• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

HTC J Butterfly Gün Yüzüne Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC J Butterfly Gün Yüzüne Çıktı
HTC J Butterfly, HTC J Butterfly özellikleri, HTC J Butterfly hakkında, HTC J Butterfly teknik özellikleri, HTC J Butterfly specs, HTC J Butterfly görsel, HTC J Butterfly çıkış tarihi, HTC J Butterfly çıkış zamanı, HTC J Butterfly ekran özellikleri, HTC J Butterfly ekran boyutu, HTC J Butterfly detayları, HTC J Butterfly teknik detayları, HTC J Butterfly tanıtıldı, HTC J Butterfly tanıtım


Japonya’da özel bir etkinlikte lanse edilen HTC J Butterfly, şimdilik sadece Japonya pazarında satışa sunulacak. İlerleyen dönemlerde ise benzer özelliklere sahip farklı bir model olarak Avrupa’da da satışa sunulacak.

5” boyutlarında Super LCD 3 olarak adlandırılan ekranıyla 1080p çözünürlük sunan cihaz, 440ppi değeriyle de akıllı telefon pazarındaki en net görüntüyü sunan telefon olma özelliği taşıyor.

1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm MDM9615 + APQ8064 işlemcisine ev sahipliği yapan akıllı telefon, 2GB RAM’den güç alıyor. 16GB dahili hafızaya yer verilen J Butterfly, arka yüzünde 8 megapiksel, ön yüzünde ise 2.1 megapiksel çözünürlükte kamera barındırıyor.

Android 4.1 JellyBean işletim sistemiyle gelen HTC J Butterfly, 9.1 mm inceliğe sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan telefon, IPX5 sertifikası ile 3m su altında 3 dakika boyunca suya karşı dayanıklılık gösterebiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: ALBIEL ve ANIL


.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Vay arkadaş hTC işi büyüttü :D
 
ANIL

ANIL

Admin
İlk tanıtım videosu

[video=youtube;t_g9b9st6s4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t_g9b9st6s4#t=34s[/video]
 
cyber

cyber

Üye
güzelmiş
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
O batarya akşamı zor bulur :S
 

meryem1995

Üye
note 2'den daha çok tutulur bence
 
arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bir suru telefon cikiyor da niye bu batarya olayina bi el atmiyorlar anlamiyorum
 
acuxx

acuxx

Üye
telefon güzelmiş
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bataryaya çare bulunamadktan sonra neye yarar
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
süper ya :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt