beyler 603 mü ace mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazye

lazye

Üye
arkadaşım benim tartışmak yaratmak değil sen simdi acenin oyunlarıyla symbian hd oyunlarını bir tutuyosan sana hiç bişey diyemem.wonder a ktü demiyorum.aceden katlarca iyi bence özellikler olarak şu siteye bakın bi

15097

15097

Üye
603..

zappinger

Üye
arkadaşım benim tartışmak yaratmak değil sen simdi acenin oyunlarıyla symbian hd oyunlarını bir tutuyosan sana hiç bişey diyemem.wonder a ktü demiyorum.aceden katlarca iyi bence özellikler olarak şu siteye bakın bi
ahaha saçmalama arkadaşım nova,gta3 filan çalışıyo mini ace gioda neyin kafasını yaşıyosunuz nokia bitirdi symbianı hala 603 *** var 603 de sadece daha iyi video çekiyo. 603de klasik symbian sorunlarının hepsi yaşanıyo donma resetleme. bari ucuza w filan al de

lazye

lazye

Üye
ahaha saçmalama arkadaşım nova,gta3 filan çalışıyo mini ace gioda neyin kafasını yaşıyosunuz nokia bitirdi symbianı hala 603 *** var 603 de sadece daha iyi video çekiyo. 603de klasik symbian sorunlarının hepsi yaşanıyo donma resetleme. bari ucuza w filan al de

tbikide 603 yerine w alsn ona lafım yok 2 si arasında 603 ayrıca gta 3 ,nova ne yni ayrca herkeste blyo ace ne kadar kastığını ace aspalt 6 bile oynuyamısun. 603 oynuyorsun... Nokia symbiandan desteğini kesmeseydi o telfn aspalt 7 açr emin ol !

delta4598

delta4598

Üye
aynen caqlara katılıorum wonder al

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Beyler Duydunuz mu "galaxy ace" evet evet bildiğimiz ace
ace2 değil ace
Nova 3 asphalt veeee gta3 açıyormusssssss

Allah akıl fikir versin :gul:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Galaxy wonder ikisinide alma üstüne biraz ekleme yap en iyisi budur bence :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler Duydunuz mu "galaxy ace" evet evet bildiğimiz ace
ace2 değil ace
Nova 3 asphalt veeee gta3 açıyormusssssss

Allah akıl fikir versin :gul:

:zuhaha:

Konsol seviyesinde asphalt 7ye ne dersin gram kasma yok acede :gul:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Neo v de olur dostum isterse atrix alsın bu modeller 6o3 tende ace dende iyiler :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
az daha koy 701 al kardeşim kafan rahat etsin.

Dipnot: Düşük donanımlı android alırsan kafanı taşlara çok vurursun :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
başım ağrı.....
arhhhhh acili arayın ölüyoooohm

uykusuzluk işte uykum olmasa böyle saçmalamam :)

15097

15097

Üye
kak yerine yat :kıskıs: :P:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Artık symbianda iş yok program bile cikartmiyorlar adam gibi bir tek java oyun çıkıyor ::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt