beyler 603 mü ace mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakal1907

cakal1907

Üye
Wonder derim

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Oyun tek tük değil java olarak gameloft 2 haftada bir yeni oyun çıkartıyor arada ea çıkartıyor yani oyun hariç symbiana hiç birşey doğru düzgün çıkmıyor e android desen herşey var googleplayea 3oo binden fazla uygulama var hergünde yenileri ekleniyor symbian öldü nokia son çırpınışları yapıyor :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Oyun tek tük değil java olarak gameloft 2 haftada bir yeni oyun çıkartıyor arada ea çıkartıyor yani oyun hariç symbiana hiç birşey doğru düzgün çıkmıyor e android desen herşey var googleplayea 3oo binden fazla uygulama var hergünde yenileri ekleniyor symbian öldü nokia son çırpınışları yapıyor :)

Symbian ölmüş olabilir ama nokia asla :hmmm

Dumbledore

Dumbledore

Üye

Allah allah,java oyunlara hiç denk gelmiyorum bahsettiğin gibi 2 haftada bir.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nokia öldü demedim dostum can cekisiyor dedim :)

evet java oyunlar gecikmeli çıkıyor gameloft eskisi gibi mobil cihazlara önem vermiyor android ve iphneye yükleniyor :)

azrock

azrock

Üye
,
603 ne acaba arkadaşım symbian bir telefon hd oyun kalitesi androidin küçük oyunlarından 10 kat daha kalitesiz. bence arkadaş en az w almalı onu alamıyosada acede gb lık oyun oynamıycak. telefon tasarım uygulama rom desteği filan çok daha üstün ekranı 3gs le aynı zaten. android ve ios ta yüzbin tane küçük galaxy y nin bile kasmadan açıcağı oyun var ve bunlar o kadar zevkli ki büyük oyunları açmıyosun onları oynamaktan

- - - Eklendi - - -

en az w almalı bence akıllı telefon alıcak ise çünkü symbianlar akıllı telefon statüsünde değil

+1907

ertu55

ertu55

Üye
arkadaşlar bende bu vodafone kampanyasından alacam nokıa 603 mü alayım galaxy w mi yardımlarınızı bekliyorum

603 ü navigasyon nfc ve arkadaş almıştı biraz kurcaladım ekranı falan güzeldi onun için alacam
galaxy w hakkında hiçbir bilgim yok android tel kullandım ama vodafone 945 android sayılırsa tabi android te ücretsiz navigasyon pro su varmı acep

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaşlar bende bu vodafone kampanyasından alacam nokıa 603 mü alayım galaxy w mi yardımlarınızı bekliyorum

603 ü navigasyon nfc ve arkadaş almıştı biraz kurcaladım ekranı falan güzeldi onun için alacam
galaxy w hakkında hiçbir bilgim yok android tel kullandım ama vodafone 945 android sayılırsa tabi android te ücretsiz navigasyon pro su varmı acep

Kesinlikle galaxy w ..

zappinger

Üye
Navigasyondan bol bisey yok markette ama hic lazim olmadi. Gozum kapali sincan cincin etlik turu atarim

furkan176

furkan176

Üye
Bu ikisi arasında kesinlikle 603 ama daha fazla para ekliye bilirsen galaxy w alcatel ot 995(tavsiyemdir) yada sony neo v düşünebilirsin:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tartışmasız 603

cugurel

Üye
,
603 ne acaba arkadaşım symbian bir telefon hd oyun kalitesi androidin küçük oyunlarından 10 kat daha kalitesiz. bence arkadaş en az w almalı onu alamıyosada acede gb lık oyun oynamıycak. telefon tasarım uygulama rom desteği filan çok daha üstün ekranı 3gs le aynı zaten. android ve ios ta yüzbin tane küçük galaxy y nin bile kasmadan açıcağı oyun var ve bunlar o kadar zevkli ki büyük oyunları açmıyosun onları oynamaktan

- - - Eklendi - - -

en az w almalı bence akıllı telefon alıcak ise çünkü symbianlar akıllı telefon statüsünde değil

Akıllı telefondan ne bekliyorsun bir sorayım sana? Oynanabilinecek oyunları, dandik uygulamaları karşılaştırıp 603 akıllı telefon değil demek komik.

Ben sana söyliyeyim akıllı telefon ne. Günde 30'un üstünde mail alıp atıyorum. Office uygulamaları windows tarafından sağlanıyor. Günde bir o kadar da dosya değiştirip sağa sola gönderiyorum. Şimdiye kadar 603'te yapamadığım tek şey bir pdf'i açıp içinden resim kırpamamak oldu. Diğer bütün ihtiyaçlarımı sonuna kadar karşıladı. 820 çıkana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum.

Aynı işlemleri 2 gün boyunca kullandığım HTC Nexus 1 ile yaptığımda ne oluyor anlatayım. Şarjı günü bitirmiyor. Symbian'dan çok daha fazla donup takılıyor. Mail senkronizasyonu symbian'ın çok daha iyi neredeyse Blackberry ile yarışır saniyeler içinde gelen mail düşüyor ki 5 adet mail kutusunu her 5 dakikada bir senkron ediyor. Aynısını Ace ile yapıp sonuçları bekliyorum.

Yemin ediyorum şurada akıllı telefonu HD video izleyip, dokunmatik ya da sensörlü oyun oynamaktan ibaret sanan insanlar var.

Yine de android'e bir lafım yok. Ben yanlış ayar kullanmışımdır ya da stabil olmayan bir telefonla gezmişimdir iki gün bilmiyorum ama sadece keyfinizin istediği oyunları oynatmıyor diye symbian artık akıllı telefon değil demek cahillik. Symbian bundan bilmem kaç sene önce bile akıllı telefondu daha ortada ios, android yokken. Kullanım amacını bilin yeter.

ertu55

ertu55

Üye
evvet an itibari ile galaxy w yi almış bulunuyorum gerçekten güzel telefon şu an şarjı doluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt