samsung exynos platformunu gelistiricilere acıyor:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
samsung exynos platformunu gelistiricilere acıyor:)

Uzun süredir Exynos platformunun kaynak kodlarının kendileriyle paylaşılmasını isteyen geliştiriciler hedeflerine ulaşıyor.Akıllı telefon dünyasının lider ismi Samsung, sonunda Exynos platformunu geliştiricilerin maharetli parmaklarıyla daha güçlü buluşturmayı hazırlanıyor.Big Android BBQ etkinliğinde geliştiricilerle buluşan Samsung'un Exynos yetkilileri, firma geliştiricileri desteklemek için Exynos Developer Board'u kurduklarını ve geliştiricilere daha güçlü bir çalışma sahası sağlayacaklarını ifade etti. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre üretici Insignal Inc. ile yapılacak çalışmalarla birlikte kernel ve platform (HAL, OMX, Framework paketleri) açık kaynak olarak geliştiricilerle paylaşılacak; ayrıca Mali GPU geliştirici desteği de sağlanacak.ARM tabanlı yongada sistem çözümü olan Exynos, Samsung tarafından geliştirilse de sadece Samsung değil, aralarında Meizu'nun da bulunduğu çeşitli Uzakdoğulu üreticiler tarafından tercih ediliyor. Galaxy S3, Galaxy Note 10.1 gibi yaygın kullanılan akıllı cihazlara güç verdiği düşünüldüğünde Exynos platformunun geliştiricilere açılmasıyla birlikte uygulama kalitesi ve performansında ciddi bir artış sağlanacağını söylemek yanlış olmasa gerek.

Kaynak: DH.

Hadi hayırlısı arkadaslar Samsung bu aralar baya sıkı calısıyor ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi hayırlı olsun,samsung çok akıllı hamleler yapıyor çok..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlı olsun,samsung çok akıllı hamleler yapıyor çok..

Aynen öyle dostum, microsoft unda pazara girmesi rekabeti iyice kızıstırdı; böyle devam ederse kullanıcılar için çok iyi olacak;) bu gün samsung yapar böyle güzel gelişmeleri yarın apple veya microsoft; kazanan hep biz kullanıcılar olacak ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen öyle dostum, microsoft unda pazara girmesi rekabeti iyice kızıstırdı; böyle devam ederse kullanıcılar için çok iyi olacak;) bu gün samsung yapar böyle güzel gelişmeleri yarın apple veya microsoft; kazanan hep biz kullanıcılar olacak ;)

biz kazanandan çok paramızın karşılığını alan oluyoruz diyelim,parayı kazananlar bu işleri yapan firmalar ve kazandıkları paraların yanında inanın yaptıkları hiçbirşey.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi

biz kazanandan çok paramızın karşılığını alan oluyoruz diyelim,parayı kazananlar bu işleri yapan firmalar ve kazandıkları paraların yanında inanın yaptıkları hiçbirşey.

Aslında dediklerinizde haklısınız ama sonuçta adamlar ticaret yapıyorlar; 3 kuruşa mal edeceksiniz 5 kuruşa satacaksınız;) ticaretin kuralı bu dostum. Tabi bizim ulkemizde o 5 kuruş , 50 kuruş oluyor:( o da ayrı bir konu...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aslında dediklerinizde haklısınız ama sonuçta adamlar ticaret yapıyorlar; 3 kuruşa mal edeceksiniz 5 kuruşa satacaksınız;) ticaretin kuralı bu dostum. Tabi bizim ulkemizde o 5 kuruş , 50 kuruş oluyor:( o da ayrı bir konu...

hemen hemen her ülkede böyle aslında evet amerikada iphone ucuz diyoruzda iphoneun maliyeti 200 dolar satışı 600 dolar hadi 100 dolar satıcı kazansa 300 dolar gene apple a kalıyor yani %150 kar.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi

hemen hemen her ülkede böyle aslında evet amerikada iphone ucuz diyoruzda iphoneun maliyeti 200 dolar satışı 600 dolar hadi 100 dolar satıcı kazansa 300 dolar gene apple a kalıyor yani %150 kar.

Tamam da dostum bu adamlara bu teknolojiler gokten zembille inmiyorki, adamlar bizlere yeni bir teknoloji sunmadan önce yıllarca araştırma ve deneyler yapıyorlar bu zaman aşımında ise milyon dolarlar harcıyorlar; gelecek yatırımlarını dusunmesi acısından sattığı cihazdan karda etmesi lazım e buda bizlere dedigin gibi yüksek fiyatlardan yansıyor. Kapitalist sistemin olağan durumları bunlar; elimizden birsey gelmez:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tamam da dostum bu adamlara bu teknolojiler gokten zembille inmiyorki, adamlar bizlere yeni bir teknoloji sunmadan önce yıllarca araştırma ve deneyler yapıyorlar bu zaman aşımında ise milyon dolarlar harcıyorlar; gelecek yatırımlarını dusunmesi acısından sattığı cihazdan karda etmesi lazım e buda bizlere dedigin gibi yüksek fiyatlardan yansıyor. Kapitalist sistemin olağan durumları bunlar; elimizden birsey gelmez:(

:evet:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsung adam olacak galiba. Dava da kazanıyo maşallah :ehe

15097

15097

Üye
hadi hayırlısı samsung bugünlerde pek bir iyi :) dava kazanıyor (iyilikle alakası yok ama) jb güncellemeleri veriyor şimdi de bu :gul:

badmus

badmus

Üye
Galaxy S3 mü gördüm ben :hmmm desene telefon daha da coşacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt