samsung galaxy w i8150 internetten dosya indirme sorunu(kendi marketi haricinde)

Sponsorlu Bağlantılar

_DELI_KURT_

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w i8150 internetten dosya indirme sorunu(kendi marketi haricinde)
Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var marketi disinda dosya indiremiyorum telefona downl oad unsuccesfull diyo nasil halledeblirim bu sorunu cevap ve yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

---------- Eklendi @ 22:32:13 ---------- Yazıldı @ 22:31:16 ----------

Cozen arkafaslar mesaj seklunde yollarsa sevinirim tesekkurler

LumosShadow91

Üye
Aynı sorun bendede var cozumu nedir acaba

bilginona

Üye
Bende bazen kaydediyor, bazen de aynı hatayı veriyor. Tarayıcıyı kullanarak download yapmadığından kaynaklanıyor olabilir gibi geldi bana. Download yaparken telefona ait download programını kullanıyor. Opera kurdum. Operanın kendisinin download yaptığı programlarda sorun yok fakat telefonun download programına geçince onda da aynı hatayı alıyorum. Sorunu çözen burada paylaşırsa i8150 kullanıcılarına büyük bir iyilik yapmış olacak.

asdo86

Üye
sorunu çözen paylaşım yapsin lütfen

hudev

Üye
telefonun kendi hafızası dolmuşta ondan uyarıyı veriyordur.indirdiğiniz uygulamalar telefonun kendi dahili hafızasına indiriyor.ben bu sorunu cihazınm yeni olduğu için diğer seçenekleri riskli bulduğum için telefonu pc ye yığın bellek modunda bağlayarak telefonun hafızasında bulunan android klasörünün içindeki uygulamaları harici hafıza kartındaki android klasörü içine kopyalayarak yaptım.tek tek kopyaladım denedim.sorun çıkarsa tüm uygulamalar gitmesin diye.ve uygulamalar sorunsuz çalışıyor.

metawolf

metawolf

Üye
bendede aynı sorun var.telefonun hafızaları dolu değil.600mb sistem belleği ve 1.5 gb usb ve 6gb hafıza kartında boş yer var.indirmek istediğim dosya turbobit üzerinde 360mb ve android browser download unsuccessfully diyor.opera mobile biraz indirdikten sonra indirme başarısız diyor.diğer tarayıcılar 5kb lık alakasız bişey indiriyor.ne olduğunu bilmiyorum.acil yardım.

-Emre

-Emre

Üye
Dolphin browser betayi bi dene:)

serif-23

serif-23

Üye
eger dosya türü zip ve ya rar vb. gibi seylwri tel indirmiyor cùnkü telin kendisi bu dosya türlerini desteklemiyor ben firefox kullaniyorum tarayici olarak bu da cozum olmassa eger opera, dolphin vb. gibi seyleri dene ama firefox zaten ii indirir...

metawolf

metawolf

Üye
Dolphin browser betayi bi dene:)

denedim işe yaramadı.skyfire gibi 160bit indirdi ve tamamlandı dedi.indirmek istediğim dosya 360 mb tı

- - - Eklendi - - -

eger dosya türü zip ve ya rar vb. gibi seylwri tel indirmiyor cùnkü telin kendisi bu dosya türlerini desteklemiyor ben firefox kullaniyorum tarayici olarak bu da cozum olmassa eger opera, dolphin vb. gibi seyleri dene ama firefox zaten ii indirir...

hepsini denedim.firefox dahil.firefox un flash desteği olmadığı için doğrulama kodundan önceki geri sayım çalışmıyor.sayaç çalışmayınca kodda gelmiyor.kod gelmeyince indirme de gerçekleşmiyor haliyle.galiba bu sitede benden başka telefondan cepnet ile film indiren yok.hiç kimse bu problemin çözümünü bilmiyor.

serif-23

serif-23

Üye
oncellikle firefox da flash player destegi var ben nettn film bile izleyebiliyorum wifi uzerinden yoksa cok yavas oluyor.. firefoxda flash player ayari icin telin secenekler tusuna bas sonra gelen menüden diger yazan yere bas ordan Settings yazan yere sonrada ayrlarini yap... film indirmek icin de fullfilm mobi.com diye bir site var oradan indirebilirsin bunu normal tarayicidanda yapabilirsin cepden indirmek uzun surdugu icin qsen yatmadan önce siteye gir istedigin filmi sec ayrica film arsivi büyüktur bu sitenin ardindan film partlarina gir her parta tek tek tiklayip indir dediktwn sonra iki secenek cikacak android sistemi ve internet sen internete basip indireceksin sen sabah kalkana kadar film inmis olur umarim anlatabilmisimdir....

- - - Eklendi - - -

ayrica ben daha önce turbobitten indirme yaptimmm gayet gizellde indi bu arada bir ek bilgi vereyim tellerin zip ve rar destegi yok bunun icin google play store den ES FİLE EXPLORER diye bir program tavsiye ederim hatta siddetle öneririm....

metawolf

metawolf

Üye
oncellikle firefox da flash player destegi var ben nettn film bile izleyebiliyorum wifi uzerinden yoksa cok yavas oluyor.. firefoxda flash player ayari icin telin secenekler tusuna bas sonra gelen menüden diger yazan yere bas ordan Settings yazan yere sonrada ayrlarini yap... film indirmek icin de fullfilm mobi.com diye bir site var oradan indirebilirsin bunu normal tarayicidanda yapabilirsin cepden indirmek uzun surdugu icin qsen yatmadan önce siteye gir istedigin filmi sec ayrica film arsivi büyüktur bu sitenin ardindan film partlarina gir her parta tek tek tiklayip indir dediktwn sonra iki secenek cikacak android sistemi ve internet sen internete basip indireceksin sen sabah kalkana kadar film inmis olur umarim anlatabilmisimdir....

- - - Eklendi - - -

ayrica ben daha önce turbobitten indirme yaptimmm gayet gizellde indi bu arada bir ek bilgi vereyim tellerin zip ve rar destegi yok bunun icin google play store den ES FİLE EXPLORER diye bir program tavsiye ederim hatta siddetle öneririm....

evet firefoxu tekrardan indirip kurdum flash desteği varmış.doğrulama kodlarınıda geçip indirmeye başladı.ama vaktim olmadığı için indirmeyi sonlandırdım.dün gecede farklı birşey buldum.astro file manager kurdum.preference içerisinde enable browser downloader seçeneğini aktif ettim ve androidin tarayıcısıyla letibitten dosya indirmeyi denedim.cepnet ile %10 a kadar geldi yarım saat içerisinde.yine vakit olmadığı için iptal etmek zorunda kaldım.bu akşam iki yöntemide wifi ile deneyip sonucu yazarım.yardımın için teşekkürler.sonunda biri çıkıp fikir verdi :d diğerleri yardım yerine alay ediyor:d

serif-23

serif-23

Üye
evet firefoxu tekrardan indirip kurdum flash desteği varmış.doğrulama kodlarınıda geçip indirmeye başladı.ama vaktim olmadığı için indirmeyi sonlandırdım.dün gecede farklı birşey buldum.astro file manager kurdum.preference içerisinde enable browser downloader seçeneğini aktif ettim ve androidin tarayıcısıyla letibitten dosya indirmeyi denedim.cepnet ile %10 a kadar geldi yarım saat içerisinde.yine vakit olmadığı için iptal etmek zorunda kaldım.bu akşam iki yöntemide wifi ile deneyip sonucu yazarım.yardımın için teşekkürler.sonunda biri çıkıp fikir verdi :d diğerleri yardım yerine alay ediyor:d

önemli degil bi sorun cikarsa tekrar yine yardimci olmaya calisirim...

metawolf

metawolf

Üye
önemli degil bi sorun cikarsa tekrar yine yardimci olmaya calisirim...

astro file manager android tarayıcı için çözüm oldu. cepnet ile filmin 2 partını da sorunsuzca indirdim. ama firefox için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 2 defa wifi ile ve bir defa cepnet ile denedim ama üçünde de 50mb tan sonra dosya kaynağından okunamadı hatası verdi.

tek seçenek te olsa astro file manager ile sorunum çözüldü. zaten n97 ile de sadece kendi tarayıcısı ile büyük boyutlu dosya indirebiliyordum.wonder ile de kendi tarayıcısı artık indirebildigine göre sorun yok. yardımınız için teşekkürler.

serif-23

serif-23

Üye
astro file manager android tarayıcı için çözüm oldu. cepnet ile filmin 2 partını da sorunsuzca indirdim. ama firefox için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 2 defa wifi ile ve bir defa cepnet ile denedim ama üçünde de 50mb tan sonra dosya kaynağından okunamadı hatası verdi.

tek seçenek te olsa astro file manager ile sorunum çözüldü. zaten n97 ile de sadece kendi tarayıcısı ile büyük boyutlu dosya indirebiliyordum.wonder ile de kendi tarayıcısı artık indirebildigine göre sorun yok. yardımınız için teşekkürler.

sadec firefox yok dolphini de kullanabilirsin ama sana soyle diyeyimki ben filmleri gece yatmadan once -diyelim ki film 6 part- ben 1. parta tiklar sonra iki secenek gelir bunlar android sistemi ve internet ben interneti secerim ve indirme baslar vakit kaybetmeden ayni islemi diger bütün partlara ocin de yaparim ve sabaj kalktigimda tüm hepsi indirilmis olur film izlenmek icin hazirdir ..bu islemleri normal tarayicidan yaparim..

- - - Eklendi - - -

önemli degil baska bir sorun cikarsa yardim etmeye calisirim her hangi bir konuda olabilir.

metawolf

metawolf

Üye
sadec firefox yok dolphini de kullanabilirsin ama sana soyle diyeyimki ben filmleri gece yatmadan once -diyelim ki film 6 part- ben 1. parta tiklar sonra iki secenek gelir bunlar android sistemi ve internet ben interneti secerim ve indirme baslar vakit kaybetmeden ayni islemi diger bütün partlara ocin de yaparim ve sabaj kalktigimda tüm hepsi indirilmis olur film izlenmek icin hazirdir ..bu islemleri normal tarayicidan yaparim..

- - - Eklendi - - -

önemli degil baska bir sorun cikarsa yardim etmeye calisirim her hangi bir konuda olabilir.

dolphin de indiremiyor.skyfire da operada.şu an sadece android tarayıcısı indirebiliyor ve benim için yeterli.zaten önce torrent filmleri arıyorum. bulamazsam bu şekilde indiriyorum.

bence sabit bir konu olmalı bu problem astro file manager ile çözülüyor diye.

birde birey daha sorayım belki sende kullanıyorsundur.görüntülü görüşme için az veri harcayan bir program biliyormusun.karşı taraf pc den girecek bu yüzden fazla seçenek yok. şuan en iyisi Skype. google+ daha fazla veri harcıyor sanırım. verim anlamadım. oovoo da Skype ile aynı gibi.movicha ön kameraya geçmedi. tango yu denemedim.başka bilmiyorum hem pc hemde android versiyonu olması gerekli.

serif-23

serif-23

Üye
dolphin de indiremiyor.skyfire da operada.şu an sadece android tarayıcısı indirebiliyor ve benim için yeterli.zaten önce torrent filmleri arıyorum. bulamazsam bu şekilde indiriyorum.

bence sabit bir konu olmalı bu problem astro file manager ile çözülüyor diye.

birde birey daha sorayım belki sende kullanıyorsundur.görüntülü görüşme için az veri harcayan bir program biliyormusun.karşı taraf pc den girecek bu yüzden fazla seçenek yok. şuan en iyisi Skype. google+ daha fazla veri harcıyor sanırım. verim anlamadım. oovoo da Skype ile aynı gibi.movicha ön kameraya geçmedi. tango yu denemedim.başka bilmiyorum hem pc hemde android versiyonu olması gerekli.

kusura bakma ya :(:(( bilmiyorum..

Expert.Ali

Üye
arkadaşlar samsung galaxy wondera opera mobile yükledikten sonra acmaya çalışıyorum yani programı çalıştırmaya çalışıyorum ve acılıyor sonra başlangıc ekranı yani opera mobile yazan yer geliyor ve sonra kendiliğinden bu yazıdan sonra çıkıyor yani kanapnıyor anlamadım bu sorun sizde de varmı opera mini yüklü ve düzgün çalışıyor ama opera mobile yüklüyorum düzgün çalışmıyor bunun sbebi nedir? iyi günler.

ferdi866

ferdi866

Üye
ben astro file manageri yukledim ama indirme islemini nasil yapiyoruz onunla programi cozemedim

Üst Alt