Samsung Galaxy ace plus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
evet var.makro da var.kamerasi basarili bunu soyliyeyim.

- - - Eklendi - - -

telefonu tavsiye ederim.ben memnunum.bir problem yok.internette yazilanlara bakma.yok reset atiyormus yok ahizeden ses az geliyomus bunlarin hicbirini yasamadim Allah'a sukur.

Teşekkürler wonder alıcak gibiyim fakat xperia u'da sony hafıza arttırma uygulaması var diyorlar ne kadar doğrudur ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Teşekkürler wonder alıcak gibiyim fakat xperia u'da sony hafıza arttırma uygulaması var diyorlar ne kadar doğrudur ?
Xperia u sakin alma.hem sar değeri çok yüksek hem dahili hafızası 4gb ve artirilamiyor.

15097

15097

Üye
Xperia u kesinlikle tavsiye etmem!

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler wonder alıcaz vatan indirime girmesini bekliyoruz bu zamana kadar artık room rom gibi şeyleri öğrenmem lazım.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Rom root falan hakkında özel yardıma ihtiyacım var galiba 2 saatir araştırıyorum hiçbirşey anlamadım yardımcı olacak biri var mı?

Kerim.

Kerim.

Üye
Rom root falan hakkında özel yardıma ihtiyacım var galiba 2 saatir araştırıyorum hiçbirşey anlamadım yardımcı olacak biri var mı?

bende ilk baktığımda hicbir şey anlamamıştım.rom hakkında cm9a bak.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler rom yapmak için root yapmak zorunda mıyız ?

Kerim.

Kerim.

Üye
teşekkürler rom yapmak için root yapmak zorunda mıyız ?

Hayir.mesela burayi okuyabilirsin:
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-w-gt-i8150-android-4-0-4-cyanogenmod-9-rom-beta2-04-10-2012-a-658162.html

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler rom la root farkı nedir ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Teşekkürler rom la root farkı nedir ?

Rom yazilimi değiştirmek,root android in nimetlerinden tam bi şekilde yararlanmak. ama bunları yapmadan da telefonu rahatça kullanabilirsin. sorun olmaz

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Rom yazilimi değiştirmek,root android in nimetlerinden tam bi şekilde yararlanmak. ama bunları yapmadan da telefonu rahatça kullanabilirsin. sorun olmaz

Teşekkürler xperia ray mi wonder mı son olarak ?

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cm9 işini çözebilirsem wonder alıcağım.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...