Huzurlarınızda HTC J Butterfly:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Huzurlarınızda HTC J Butterfly:

Samsung ve LG'den sonra HTC de telefon/tablet olarak bilinen hibrit yapıdaki akıllı telefon pazarına giriş yapıyor. Şirket Japonya'daki bir etkinlikte 5-inç boyutunda ve HD çözünürlüğünde ekrana sahip olan üst seviye akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı. HTC J Butterfly olarak isimlendirilen yeni telefon, Qualcomm tarafından üretilen 1.5GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemcisinden ve Adreno 320 grafik biriminden güç alıyor ayrıca 2GB RAM ile geliyor. Üzerinde 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunan telefon, şirketin şu anki amiral gemisi olan One X'ten farklı olarak Super LCD2 değil Super LCD3 ekran kullanıyor.

Piksel yoğunluğu 440ppi olan telefon ekranının, renk yeniden üretiminde oldukça iddialı oldğu belirtiliyor. Güçlü özelliklerine rağmen telefonun eleştirilmeye müsait yanı sahip olduğu pil gibi görünüyor. Açıklanan özelliklere göre HTC'nin HD çözünürlükteki 5-inç telefonu 2020mAh kapasiteli pil kullanıyor. Kasa kalınlığı 9.1mm olan telefonda Beats Audio ses teknolojisi de bulunuyor. 16GB dahili depolama kapasitesi bulunan ve microSD kart slotu ile daha fazla alan sunabilen telefon 802.11a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 (LE), NFC, LTE ve CDMA/GSM/UMTS/GPRS iletişim altyapılarına da destek sunuyor. IPX5 standardı ile uyumlu olan yani belli seviyelere kadar su geçirmezlik özelliği bulunan HTC J Butterfly, şu an için Japonya pazarına özgü bir model olarak Aralık ayında üç farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak.

Şahsen avrupa pazarına geleceğine kesin gözüyle bakıyorum ama henüz bir tarih yok..

Alıntı : dh

Uruloki

Uruloki

Üye
Anemmmmmmm para toplayalim bana

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ağlarım:

Uruloki

Uruloki

Üye
Yalnız o degilde iyice büyüdü bu ekranlar abi bi sınır olmalı bu ekran boyutunda sonucta 4.7inçlik bir cihaz var elimde ama bir yere kadar bu da

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yalnız o degilde iyice büyüdü bu ekranlar abi bi sınır olmalı bu ekran boyutunda sonucta 4.7inçlik bir cihaz var elimde ama bir yere kadar bu da

Nokia bile ekranları büyültmeye başladı :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrıca htc fena geri döndü oyuna bence şimdi bakiyorum desire x var one x+ var birde bu çıktı daha önceki modellerde var iyi bir fiyat politikası uygularsa bence alır gider evet vereyim mi banka hesap numarası

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrıca htc fena geri döndü oyuna bence şimdi bakiyorum desire x var one x+ var birde bu çıktı daha önceki modellerde var iyi bir fiyat politikası uygularsa bence alır gider evet vereyim mi banka hesap numarası

bağışlı topluyon Hasan :ehe Ekran olayında da haklısın samsung çok abartıyor ama 5" iyidir yahu :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrıca 1080p ekran ne demek ya

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Allah bee :) HTC neler yapıyosun sen yaaa yaw bi dur durduğun yerde her geçen gün yeni bi telefon yahu? Herşeyi güzel hoşta şu batarya 2020mAh yerine 2500-2900mAh arası olsaymış iyiymiş kamera 8mp tatmin edici şahsen lâkin üst düzey telefon tablet melezi bu cihaza bu özellikler üzerine 12mp kamera olağanüstü dururdu yani :) ve de hafıza 16GB yine çoğu kullanıcı için tatmin edici olacaktır ama 16GB artırılamayan hafıza olsa iyi olmazdı artırılır olması iyi olmuş, lâkin şahsi düşüncem; cihaz 16-32-64GB sabit hafıya sahip olsa iyi olurdu çünkü hafıza kartı benim için sıkıntı sizleri bilmem benim düşüncelerim bu şahsen, HTC burdan selam eder ellerinden öperim iyi cihaz :)

esokmen

esokmen

Üye
Telefon piyasasi iyice sapitti abi

maxirabit

maxirabit

Üye
Htc şaşaırmış artık

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
16 değil de 32 gb olsa ve pil biraz daha iyi olaydı eziydi... Ben almayacam ama şahsi fikrim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
vay guzelmis

erko merko

erko merko

Üye
Uçuk fiyattan satılmazsa tutulur bu telefon özellikleri çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt