Gerçekleştirilen Buluşmalar Bir kahve

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Bi şey merak ediyorum,bu tür buluşmalarda ilk defa mı karşılaşıp,tanışıyorsunuz?mesela bu buluşmada :)

Daha önce hiç buluşmamıştık. Hatta telefon numaraları bile yoktu. Sadece pm'den Ali Kemal abi ile 3-5, Yaşar'la ise hem konularda hem de pm'de daha çok muhabbet etmiştik. Buluşma sayesinde de birbirimizi daha yakından tanıma fırsatını yakalamış olduk ve samimiyetiz arttı. Hem de güzel bir anı olarak ilerde yad edeceğiz. :)

paradox07

paradox07

Üye

Daha önce hiç buluşmamıştık. Hatta telefon numaraları bile yoktu. Sadece pm'den Ali Kemal abi ile 3-5, Yaşar'la ise hem konularda hem de pm'de daha çok muhabbet etmiştik. Buluşma sayesinde de birbirimizi daha yakından tanıma fırsatını yakalamış olduk ve samimiyetiz arttı. Hem de güzel bir anı olarak ilerde yad edeceğiz. :)

ne güzel ya :) imrendim bak şimdi :tebessüm:

Türe

Türe

Üye
Abilerime de bakın :p

jackalmami

jackalmami

Üye
Çok güzel olmakla beraber hiçte zor değil. Eğer bulunduğun il itibariyle böyle bir imkanın varsa kesinlikle değerlendirmeni tavsiye ederim. :)

- - - Eklendi - - -

Abilerime de bakın :p

Sana da bakmak istiyoruz :p

Türe

Türe

Üye
Çok güzel olmakla beraber hiçte zor değil. Eğer bulunduğun il itibariyle böyle bir imkanın varsa kesinlikle değerlendirmeni tavsiye ederim. :)

- - - Eklendi - - -

Sana da bakmak istiyoruz :p

Resmimi atıvereyim abi :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye

Resmimi atıvereyim abi :ehe

At da bi müslüman yüzü görek :gul:
Fatih'te hala atacak ama :hmmm

Face'in varsa pm'den gönder linkini. Benim face'im de 100'ü aşkın resmim var, baştan aşşağı inceleyebilirsin :ehe

Türe

Türe

Üye

At da bi müslüman yüzü görek :gul:
Fatih'te hala atacak ama :hmmm

Face'in varsa pm'den gönder linkini. Benim face'im de 100'ü aşkın resmim var, baştan aşşağı inceleyebilirsin :ehe

Vuhuu :kirbac: :naughty: Pm'e bakınız efem :islik

MrTech

MrTech

Üye
bende istirem :D

zaza

zaza

Üye
Bunları görünce şeytan diyor bir urfa buluşması aç belki aramızda gizli kalmışlar çıkar ortaya :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
maxirabit

maxirabit

Üye

Sağol. Geçen de Bakırköy'deydin, biz de oradaydık :hmmm

Öyle bakırköy,taksim,beyoğlu,avcılar,yenibosna:),sarıgazi bu gün zaten sarıgaziye gittik sülecek ama dönüşü canımıza okudu sirkeci arabalı vapura binelim dedik kuyruk haremden başladı vapura binene kadar arabayı koyana kadar en az 2 saat geçmiştir. Yarında dönüş yolundayım sabahtan sevgilimle buluşacağım,dönüş olması içime oturuyor zaten:/

jackalmami

jackalmami

Üye
Yolun açık olsun. Kazasız belasız evine dönersin inşaallah..
Döndükten sonra da Allah kavuştursun :)

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
güzel bi buluşma olmuş

Takipçi Satın Al

Üst Alt