Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Kadeşim modu yok elimde bulabilirsem deneim yalnız ancak bir dahaki güncellemeye yetişir.

tarxhn

tarxhn

Üye
tmm sorun değil ilgilenmen yeter

emre9080

emre9080

Üye
güzel arkadaşlar ben bu flaşı telefonuma yükledim şarza tatığımda alttaki ışık yanıyor 1 dakika sonra sönüyor. ve o ışık bir mesaj geldiğinde sürekli yanıp sönüyor bu şarjı yemez mi?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
güzel arkadaşlar ben bu flaşı telefonuma yükledim şarza tatığımda alttaki ışık yanıyor 1 dakika sonra sönüyor. ve o ışık bir mesaj geldiğinde sürekli yanıp sönüyor bu şarjı yemez mi?

Çok fazla farketmiyor aslında dostum ama tabiki yiyor. Yeni güncellemede yok zaten. İsteyenler için .sis halinde vericem.

emre9080

emre9080

Üye
tamam teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
yeni görseller eklenmiştir arkadaşlar. 15.10 2012 tarihinde linkler verilecektir.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
emegine saglık güzel bir çalısma olmus en kısa zamanda bekliyorum :)

tarxhn

tarxhn

Üye
dostum su guc modundaki resimde pilin yanındaki simgeyi nasıl kapatıcaz benim telefonda surekli o simge var uyuz oldum silmek istiyorum

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
dostum su guc modundaki resimde pilin yanındaki simgeyi nasıl kapatıcaz benim telefonda surekli o simge var uyuz oldum silmek istiyorum

Dostum hangisi anlayamadım.? Anten olan mı?

tarxhn

tarxhn

Üye
pil gostergesinin yanında anten yayını gibi olan :ehe

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
emre9080

emre9080

Üye
kardeş yarın saat kaç gibi atarsın linkleri.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
eline koluna saglık uzun bi beklmeden dolayı şimdi indiriyorum basarılarının devamını dilerim...:oke:

• Beğen
zfrglr

zfrglr

Üye
ellerine sağlık dostum

• Beğen

hkn_18

Üye
Teşekkürler şimdiden kardeşim :)

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: eline sağlık

• Beğen

Plesk234

Üye
Öncelikle Tşkler. Ama Bu Telfn Hafızası Basta 420 Mb İken Hiç bişe yapmadan (ugulama yüklemeden )390 a kadar kendi düştü??

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Güle güle kullan kardeşim. :)

- - - Eklendi - - -

Öncelikle Tşkler. Ama Bu Telfn Hafızası Basta 420 Mb İken Hiç bişe yapmadan (ugulama yüklemeden )390 a kadar kendi düştü??

Dostum aynı problem bende de var. Telefonunda yaptıgın ayarlamalar, girdiğin yerler vb şeyler telefon hafızasına kayıt edildiği için düşüyor. Ama ben yazılım falanda kurdum (Hafıza kartına tabiki) Minimum 350 MB düşüyor.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler şimdiden kardeşim :)

Güle güle kullan kardeşim. :)

Üst Alt