s60 3rd edition version yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ilksoylar

Üye
teşekkürler ellerinize sağlık

matt454

Üye
tesekkurler bunu ariyordum

danger03

danger03

Üye
emeğine sağlık

noble34

Üye
arkadalar e65 kullanıyorum ve cihaz kendi kendine kapanıyor enteresan olan tık diye bir ses duyulduktan sonra kapanıoyor nokia ı aradım yazılımla alakalı dedile bana pilini çıkarıp fabrika ayarlarına döndürüp kullandırdılar 2 gün bişey olmadı aynı durumun devam etmesi durumunda yazılımı tekrar yüklememi söylediler update yaptım fakat yeni versiyon bulmadığı için versiyonu yüklemedi şu anki versiyonu tekrar mı yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz.

mert35c

mert35c

Üye
arkadalar e65 kullanıyorum ve cihaz kendi kendine kapanıyor enteresan olan tık diye bir ses duyulduktan sonra kapanıoyor nokia ı aradım yazılımla alakalı dedile bana pilini çıkarıp fabrika ayarlarına döndürüp kullandırdılar 2 gün bişey olmadı aynı durumun devam etmesi durumunda yazılımı tekrar yüklememi söylediler update yaptım fakat yeni versiyon bulmadığı için versiyonu yüklemedi şu anki versiyonu tekrar mı yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz.

çok ilginç bi durum. Garantisi varsa (ki vardır) en yakın yetkili servise götürmelisin bence. Bi kontrol etsinler. Orda yazılım işini hallederler.

reallblood

Üye
benim tel 6600 telimde usb girişi yok. ben nasıl versiyon atacam usb ile bi yardımcı olurmusunuz

mert35c

mert35c

Üye
benim tel 6600 telimde usb girişi yok. ben nasıl versiyon atacam usb ile bi yardımcı olurmusunuz

6600 da "Pop-Port" desteği olmadığından dolayı, 6600'ı data kablosuyla bağlayamazsınız. Sadece teknik servislerde kullanılan flash kablosuyla yazılım güncellenebilir.

alakus11

Üye
çok güzel bir program

musa553

musa553

Üye
Teşekkürler Abi çok Güzel Anlatmişsin Diyecek Laf Yok Sana Helal Olsun

furkano

furkano

Üye
kardeş ben N70 telefonumu yukarda anlatıldıgı gıbı yaptım ama dili ingilizce oldu..türkce yok..sıtede belırtmıstınız ama türkce yapmak ıcın "o yazılımı" nerden bulabilirim?yardımcı olursan cok sevınırım:)
NNS programını kullanabilirsiniz..

qtexx

Üye
benim n81 flaşlı çok kötü çekiyor yeni versiyon yüklesem düzelirmi acaba telde kvk ya da genpa bandrol'ü yok hepsiburada .com da aldım ingilizcemi olur acaba

kerso

kerso

Üye
saol kardesim gzl paylaşım

erdal_1717

Üye
eywaLLah!..

sapik92

Üye
ellerine sağlık kardeşim

sasasami

Üye
teşekkürler

gs-player

Üye
n73 E Sıs Dosyalı Oyunlar Yüklenıormu Eger Yüklenemyıorsa Bunun Bır Patche Felan Yokmu????????? Acıl Cevap!!!!!!!!!!!!!!!

akod

Üye
Merhaba Benim Nokia 3230 telefonum var bunun işletim sistemini yükseltmenin bir yolu varmı?
İyi çalışmalar.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bende n70 var sendeki versiyondan daha yeni v 5.0705.3.0.1 30-01-07 rm-84

yuunuuse

yuunuuse

Üye
bende bunu arıyodum ama bi türlü ücretsizini bulamamıştım çok saol

erdimehmet

Üye
abi bende 6600 var kablo da yok 6600 icin usb kablosu bulamadım napacaz