Chrome Toggle Set Edit by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye

yanlış anlamıyom :) sana takılıyom sadece sen paylaşabilirsin elbet yaptıklarını ona karışamam ben daha önce kaçkere açıklama yaptım huylarımdan bahsettim pek elimde olan bişey de deil ben bunu kendime yaptım ve paylaşmıcam dedim kendime ve kedime karşı her zaman sözüme sadığımdır hayır dediğim bişeye ewet dedim mi içim çok rahatsız oluyo :) kendime ihanet etmiş oluyom :) ben böyleyim walla kardeşim eğer hayır kelimesi ağzımdan çıktıysa bitmiştir kıyamet kopsa ben ewet demem artık o şeye, bilmem anlatabildim mi :)

anlıyorum abi. saygı duyuyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tass_co1983

tass_co1983

Üye

gaza geldim ve yaren_dede nin aynısından yaptım kendime ;)
resimdeki yeğenim, maşallah deyin uleynnn :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
maaşallah :) ama senin ki altın kaplama olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Abi sadece dvar kağıdı lzım bu paylaşımdaki nasıl bulurum? :tşk: Paylaşım için

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
maaşallah :) ama senin ki altın kaplama olmuş :)

sağolasın abi ;) aynısı olmasın dediydim :)

maşallah...
dostum o arama butonunada bir şekil yapmak lazım görüntüyü bozmuş

sağolasın Bahadır ım ;) dediğin gibi onu yaptıktan sonra farkettim. aman boşver, geçici zaten. yarın belco2 701 için cfw FP2 yi paylaşacak. onu kurucam, ondan sonra bir düzenleme yaparız :oke: tabi vakit bulabilirsem :ehe

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Abi sadece dvar kağıdı lzım bu paylaşımdaki nasıl bulurum? :tşk: Paylaşım için
kusura bakma kardeşim duwarkağıdı bana ait nasıl bulursun bilmem ben aradım buldum hoş aslında başka bi resim arıyodum bu ekstrası oldu :) benim bi sözüm daha vardı forumda içeriğinde kadın olan duwarkağıdı paylaşmayacam demiştim yaren dede için bi kaç kere bu sözümü kırdım ama bida olmıcak yanlış anlama ok. bide arkamdan küfretme :) rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yakında paylasilmayan bayan duvar kağıdı kalmayacak amacım bu ama najanaja da hep değişik fotolar buluyor çok araştırmak gerekiyor

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye

kusura bakma kardeşim duwarkağıdı bana ait nasıl bulursun bilmem ben aradım buldum hoş aslında başka bi resim arıyodum bu ekstrası oldu :) benim bi sözüm daha vardı forumda içeriğinde kadın olan duwarkağıdı paylaşmayacam demiştim yaren dede için bi kaç kere bu sözümü kırdım ama bida olmıcak yanlış anlama ok. bide arkamdan küfretme :) rica ederim.
Abi :sarıl: Ne küfürü abi olmaz tabi ki ilgin için sağol

- - - Eklendi - - -

yakında paylasilmayan bayan duvar kağıdı kalmayacak amacım bu ama najanaja da hep değişik fotolar buluyor çok araştırmak gerekiyor
Bunu buldun mu? :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

yanlış anlama ama şu an telefonumda 1000 in üzerinde hatun resmi war ve kolay bulunacak resimler deil ilginç resimler çoğu ve bikaç gündür bulduğum boyutlandırıp tele atmam gereken 30-40 tane daha var benim kendimce sitelerim var deişik resimler olan siteler ordan her geçen gün daha fazlasını buluyom yani sen ne kadar paylaşırsan paylaş ben paylaşılmamış 5 mislini çıkartırım piyasaya :) bazan da bi resim ararken farklı bi resim görüyom hoşuma gidiyo almak için siteye giriyom orda daha güzellerini buluyom böle böle zincirleme gidiyo :) benim pc de işim gücüm yok boş kaldım mı bi point atarım sonra warsa widget yaparım sonra bol bol resim bakarım :)

- - - Eklendi - - -

Abi :sarıl: Ne küfürü abi olmaz tabi ki ilgin için sağol

- - - Eklendi - - -

Bunu buldun mu? :)

anlayışın için ben teşekkür ederim kardeşim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

yanlış anlama ama şu an telefonumda 1000 in üzerinde hatun resmi war ve kolay bulunacak resimler deil ilginç resimler çoğu ve bikaç gündür bulduğum boyutlandırıp tele atmam gereken 30-40 tane daha var benim kendimce sitelerim var deişik resimler olan siteler ordan her geçen gün daha fazlasını buluyom yani sen ne kadar paylaşırsan paylaş ben paylaşılmamış 5 mislini çıkartırım piyasaya :) bazan da bi resim ararken farklı bi resim görüyom hoşuma gidiyo almak için siteye giriyom orda daha güzellerini buluyom böle böle zincirleme gidiyo :) benim pc de işim gücüm yok boş kaldım mı bi point atarım sonra warsa widget yaparım sonra bol bol resim bakarım :)

- - - Eklendi - - -

anlayışın için ben teşekkür ederim kardeşim :)

bakalım dostum arşiv 4000i buldu, 1000i bayan herhalde belki senin zulayida patlatırim bakarsın :aha:

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
bu muhabbetten sizin yalnız olduğunuzu anladım :ehe bu kadar da belli etmeyin canım :naughty:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

yalnız ben daha pc yi saymadım :) telde 1000 pc yi sen tahmin et :)

- - - Eklendi - - -

biz aramızda takılıyoz işte :) ama benim konu yine uçtu yaaa :) 4-5 sayfa muhabbet war heralde :)

dur dostum duvar kağıdı bulma konusunda yavaş yavaş ustalarıyorum :D
sen son eklediğim duvar kağıtlarına baktınmi

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yok bakmadım bi bakayım :) walla açıkçası bana hiç bulunamıcak bi resim ver çok deil 2 dk ka içinde en yüksek çözünürlüklüsünü buluwereyim :) resim bulmada çok iyiyimdir :) bu arada yalnızlık bide bana mahsus :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ben duvar kağıtlarıyla pek ilgilenmiyorum. öyle arada denk gelirse alıyorum ;) ama size çok güzel wall bulabileceğiniz bir site önerebilirim. belki de biliyorsunuzdur, deviantart :oke:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...