Gerçekleştirilen Buluşmalar Bir kahve

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bir kahve
Evet dostlar bugun de beraberiz ve yanimda iki kardesimiz Muhammed(jakalmami) ve Yasar(MrTech) var. Kahve icip sohbet ediyoruz. Torium avm'deyiz. Musait olan varsa bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: jackalmami, Mad EagLe, Cezzbedici3 ve 2 diğerleri

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha yeni geldim yoldan :(
Iyi muhabbetler :)

• Beğen
Tepkiler: jackalmami
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
İyi eğlenceler Keyifli sohbetler :ok2:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jackalmami ve Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mubbetiniz bol olsun,afiyet olsun ayrıca

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Tesekkurler beraber de olur birgun insallah.

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
:alkis

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah muhabbetinizi arttırsın abi ya ne yanınıza gelebildim,ne düğüne gidebildim kaldım evde öylece somuru:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Güzel bir buluşmaydı. Katılan Ali Kemal abim ve Yaşar kardeşime, her ne kadar bulunmamış olsalarda Sait abim ve Can arkadaşıma gelmek için çaba sarfetmiş olmalarından dolayı teşekkür ederim. Yeni eve geldim, çok şükür herhangi bir sorun olmadı.

İlk önce kahve dünyasında buluştuk. Tabii avm'ye otoparktan dahil olduğum için en üst kattan giriş yaptım. Sora sora ilk önce Yaşar'ı en alt kattaki electro world'ün önünden aldım, sonrada Ali Kemal abimizin yanına gittik. Bu iki mekanı bulmak için neler çektiğimi bir ben, bir de Allah bilir. Çok karışık olması ve her insan evladının beni yanlış bilgilendirmesi sonucu rötarlı bir buluşma olmuş oldu. Bu görevi başarıyla gerçekleştirdiğim için kendimle ayrı bir gurur duyuyorum. :D Torium'dan Real'e geçtik. Beklediğimizin aksine orasıda çok kalaba idi. Bayram ağzı olmasına verdik ve işimize baktık. Genelde teknoloji ağırlıklı bir tur yaptıktan sonra her iki elemanımızın da işleri olduğundan, ayrılma mecburiyetinde hissettik. Ben boştum, sabahlayalım deseler sabahlardım yani. Demediler, kendileri kaybettiler :gul:

İlk fotoğraftaki bayan arkadaşımıza gelirsek, Ali Kemal abiyi çok kesiyordu ama karizmatik abimiz pas vermedi kendisine. Ben hal ve hareketlerini gayet net bi şekilde gördüğüm için, bir ara çakmağını yere attı falan, bildiğin asılıyordu. Yaşar'ın neden dilinin dışarıda olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten. Sizin göremediğiniz yanımızdaki masadaki bayan yüzünden olsa gerek kendini veremedi. Fotoğraf çekildiğimizden bile haberi yoktu yani o derece kaptırmış kendisini. :D

Her neyse işte... Biz buluştuk, buluşup tanışmanın ne kadar önemli ve güzel bir duygu olduğunu tattık. Size de tavsiye ediyoruz. Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere. :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
muhammed allah korudu desene. Bir sesler geliyordu arkadan ama ne olur ne olmaz diye donup bakmadim:kıskıs:

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Güzel bir buluşmaydı. Katılan Ali Kemal abim ve Yaşar kardeşime, her ne kadar bulunmamış olsalarda Sait abim ve Can arkadaşıma gelmek için çaba sarfetmiş olmalarından dolayı teşekkür ederim. Yeni eve geldim, çok şükür herhangi bir sorun olmadı.

İlk önce kahve dünyasında buluştuk. Tabii avm'ye otoparktan dahil olduğum için en üst kattan giriş yaptım. Sora sora ilk önce Yaşar'ı en alt kattaki electro world'ün önünden aldım, sonrada Ali Kemal abimizin yanına gittik. Bu iki mekanı bulmak için neler çektiğimi bir ben, bir de Allah bilir. Çok karışık olması ve her insan evladının beni yanlış bilgilendirmesi sonucu rötarlı bir buluşma olmuş oldu. Bu görevi başarıyla gerçekleştirdiğim için kendimle ayrı bir gurur duyuyorum. :D Torium'dan Real'e geçtik. Beklediğimizin aksine orasıda çok kalaba idi. Bayram ağzı olmasına verdik ve işimize baktık. Genelde teknoloji ağırlıklı bir tur yaptıktan sonra her iki elemanımızın da işleri olduğundan, ayrılma mecburiyetinde hissettik. Ben boştum, sabahlayalım deseler sabahlardım yani. Demediler, kendileri kaybettiler :gul:

İlk fotoğraftaki bayan arkadaşımıza gelirsek, Ali Kemal abiyi çok kesiyordu ama karizmatik abimiz pas vermedi kendisine. Ben hal ve hareketlerini gayet net bi şekilde gördüğüm için, bir ara çakmağını yere attı falan, bildiğin asılıyordu. Yaşar'ın neden dilinin dışarıda olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten. Sizin göremediğiniz yanımızdaki masadaki bayan yüzünden olsa gerek kendini veremedi. Fotoğraf çekildiğimizden bile haberi yoktu yani o derece kaptırmış kendisini. :D

Her neyse işte... Biz buluştuk, buluşup tanışmanın ne kadar önemli ve güzel bir duygu olduğunu tattık. Size de tavsiye ediyoruz. Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere. :)

Yaşar'a bak sen :ehe

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
muhammed allah korudu desene. Bir sesler geliyordu arkadan ama ne olur ne olmaz diye donup bakmadim:kıskıs:

Ne bakacan abi ya, taş değil göktaşıydı mübarek. Bir de çok melankoli havası vardı, sana gelmezdi :D

MrTech

MrTech

Üye
Arkadaki Bayan Badigart Gibiydi Ya :ehe Dilimin Dışarıda Olmasını Yanlış Anlamayın :ehe Çok Güzel Buluşmaydı.Bidaki Buluşmada Görüşmek Üzere :)

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Sizinle buluşmak da sıkıcı olur yahu hep teknoloji konuşursunuz :ehe

Şaka bir yana çok sevindim bu buluşmaya. Pat diye çıkıp 2 kişiden fazla toplanabilen bir biz değilmişiz. İşte şimdi güzel oldu tebrik ederim. Bir dahakine bana da bi haber şeyettirin :ehe

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Sizinle buluşmak da sıkıcı olur yahu hep teknoloji konuşursunuz :ehe

Şaka bir yana çok sevindim bu buluşmaya. Pat diye çıkıp 2 kişiden fazla toplanabilen bir biz değilmişiz. İşte şimdi güzel oldu tebrik ederim. Bir dahakine bana da bi haber şeyettirin :ehe

Futbolda konuştuk :nono: :ehe

Şaka bir yana ben de sevindim. Forumdaki arkadaşlarımızı daha yakından tanımak tarif edilemez bi güzellikmiş. Tekrarının haberinden ben de şeyedilmek istiyorum :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
Mesajım silinmiş :dry:

Her neyse, güzel bir buluşma olmuş devamını bekleriz...

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Futbolda konuştuk :nono: :ehe

Şaka bir yana ben de sevindim. Forumdaki arkadaşlarımızı daha yakından tanımak tarif edilemez bi güzellikmiş. Tekrarının haberinden ben de şeyedilmek istiyorum :ehe

en yakın zamanda ben de istiyorum bi buluşma :D

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye

en yakın zamanda ben de istiyorum bi buluşma :D

Ayağına kadar getireceğiz merak etme :P:

Bayramdan sonra bi hafta sonu Kadıköy'de buluşabiliriz. Daha doğrusu buluşabiliriz değil, kimse gelmese bile ikimiz buluşuruz, kafaya koydum. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt