Batman Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye

şarjım bitmiş yineeee :) sonra bakayımda oraya bakmaya gerek yokki normalde tel gsm de kullanıyom widgete tıkladım mı 3g ye geçiyo bida tıkladım mı 2g ye geçiyo hiç ayarlara bakmıyom o sırada ne yazdığına belkide ondandır sizin çift mod seçiliyse oraya gönderiyodur seçmek için sadece gsm seçip denesenize bide

- - - Eklendi - - -

onu bilmiyom walla dedim gibi ayarlardan hiç bakmadım neye geçtiğine bidaha ki denememde bi bakayım ayarlara hangi seçeneğe gelmiş :)

senin orada 3g çektiği için hemen buluyor yani benimde öyle oluyor ama çift moda geçiyor, 3g moduna geçmiyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Neyse ortalık karıştı :D ben telefonu gsm de kullanıyorum ayarlardan sadece onu seçtim widgettan 3g yi açtım mı çift moda geçiyo bu bütün symbian belle,refreshte falan böyle çift modda 3g çeken yerde 3gde durur çekmiyen yerde 2gde ama sadece 3g istiyosanız ayarlardan sadece 3g yi seçmek lazım diyip noktayı koyayım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

senin orada 3g çektiği için hemen buluyor yani benimde öyle oluyor ama çift moda geçiyor, 3g moduna geçmiyor

olabilir walla denicem bi o olayı bilgi weririm sonra :) Larten eğer öleyse kusura bakma sana yanlış bilgi vermiş oldum :) ben hiç ayarlarıma bakmamıştım :) ondan sis tendir die düşünmüştüm mantığımca :)

- - - Eklendi - - -

Neyse ortalık karıştı :D ben telefonu gsm de kullanıyorum ayarlardan sadece onu seçtim widgettan 3g yi açtım mı çift moda geçiyo bu bütün symbian belle,refreshte falan böyle çift modda 3g çeken yerde 3gde durur çekmiyen yerde 2gde ama sadece 3g istiyosanız ayarlardan sadece 3g yi seçmek lazım diyip noktayı koyayım :)
aslında o ayarı yapabilecek bi sis dosyası da yapabilirler bence. çiftmod yerine 2g-3g arası geçiş yaptıracak bi widget :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve yaren_dede
larten123

larten123

Üye
önemli değil abi:oke:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
İyi çalışıyorsun abi, teşekkürler :)

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Eline sağlık abi gerçekten çok güzel fikirler bunlar :alkis:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben dedim yarasalar süper olur diye :ehe Teşekkür ederim abi.Bilgine diğer sitelerde paylaştım.Yakında Rus sitelerine felan her yere düşer :)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Daha dün istediler bu ne hız abi :) :tşk:

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
:tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
İyi çalışıyorsun abi, teşekkürler :)

rica ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık abi gerçekten çok güzel fikirler bunlar :alkis:

rica ederim kardeşim bikaç kahraman daha war düşündüğüm :) tabi uydurabilirsem :)

- - - Eklendi - - -

Ben dedim yarasalar süper olur diye :ehe Teşekkür ederim abi.Bilgine diğer sitelerde paylaştım.Yakında Rus sitelerine felan her yere düşer :)

aynen bu model çok güzel oldu bence :) e zaten dedim sen benim menajersin artık ben maxicepte paylaşıyom sen dünya ya yayıyon :)

- - - Eklendi - - -

Daha dün istediler bu ne hız abi :) :tşk:

bende dün yaptım zaten gece yarımlarda bi geçtim başına işte paylaştığım saat yazıyo :) walla önce kafamda tasarlıyom nasıl bişey olabilir die sonra onu uyguluyom beğendiysem ortaya çıkanı tamamdır zaten ilk ikonu yapınca gerisi çok kolay oluyo :) Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

:rica:

jatvalca

jatvalca

Üye
döktürüyorsun kardeşim emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...