beyler 603 mü ace mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamlarwar

Üye
    Konu Sahibi
beyler 603 mü ace mi
hangisi daha iyi

ID68

Üye
nokıa senkronizasyonu kullan arkadaşım çok işe yarıyor özellikle de formattan sonra :oke:

adamlarwar

Üye
    Konu Sahibi
kamerası nasıl 603'un

dejavu178

dejavu178

Üye
bende 603 derim, kamera 5 mp

tufless

tufless

Üye
603 tabikide , 5 mp kamerası var , ama yakından pek güzel çekmiyor bulanıklaşıyor ama yinede güzel bir kamerası var sadece flashı yok , 1ghz hız var , güzel bi telefon tavsiye ederim

great14

great14

Üye
arkadaşım tamamen sana kalmış çok uygulama kullanırım şarj 1 gün yeter oyun oynarım hd olmasa da olur dersen git galaxy ace al ama 2 3 gün şarj bi kaç hd oyun yeter, uygulama da gerekli şeyler olsun donma olmasın diyorsan 603 ve kamerası fp2 den sonra yaratıcı mod seçenekleriyle harika renkler elde edebiliyorsun bende şuan s2 var biraderimde 603 var onun yakaladığı tonları imkansız yakalayamıyorum s2 ile karar senin tabi

adamlarwar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tamamen sana kalmış çok uygulama kullanırım şarj 1 gün yeter oyun oynarım hd olmasa da olur dersen git galaxy ace al ama 2 3 gün şarj bi kaç hd oyun yeter, uygulama da gerekli şeyler olsun donma olmasın diyorsan 603 ve kamerası fp2 den sonra yaratıcı mod seçenekleriyle harika renkler elde edebiliyorsun bende şuan s2 var biraderimde 603 var onun yakaladığı tonları imkansız yakalayamıyorum s2 ile karar senin tabi

Otomatik odaklayıcısı varmı 603 makro çekim yapabilirmiyim

dejavu178

dejavu178

Üye
makro çekim yok dışardan mercek ekleyerek yapabilirsiniz

caglar b

caglar b

Üye
sakın 603 alma ,bak nokia 701 kullanıcısı olarak söylüyorum eger aklında android varsa ileride çok pişman olursun .550tl civarı paran olmalı bir 100 tl daha ekle wonder yada xperia ray al (o fiyata bulabilirsen tabi)
kamera yakın çekimlerde rezalet

• Beğen
Tepkiler: delta4598

zappinger

Üye
bence ikisinide alma ama ben olsam ace alirdim telefonun tasarimi cok daha iyi ve kamerasi ozellikli videoyu daha kotu ceker fotografta fark atar

lazye

lazye

Üye
alay mı geçiyorsun ace çk ktü ya hd oyun kaldırmıyo hd video çekemiyo.çok kasıyo video kalitesi 240x320 yani 5800 da bile 640x480 yni ne acesi !

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ace almada ne alırsan al

zappinger

Üye
alay mı geçiyorsun ace çk ktü ya hd oyun kaldırmıyo hd video çekemiyo.çok kasıyo video kalitesi 240x320 yani 5800 da bile 640x480 yni ne acesi !
,
603 ne acaba arkadaşım symbian bir telefon hd oyun kalitesi androidin küçük oyunlarından 10 kat daha kalitesiz. bence arkadaş en az w almalı onu alamıyosada acede gb lık oyun oynamıycak. telefon tasarım uygulama rom desteği filan çok daha üstün ekranı 3gs le aynı zaten. android ve ios ta yüzbin tane küçük galaxy y nin bile kasmadan açıcağı oyun var ve bunlar o kadar zevkli ki büyük oyunları açmıyosun onları oynamaktan

- - - Eklendi - - -

ace almada ne alırsan al
en az w almalı bence akıllı telefon alıcak ise çünkü symbianlar akıllı telefon statüsünde değil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ikisi arasında 603

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bence 603...

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
603 her yönden iyi ace de çok sık donma oluyor

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sakın 603 alma ,bak nokia 701 kaa.a
ullanıcısı olarak söylüyorum eger aklında android varsa ileride çok pişman olursun .550tl civarı paran olmalı bir 100 tl daha ekle wonder yada xperia ray al (o fiyata bulabilirsen tabi)
kamera yakın çekimlerde rezalet[/Q UOTE]
aynen! :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt