Android Telefon Alacağım 2 Sorum Var Sadece..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Android Telefon Alacağım 2 Sorum Var Sadece..
Merhaba arkadaşlar. 450 tl ye kadar param var. Aklımdaki telefon samsung galaxy s i9000 yani. 2.el bulmaya çalışıyorum. Aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız çok memnun kalırım..

1) Gta, modern cmbat 3, battlefield,asphalt 7 ve max payne gibi oyunları donmadan çalıştırabilirmiyim ?

2) Elimde Nokia 603 var telefncu 350 tl ye alıyormuş üstünede 100 tl ben ekleyeceğim ve galaxy s e gönül koydum. Sizce doğru bi kararmı ?

Benm telefnda kullanacağım şeyler en çok internet uygulamalar ve oyun arkadaşlar.

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden Teşekkürler :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
O paraya alacağın telefonla o oyunları oynayamazsın bence galaxy s i bilmem ama SGS2 alırsan çok rahat oynarsın. bence acele etme para topla biraz :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
O paraya alacağın telefonla o oyunları oynayamazsın bence galaxy s i bilmem ama SGS2 alırsan çok rahat oynarsın. bence acele etme para topla biraz :)

Galaxy s o oyunlar hepsini 0 donma açar
gta ise sadece akıcı olmaz yinede oynanabilir seviyede

Insanları yanlış yönlendirmeyin...

Symbianize

Symbianize

Üye
N.A.W.Y uyanamamis galiba :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, seytan_avcisi, Never_Back_Down ve 1 kişi daha
enterneoll

enterneoll

Üye
Hepsini oynarsın :) NAWY gelince anlatır sana herşeyi :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
Ali ile İsmail Bu Konuyu Henüz Görmemiş Sanırım :ehe

- - - Eklendi - - -

onların demesine göre dışı şahin içi ferrari :evet:

PriZm

PriZm

Üye
Uyandım:zzz:

Konuya gelecek olursak Gta haricinde diğer bütün oyunları kasmadan oynarsın.internet performansında The New iPad'i geçtim :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
'bence' yazdım zaten gözünle bakarsan görürsün

avcitalip

avcitalip

Üye
galaxy s bence eski ama iyi bir telefon,çok iyi geliştirici desteği var :evet:

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
aslnda gülermisiniz bilmiyorum ama beni dış görünüşü cezbetti :) zaten ben alınca bi rom atarm nawy bişiler önerir artık rom felan :) sgs2 alıcak kadar para yok zaten normal s in görünüşü s2 den daha çok hoşuma gidiyor gülmeyin ama bence öyle bakalım hayırlısı kafaya koydum bayramdan snra almayı düşünüyrum :biggrin:

avcitalip

avcitalip

Üye
aslnda gülermisiniz bilmiyorum ama beni dış görünüşü cezbetti :) zaten ben alınca bi rom atarm nawy bişiler önerir artık rom felan :) sgs2 alıcak kadar para yok zaten normal s in görünüşü s2 den daha çok hoşuma gidiyor gülmeyin ama bence öyle bakalım hayırlısı kafaya koydum bayramdan snra almayı düşünüyrum :biggrin:

tabi o senin fikrin :evet:

navti

navti

Üye
telefon iyide o paraya nerden aliyosun okadar ucuzladimiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt