daha koy 701 al kardeşim kafan rahat etsin.
Dipnot: Düşük donanımlı android alırsan kafanı taşlara çok vurursun![]()

ölmem ben dimi
![]()
kardeşim ağzını hayra aç 
inşallah (ölmezsin)ölmem ben dimi
![]()