Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Firmware updateye nasıl yüklicez dosyaları resimli anlatım yapsan ? :hmmm
mesajını görmemişim :hmmm
phoenix ile c5-03 yazılım yüklemek için daha önce yapılmış resimli anlatım yada video falan var forumda görmüştüm.

bak c5-03 ün orjinal v23 dosyalarını navifirm ile indirdikten sonra RM-697 isminde bir klasör ile C: nokia/phoenix/products içine atacaksın daha sonra programı açtığın zaman open productsdan rm-697i seçip firmware update ekranına gelince üstteki üç noktaya basınca karşına gelen ekranda üstteki c5-03 euro TR falan filan yazar işte onu seç sonra gerekli işlemleri yap tamamdr :oke:

egemen1368

Üye
Çok iyi bir şekilde sorunsuz çalışmaktadır ellerinize sağlık. Teşekkürler...

samet3000

Üye
hocam güzel çalışma yükledim sorunsuz ama gözüme takılan bşy oldu bellede iken telefonun şebeke çekme simgesi aktif değil yada bi çözümü varmı tel hiç cekmiyomuş gibi geliyo bana:D

burak ozturk

Üye
:tşk: ederim kardeşim eline sağlık

- - - Eklendi - - -

müzik çalar müzikleri görmüyor hocam ne yapabilirim?

keser03

Üye
kardeşim iyi güzel yapmışsında neden nokıa 5800 tel yapmıyonuz bu yazılım nokıa 5800 destek verirmi verirse ben yazılımını kuracam cevabını bekliyorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hocam güzel çalışma yükledim sorunsuz ama gözüme takılan bşy oldu bellede iken telefonun şebeke çekme simgesi aktif değil yada bi çözümü varmı tel hiç cekmiyomuş gibi geliyo bana:D

İyi kullanimlar :)
hoca aktif olmz olur mu ya sebeke simgesi koskoca :)

Ben boyle bi sorunla karsilaasmadim hic aceba belle haricinde baska ev ekrani kukkaniyorsaniz aceba o yuzden mi. Karti falan bicimleyip yeniden yukleseniz safece bellede kullansaniz sanirim sorununuz duzelir.

- - - Eklendi - - -

:tşk: ederim kardeşim eline sağlık

- - - Eklendi - - -

müzik çalar müzikleri görmüyor hocam ne yapabilirim?

Rica ederim iyi kullanimlar

muzik calar E:music komutu ile calisiyor yani hafiza kartina music diye bi klasor olustur muzikleri o dosyaya at sorun duzelir.

- - - Eklendi - - -

kardeşim iyi güzel yapmışsında neden nokıa 5800 tel yapmıyonuz bu yazılım nokıa 5800 destek verirmi verirse ben yazılımını kuracam cevabını bekliyorum

Daha once soylemistim elimde 5800 yok diye bu yuzden yapamam ancak kullandigim belle modunu paylastim 5800 icin ofw yapan arkadaslar belle shell yapabilirler

C5 icin degisik planlarim vardi ancak rom yandi yani kendi tlfnm icin bile birsey yapamiyorum :)

samet3000

Üye
hangi ev ekranı kullayım temel oratsu orange vs

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hangi ev ekranı kullayım temel oratsu orange vs

Bak kurulum isleminden sonra hicbir ev ekrani secme kuruldugu gibi kalsin sadece belle olarak kullanmani tavsiye ederim ben.
Ben bu sekilde kullaniyordum o yuzdn sorunla karsilasmadim hic.

firtina.84

firtina.84

Üye
Kardeşim iyi güzel hoş ama her CFW de olduğu gibi sonrada kasma oluyo ve saçmalıyor takılıyor felan.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim iyi güzel hoş ama her CFW de olduğu gibi sonrada kasma oluyo ve saçmalıyor takılıyor felan.

Dogru her cfw de dedigin gibi bir kasma oluyor ancak bunda kurulumdan sonra ilerleyen zamanda asiri yani abartilacak bi kasma olmadi bende birde kullanima bagli birazda.

firtina.84

firtina.84

Üye

Dogru her cfw de dedigin gibi bir kasma oluyor ancak bunda kurulumdan sonra ilerleyen zamanda asiri yani abartilacak bi kasma olmadi bende birde kullanima bagli birazda.

Öylede valla en fazla CFW ler 2-3 Hafta kullanılıyor ondan sonrası berbat yani ile bi şey çıkıyor . Hafızada hiç bi şey olmadığı halde gene kasıyor hiç bir uğlama dahi kurmadım daha .

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Öylede valla en fazla CFW ler 2-3 Hafta kullanılıyor ondan sonrası berbat yani ile bi şey çıkıyor . Hafızada hiç bi şey olmadığı halde gene kasıyor hiç bir uğlama dahi kurmadım daha .

Haklisindir haci ne deyim :)

orjinal yazilim uzerinde o kadar oynama yapiyoruz yani orjinal performansi nasildi unuttum ama zamanla hepside degisir

gevhern

gevhern

Üye
5800 olmaz dimi

1453omer1453

Üye
Geri eski şekline çevirebiliyormuyz?

receppp51

Üye
Tuş kilidini iyi etmemişsin yandaki tuşa basınca hemen açılıyor sadece orta tuşta çalışıyor :(

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidini iyi etmemişsin yandaki tuşa basınca hemen açılıyor sadece orta tuşta çalışıyor :(

Dogrudur herkes farklı seviyor ancak soylede bir durum var suan kullandgm tlfn galaxy mini bununda tus acmasi ortadanda yandanda ayni nokianin orjinali gibi ama ben yandan basildiginda direk acilmasi taraftariyim snra birde ekrana dokunmayi sevmiyorum cunku

Obito Uchiha

Üye
Phoenix de flashing de products code'a tıklıyorum hata veriyor gözükmüyor

Üst Alt