Arkadaki bayan güzelmiş![]()

Torium'dan Real'e geçtik. Beklediğimizin aksine orasıda çok kalaba idi. Bayram ağzı olmasına verdik ve işimize baktık. Genelde teknoloji ağırlıklı bir tur yaptıktan sonra her iki elemanımızın da işleri olduğundan, ayrılma mecburiyetinde hissettik. Ben boştum, sabahlayalım deseler sabahlardım yani. Demediler, kendileri kaybettiler 

Güzel bir buluşmaydı. Katılan Ali Kemal abim ve Yaşar kardeşime, her ne kadar bulunmamış olsalarda Sait abim ve Can arkadaşıma gelmek için çaba sarfetmiş olmalarından dolayı teşekkür ederim. Yeni eve geldim, çok şükür herhangi bir sorun olmadı.
İlk önce kahve dünyasında buluştuk. Tabii avm'ye otoparktan dahil olduğum için en üst kattan giriş yaptım. Sora sora ilk önce Yaşar'ı en alt kattaki electro world'ün önünden aldım, sonrada Ali Kemal abimizin yanına gittik. Bu iki mekanı bulmak için neler çektiğimi bir ben, bir de Allah bilir. Çok karışık olması ve her insan evladının beni yanlış bilgilendirmesi sonucu rötarlı bir buluşma olmuş oldu. Bu görevi başarıyla gerçekleştirdiğim için kendimle ayrı bir gurur duyuyorum.Torium'dan Real'e geçtik. Beklediğimizin aksine orasıda çok kalaba idi. Bayram ağzı olmasına verdik ve işimize baktık. Genelde teknoloji ağırlıklı bir tur yaptıktan sonra her iki elemanımızın da işleri olduğundan, ayrılma mecburiyetinde hissettik. Ben boştum, sabahlayalım deseler sabahlardım yani. Demediler, kendileri kaybettiler
İlk fotoğraftaki bayan arkadaşımıza gelirsek, Ali Kemal abiyi çok kesiyordu ama karizmatik abimiz pas vermedi kendisine. Ben hal ve hareketlerini gayet net bi şekilde gördüğüm için, bir ara çakmağını yere attı falan, bildiğin asılıyordu. Yaşar'ın neden dilinin dışarıda olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten. Sizin göremediğiniz yanımızdaki masadaki bayan yüzünden olsa gerek kendini veremedi. Fotoğraf çekildiğimizden bile haberi yoktu yani o derece kaptırmış kendisini.![]()
Her neyse işte... Biz buluştuk, buluşup tanışmanın ne kadar önemli ve güzel bir duygu olduğunu tattık. Size de tavsiye ediyoruz. Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.![]()

muhammed allah korudu desene. Bir sesler geliyordu arkadan ama ne olur ne olmaz diye donup bakmadim![]()

Sizinle buluşmak da sıkıcı olur yahu hep teknoloji konuşursunuz
Şaka bir yana çok sevindim bu buluşmaya. Pat diye çıkıp 2 kişiden fazla toplanabilen bir biz değilmişiz. İşte şimdi güzel oldu tebrik ederim. Bir dahakine bana da bi haber şeyettirin![]()

Futbolda konuştuk![]()
Şaka bir yana ben de sevindim. Forumdaki arkadaşlarımızı daha yakından tanımak tarif edilemez bi güzellikmiş. Tekrarının haberinden ben de şeyedilmek istiyorum![]()

en yakın zamanda ben de istiyorum bi buluşma![]()

Ayağına kadar getireceğiz merak etme
Bayramdan sonra bi hafta sonu Kadıköy'de buluşabiliriz. Daha doğrusu buluşabiliriz değil, kimse gelmese bile ikimiz buluşuruz, kafaya koydum.![]()