iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

bende ilk gördüğümde aynen böyle oldum :D

- - - Eklendi - - -

Dünya'ya uyum sağlamada çok geriden gidiyoruz :zzz:
Maalesef bu da Türkiye'deki acı gerçeklerden biri :D LTE'yi ne zaman desteklemeye başlar türkiyedeki operatörler.beklemekten gına geldi :D :zzz:

aleranol

aleranol

Üye
valla ilk nfc benim c7de vardı :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

Cidden Note 2 deki bu özellik çok iyi.Youtube yorumları daha da iyi :D
birisinde ""h*******r iPhone 4S'imi çöpe atıyorum.bu çok havalı" :D
[video=youtube;k6c7XaDWmJg]http://www.youtube.com/watch?v=k6c7XaDWmJg[/video]

Off bu ne ya:aha::oha: cok iyi:dondum:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
:aha: :aha: :ohannes: Harika bir cihaz ya.birde altta bir sürü uygulamanın açık oldugunu gösterdigi taraf aynı ios'tekine benzemiş :ehe en azından alısırken yabancılık cekmem :D

- - - Eklendi - - -

Asphalt 7 oynarken bir yandanda Nova 3 nasıl olur acaba :D
mükkkkkkkkeemm..................................meellll desem :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:aha: :aha: :ohannes: Harika bir cihaz ya.birde altta bir sürü uygulamanın açık oldugunu gösterdigi taraf aynı ios'tekine benzemiş :ehe en azından alısırken yabancılık cekmem :D

- - - Eklendi - - -

mükkkkkkkkeemm..................................meellll desem :D

Bu özelliği ilk olarak Galaxy Note 10.1'i kullandığımda görmüştüm ve hatta sırf bu yüzden bir ara alsam mı diye düşündüm.Daha sonra artık başka alet taşıyacak yerimin kalmadığını anladım ve vazgeçmek zorunda kaldım :D Sırf bu yüzden bile Galaxy Note'umu Note 2'ye yükseltebilirim :hmmm

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Bu özelliği ilk olarak Galaxy Note 10.1'i kullandığımda görmüştüm ve hatta sırf bu yüzden bir ara alsam mı diye düşündüm.Daha sonra artık başka alet taşıyacak yerimin kalmadığını anladım ve vazgeçmek zorunda kaldım :D Sırf bu yüzden bile Galaxy Note'umu Note 2'ye yükseltebilirim :hmmm

Yukseltmek iyidir :D hep birlikte note2'ye yukseliyoruz :D

- - - Eklendi - - -

Eger sasirirsan sana sasiririm :o

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Sonuc itibariyle Note II cok guzel :D

Kerim.

Kerim.

Üye

:ehe kusura bakma gec cevap verebildim, temple run'a dalmisimda :D evet sonuca ulastik.yahu ben bu note2'yi bu yil alamam anca yaza dogru alabilirim.acaba o zaman modasi gecer mi :(

ohoo daha cok varmis:hmmm daha o zamana neler cikar:islik:

PriZm

PriZm

Üye

:ehe kusura bakma gec cevap verebildim, temple run'a dalmisimda :D evet sonuca ulastik.yahu ben bu note2'yi bu yil alamam anca yaza dogru alabilirim.acaba o zaman modasi gecer mi :(
bende senin zamanlarında alacağım.ve bende aynı şeyi düşünüyordum..:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt