Batman Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Batman Toggle Pack by najanaja
Kim istedi bilmiyom istek üzerine yapılmıştır :) ama varya işte bu harbi on numara oldu, mantığımca bu şekilde yaptım bence süper oldu :) Güle güle kullanın arkadaşlar.
NOT : Açık renk duwarkağıdı kullanmanızı tawsiye ederim :)

İÇERİK :

Radyo kullanarak çal
Sessiz
Dlna
NFC
Wi-Fi
Mobil veri izleyici
Network 3G
Bluetooth
Mobil veri açık/kapalı

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, iyavuzoz, yaren_dede ve 2 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
gerçekten güzel olmuş beğendim hoşuma gitti teşekkürler dostu

• Beğen

tolgatavli

Üye
teşekkürler

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş severim batmani :)

• Beğen
larten123

larten123

Üye
ya 3gyi açınca neden direk 3gyi açmıyor da çift moda geçiriyor?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş severim batmani :)

bundan sonra kahramanlardan gideriz artık :) superman hulk spiderman :) bütün kahramanlardan yaparım bi tane daha kahaman var düşündüğüm ikonu buldum da daha başına geçemedim nasıl bişey olur die düşünüyom :) Rica ederim kardeşim. ama benim telde batarya die bişey kalmayacak böle giderse hergün widget yapıyom zırt pırt restart yapıyoz 2 günde bir şarj etmeye başladım telefona :) sırf bu yüzden pek yapasım gelmiyo aslında. zaten kış geliyo eli kulağında kışın benden hiçbi aktivite beklemeyin şimdiden söliyim :)

- - - Eklendi - - -

ya 3gyi açınca neden direk 3gyi açmıyor da çift moda geçiriyor?

kardeşim bence senin yüklediğin ana sis eidgetinde war o sorun çünkü ben bastım mı 3g açılıyor direkt bida basıyom kapanıyo bence sen başka bi tane 3g sis dosyası olarak kur büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanıyodur çünkü bu sadece mif dosyası yani görsel alan o dediğinle bi alakası olamaz bunun.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
larten123

larten123

Üye
bunu yükleyeyim o zaman

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunu yükleyeyim o zaman

sen tam anlamadın heralde demek istediğimi ben sadece mif dosyasını paylaştım yüklenecek bişey yok ki burda :) sen en güzeli tele yüklediğin 3g widgetini kaldır sonra widget bölümüne gir bi tane sis olarak paylaşılmış 3g widgeti indir ve onu kurup bida dene.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yap bakalım kahramanları kardeşim :) bu arada zaten widgetlarda 3g yi açtın mı sadece 3g de çalışmaz çift modda çalışır bi sorun yok ki :) şebeke modundan sadece 3g yaparsan 3gde çeker sadece yoksa widgetlardan 3g yi açtın mı çift mod yapar 3gnin çektiği yerde 3gde durur çekmediğinde 2g de :)

• Beğen
larten123

larten123

Üye
3g widgetini zaten kaldırdım ve o sis ti :bilmm

- - - Eklendi - - -

Yap bakalım kahramanları kardeşim :) bu arada zaten widgetlarda 3g yi açtın mı sadece 3g de çalışmaz çift modda çalışır bi sorun yok ki :) şebeke modundan sadece 3g yaparsan 3gde çeker sadece yoksa widgetlardan 3g yi açtın mı çift mod yapar 3gnin çektiği yerde 3gde durur çekmediğinde 2g de :)

ben de onu diyorum ama öyle olmasını istemiyorum

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

sende de mi öle 3g. iyi de bende dediniz gibi bişey olmuyo ki widgete tıklıyorum direkt 3g açılıyor bida tıklıyorum 3g kapanıyor 2g ye geçiyo :) benim telde mi war bi tuhaflık acaba

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
3g widgetini zaten kaldırdım ve o sis ti :bilmm

- - - Eklendi - - -

ben de onu diyorum ama öyle olmasını istemiyorum

öyle olmasını istemiyorsanız manuel takılacaksınız :D
yani ayarlara girip 3g seçeceksiniz

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum eline sağlık güzel bir set daha yapmışsın

• Beğen
larten123

larten123

Üye

sende de mi öle 3g. iyi de bende dediniz gibi bişey olmuyo ki widgete tıklıyorum direkt 3g açılıyor bida tıklıyorum 3g kapanıyor 2g ye geçiyo :) benim telde mi war bi tuhaflık acaba

:bilmm :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye

dostum ayarlardan bak bakalım sen 3g açınca ayarlar kısmında 3g mi seçili yoksa çift modmu ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kardeşim sende de çift mod oluyo ama 3g çektiği için direk 3g görünüyo ama 3g açıkken çekmediği yere git 2g de kalır :) bunun yolu yok widgettan açtın mı çift moda geçer :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

dostum ayarlardan bak bakalım sen 3g açınca ayarlar kısmında 3g mi seçili yoksa çift modmu ?

şarjım bitmiş yineeee :) sonra bakayımda oraya bakmaya gerek yokki normalde tel gsm de kullanıyom widgete tıkladım mı 3g ye geçiyo bida tıkladım mı 2g ye geçiyo hiç ayarlara bakmıyom o sırada ne yazdığına belkide ondandır sizin çift mod seçiliyse oraya gönderiyodur seçmek için sadece gsm seçip denesenize bide

- - - Eklendi - - -

Kardeşim sende de çift mod oluyo ama 3g çektiği için direk 3g görünüyo ama 3g açıkken çekmediği yere git 2g de kalır :) bunun yolu yok widgettan açtın mı çift moda geçer :)

onu bilmiyom walla dedim gibi ayarlardan hiç bakmadım neye geçtiğine bidaha ki denememde bi bakayım ayarlara hangi seçeneğe gelmiş :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...