Kullandığınız Telefonun Şarjı Ne Kadar Gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 900 .. Gunde 1 Saat Internet .. 3 Saat Muzik .. Bazen Uygulamalara Takilmakla Beraber ..

Aksam Saat 7 - 8 Gibi Oldumu, Tek Nokta Sarji Kaliyor ..

Kisacasi 1 Gun .. =]

muzocuk.

Üye
Bi gun :( iphone 3gs

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
x3 00 ile bile 1 gün

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim :)

delta4598

delta4598

Üye
3 gün :) ama tüyolarım var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1-2 saat internet 1 saat falan da oyun ile en son istanbulda şarj ettim birazdan biticek.

PriZm

PriZm

Üye
1,5 gün :zzz: çok ağır kullanımla 5~ saat :zzz:

barış36197

barış36197

Üye
Sabahtan beri wifi uzerinden yaklasik 2 gb oyunlar indirdim 1-2 foto cektim 3 dakikalik video bunlarin disinda araliksiz hd oyun oynadim kisa bir sure telefonla konustum hepsini 10dk falanda muzik dinlemisimdir hepsini toplam 7 saat kesintisiz belki toplasaniz 10 dk cebime koymusumdur yuzde 43 sarjim var daha simdi isim var belki anca muzik dinlerim internete girerim ama gece 12 ye dayanirmi bakicam note 2 gelismeleri atarim :)

15097

15097

Üye
Sabahtan beri wifi uzerinden yaklasik 2 gb oyunlar indirdim 1-2 foto cektim 3 dakikalik video bunlarin disinda araliksiz hd oyun oynadim kisa bir sure telefonla konustum hepsini 10dk falanda muzik dinlemisimdir hepsini toplam 7 saat kesintisiz belki toplasaniz 10 dk cebime koymusumdur yuzde 43 sarjim var daha simdi isim var belki anca muzik dinlerim internete girerim ama gece 12 ye dayanirmi bakicam note 2 gelismeleri atarim :)
7 saat cihaza eziyet et şarj hala yüzde 43 kalsın :o :ohannes: :zong: Çok başarılı !

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 de 5 saat yedek batarya taşıyorum 1 hafta önce s3 mü test ettim simdi babamda 9 sari gordum

- - - Eklendi - - -

s2 de 5 saat yedek batarya taşıyorum 1 hafta önce s3 mü test ettim simdi babamda 9 saati gordum

barış36197

barış36197

Üye
Evet note 2 den yaziyorum hic sarj etmedim o yugunluga ragmen sarjim yuzde 9 yarinda az kullanimda ne kadar gidicek ona bakicam :)

Caglaris

Caglaris

Üye
Çok kullanırsam zor 4-6 saat falan gidiyor hiç kullanmazsam 1 gün kadar cihaz ace :)

Runner626

Runner626

Üye
yeni aldım orjinal batarya gunde 3defa sarj ediyorum

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Benim One S 3g açık yoğun kullanımda 6-7 saat dayanıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt