Samsung sekiz çekirdekli Exynos 5 Octa çipsetini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye

Al birini vur ötekine :ehe Çekirdek sayısını yükselttikleri gibi güç tüketimi ve ısınmadada iyileştirmeler yapıyorlar sadece çekirdek sayısınımı arttırıyorlar sanıyorsun :kop:O zaman millet hala tek çekirdekli internete bile girerken kasım kasım kasılan p4 kullansın ne gerek var dimi 4 çekirdeklilere :D

- - - Eklendi - - -

Ne farkeder ? :D Çipsetin ne olduğunu öğren öyle gel :oke:

Ne farkeder mi ? Orda 8çrkirdekli bir işlemci yok 4çekirdekli iki işlemci var ayrıca çipset cpu -ram- ve gpudan oluşur bence daha fazla rezil olma

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
​Haber İçin :tşk:

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı ve erko merko

Asphalt7

Üye

Ne farkeder mi ? Orda 8çrkirdekli bir işlemci yok 4çekirdekli iki işlemci var ayrıca çipset cpu -ram- ve gpudan oluşur bence daha fazla rezil olma

adamin demek istedigini anlamamazliktan gelme

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

İyide ben çipset ile ilgili birşey söyledimmi sana ilk mesajda :D Exynos 5450 ve Tegra 4 cpu yani işlemcidir daha fazla geveleme burda :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Haber için :tşk:

pRime.

pRime.

Üye

chipsetler işlemci, ram, gpu, radyo, bluetooth, 3g, usb otg, hdmi ve daha bir çok özelliği bünyesinde barındırabilir.

enterneoll

enterneoll

Üye
Samsung her zamanki Samsung :) her zaman en iyisi

pRime.

pRime.

Üye
chipsetler işlemci, ram, gpu, radyo, bluetooth, 3g, usb otg, hdmi ve daha bir çok özelliği bünyesinde barındırabilir. sadece işlemci ve gpu değil!

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: erko merko
Symbianize

Symbianize

Üye

İyide ben bu işlemci ortalığı yıkar geçer, piyasadaki en güçlü işlemci gibi birşey dedimmi ? güç tüketimini iyileştirdikleri için konu altına samsung akar yazdım yazmaz olaydım :ehe Tegra 4'ün lansmanında bile çift çekirdekli exynos işlemci ile kıyaslama yaptılar 4 çekirdekli exynos 5450 ile yapamadılar nedense :D Symbianize gibiler için tegra en iyisi tabi :kop:
Teg gerçek :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Konuya n'olmuş böyle :oha:

PriZm

PriZm

Üye

Tegra 4 cpu'nun adı, gpunun adı ise ulp geforce :oke:
Yanlışın var bence.Tegra çipsettir.buradan baksan bile yeter
çipset=Anakart=System on Chip(SoC)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt