yaren_dede
Üye
şarjım bitmiş yineeeesonra bakayımda oraya bakmaya gerek yokki normalde tel gsm de kullanıyom widgete tıkladım mı 3g ye geçiyo bida tıkladım mı 2g ye geçiyo hiç ayarlara bakmıyom o sırada ne yazdığına belkide ondandır sizin çift mod seçiliyse oraya gönderiyodur seçmek için sadece gsm seçip denesenize bide
- - - Eklendi - - -
onu bilmiyom walla dedim gibi ayarlardan hiç bakmadım neye geçtiğine bidaha ki denememde bi bakayım ayarlara hangi seçeneğe gelmiş![]()
senin orada 3g çektiği için hemen buluyor yani benimde öyle oluyor ama çift moda geçiyor, 3g moduna geçmiyor
sonra bakayımda oraya bakmaya gerek yokki normalde tel gsm de kullanıyom widgete tıkladım mı 3g ye geçiyo bida tıkladım mı 2g ye geçiyo hiç ayarlara bakmıyom o sırada ne yazdığına belkide ondandır sizin çift mod seçiliyse oraya gönderiyodur seçmek için sadece gsm seçip denesenize bide
ben telefonu gsm de kullanıyorum ayarlardan sadece onu seçtim widgettan 3g yi açtım mı çift moda geçiyo bu bütün symbian belle,refreshte falan böyle çift modda 3g çeken yerde 3gde durur çekmiyen yerde 2gde ama sadece 3g istiyosanız ayarlardan sadece 3g yi seçmek lazım diyip noktayı koyayım 
:
Teşekkür ederim abi.Bilgine diğer sitelerde paylaştım.Yakında Rus sitelerine felan her yere düşer