Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emre9080

emre9080

Üye
kardeş tuş kilidindeki titreşimi açık yapabilirmiyiz.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tuş kilidindeki titreşimi açık yapabilirmiyiz.

Kardeşim ROFS-2/private/10282BC4 içindeki rules yazan klasörü sil. Kaydet tekrar flash la geri açılacaktır. Ama şarjı gerçekten çok fazla yiyor haberin olsun. :)

emre9080

emre9080

Üye
teşekkürler kardeşim.

- - - Eklendi - - -

şu bildirimlerde yanıp sönen şarj ledini kapatabilirmiyiz?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
çok başarılı bir mod olduğu resimlerden ortada şahane bir görsellik var şunu bir de C7 için yapsak olmaz mı hocam ben her konuda yardımcı denek vs.. olurum :D

emre9080

emre9080

Üye
teşk ettim ellerine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
çok başarılı bir mod olduğu resimlerden ortada şahane bir görsellik var şunu bir de C7 için yapsak olmaz mı hocam ben her konuda yardımcı denek vs.. olurum :D

Uğraşırım tabiki dostum ama C7 için Daha güzel CFWler var. Ama denerim bende bi. :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Uğraşırım tabiki dostum ama C7 için Daha güzel CFWler var. Ama denerim bende bi. :)

hepsini denedim zaten :D de çabuk sıkılan biriyim görselliğe çok önem veriyorum bu mod da görsel olarak çok güzel ses yüksetlmede gömülüymüş şahane işte tam aradğım gibi :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedim zaten :D de çabuk sıkılan biriyim görselliğe çok önem veriyorum bu mod da görsel olarak çok güzel ses yüksetlmede gömülüymüş şahane işte tam aradğım gibi :D

Tamam dostum yalnız 1-2 gün bekleticem :)

tarxhn

tarxhn

Üye
şimdi indiriyorum. sonra yorum yaparım kullanayım biraz

• Beğen

dj_18

Üye
kardeşim tuşlar kaybolmuş telefon tuşuna basınca ev ekranı tekrar gelio

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
şimdi indiriyorum. sonra yorum yaparım kullanayım biraz

Tabiki kardeşim. :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim tuşlar kaybolmuş telefon tuşuna basınca ev ekranı tekrar gelio

Telefona Hard Format atıp tekrar flashla kardeşim. Mutlaka bi hata olmuştur. Çünkü 1 buçuk haftadır kullanıyorum daha kendim bir hataya rastlamadım. Olsa mutlaka düzeltidim. Ki en çok kullanılan yerlerden biri. Mutlaka gözümden kaçmazdı.

emre9080

emre9080

Üye
bu rofs-2 dosyası nerede acaba :D

teknozan_92

teknozan_92

Üye
mesaj oturumlarına giricen mesajlardan atıyo ana menüde takılmalar devam ediyo yeni mesaj geldiğinde o oturumlarda olan hatadan dolayı okumak zor oluyo mesajlara girip gelen kutusuna gitmek gerekiyo :S üzgünüm sorunlar var

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
mesaj oturumlarına giricen mesajlardan atıyo ana menüde takılmalar devam ediyo yeni mesaj geldiğinde o oturumlarda olan hatadan dolayı okumak zor oluyo mesajlara girip gelen kutusuna gitmek gerekiyo :S üzgünüm sorunlar var

Yazılımı kurmadan önce telefona Hard Format atıp, hafıza kartını biçimlendirdin mi kardeşim.? Eğer söylediğin hatalar varsa şu an kendimde kullanıyorum 2 haftadan beri mutlaka fark ederdim. Ve zaten hatası olsa 10.10.2012 de yayınlacakken yazılımı 15.10.2012 ye aldım geç yayınlamazdım. Şu anda kendimde kullanıyorum bir problem yok. Eğer başka problemi olan arkadaşlar varsa mutlaka belirtsinler. Ona göre bir yol bulalım. Yinede yorumların için teşekkür ederim. :)

tarxhn

tarxhn

Üye
şimdilik mesajlarda problem yokta Camera Lover Pack v1.01 programını kurdugunda kamerada sorun yaşanıyor. sorun olan arkadaşlar gerekli programı silince sorun ortadan kalkıyor.

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik mesajlarda problem yokta Camera Lover Pack v1.01 programını kurdugunda kamerada sorun yaşanıyor. sorun olan arkadaşlar gerekli programı silince sorun ortadan kalkıyor.

Dediğin programla denemedim arkadaşım bilemem haklısındır. Haberim olduğu için teşekkürler :)

tarxhn

tarxhn

Üye
tmm buyuk ihtimal programdan gecen başka arkadasın cwf sini yuklediğimde yine aynısını yapmıştı. o zaman program aklıma gelmemişti.yine aynı sorun olunca denedim gerçektende düzelti kamera

• Beğen
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya dostum birsey sorucam bu tel.ilk acıldıgında hani rengarenk bi similasyon cıkyor ya onun ismi nedir onu silmek istiyorum hosuma gitmedi de yardımcı ourssan sevinirim...

• Beğen

Üst Alt