Htc One X5 Yeni Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye

S3 al samsungdan şaşma :)
demesi kolay :)

Kamera,Beats Audio,Tasarım,Tegra 3 vs : One X
Web,Navigasyon,Smart Stay gibi ek özellikler S3

ayrıca One X daha çok modifiye edilebiliyor :) bu benim için büyük bir etken :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Yorumlar bence yanlış olmuş note 2 çıktı yeni amiral gemisi o mu değil hala s3 peki su an htc de amiral gemisi hangi model one x+ bu cihaz ise telefon değil telefon-tablet melezi eee daha farklı bir segmentte şu anda ki resmen tanitilmamis bir cihaz icin spen gibi ozellikleri olsaydı keşke demekde biraz abes kaçar yani daha tanitilmasi gerekir one bekleyelim derim

PriZm

PriZm

Üye
Yorumlar bence yanlış olmuş note 2 çıktı yeni amiral gemisi o mu değil hala s3 peki su an htc de amiral gemisi hangi model one x+ bu cihaz ise telefon değil telefon-tablet melezi eee daha farklı bir segmentte şu anda ki resmen tanitilmamis bir cihaz icin spen gibi ozellikleri olsaydı keşke demekde biraz abes kaçar yani daha tanitilmasi gerekir one bekleyelim derim
Kağıt üzerinde şu anda Note 2 Amiral gemisi

Uruloki

Uruloki

Üye

Kağıt üzerinde şu anda Note 2 Amiral gemisi

Ama sonuçta segment farkli e o zaman ipad 3 e de apple in amiral gemisi diyelim olay sirf donanimsa yani bahsettigimiz konu belli segmentler farklı ki şu an samsung yoneticileri ne gorede bu olay boyledir bence çünkü s serisi ayri bir olay

Placebo-

Placebo-

Üye
Note 2 : Tabletfon.
Htc One X5 : tabletfon.
Karşılaştırılmaması için hiçbir sebep yok.

aleranol

aleranol

Üye

Ama sonuçta segment farkli e o zaman ipad 3 e de apple in amiral gemisi diyelim olay sirf donanimsa yani bahsettigimiz konu belli segmentler farklı ki şu an samsung yoneticileri ne gorede bu olay boyledir bence çünkü s serisi ayri bir olay

kağıt üzerinde öyle ama değil. Amiral s3 ama tabphone amirali not2. :)

enterneoll

enterneoll

Üye

demesi kolay :)

Kamera,Beats Audio,Tasarım,Tegra 3 vs : One X
Web,Navigasyon,Smart Stay gibi ek özellikler S3

ayrıca One X daha çok modifiye edilebiliyor :) bu benim için büyük bir etken :)

One x daha fazla modifiye edilebiliyor derken +ları neler bide htc alıcaksan bence one x+ bekle one x'in batarya ve işlemci ısısı problemi vardı sanırım ?

PriZm

PriZm

Üye

One x daha fazla modifiye edilebiliyor derken +ları neler bide htc alıcaksan bence one x+ bekle one x'in batarya ve işlemci ısısı problemi vardı sanırım ?
One X+ da OC haricinde fark göremedim ben.yanlışım varsa düzeltin :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
felaket birşey bu.

Uruloki

Uruloki

Üye

kağıt üzerinde öyle ama değil. Amiral s3 ama tabphone amirali not2. :)

Samsung un zaten tablet telefon amirali note 2 yani note 2 varken note mu amiral olucakdi yani demek istediğimde buydu segmentleri farklı olduğu için htc nin yeni amiral gemisi demek yanlış olur

Uruloki

Uruloki

Üye

One X+ da OC haricinde fark göremedim ben.yanlışım varsa düzeltin :)

Hafıza fazlalığı batarya fazlalığı daha farklı ses çipi geliştirilmiş fotoğraf çipi tabletlerde kullanilan ap37 kodlu tegra 3(ki ddr3 ram kullaniyor) benim bildiklerim bunlar başka bilen? :D

aleranol

aleranol

Üye

Samsung un zaten tablet telefon amirali note 2 yani note 2 varken note mu amiral olucakdi yani demek istediğimde buydu segmentleri farklı olduğu için htc nin yeni amiral gemisi demek yanlış olur

haklısın :oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
Yorumlari okudum saçma geldi one x5 tablet telefon amiral gemisi değil note 2 nin tek artisi rami ama 1gb yeterli bence 2gb a gerek yokken bu 1,5 gb kamerasi beats audiosu hertürlü note 2 ye fark atar htc yanlış birşey yapıyor her ay amiral gemisi çıkarıyor diyenlerde one x+ amiral gemisi olacak neredeyse 1 yıl geçti one x çıkalı

Uruloki

Uruloki

Üye
Yorumlari okudum saçma geldi one x5 tablet telefon amiral gemisi değil note 2 nin tek artisi rami ama 1gb yeterli bence 2gb a gerek yokken bu 1,5 gb kamerasi beats audiosu hertürlü note 2 ye fark atar htc yanlış birşey yapıyor her ay amiral gemisi çıkarıyor diyenlerde one x+ amiral gemisi olacak neredeyse 1 yıl geçti one x çıkalı

1yil olmasina daha cok var

aleranol

aleranol

Üye

çok yanlış biliyorsun dostum. Note2nin +ları:
Çok daha büyük bir pil
çok daha büyük ekran
ppi zaten 252den sonra fark etmez.
Ve bayağı gelişmiş spen. Tabi özel uygulamalarda cabası.
Ram miktarı daha yüksek bu da demek oluyorki hem daha fazla uygulama açarsın hemde daha uzun süre büyük boyutlu uygulamaları kullanabilirsin. Ram gösteriş hariç şeylere de yarar.
Htcnin tek artısı ise donanım oluyor. Oda işlemci ve ekran kartı. Oyun oynayacak olandan başka pek birişe yaramaz. Kamera iyi ama bir pureview değil. Sesi iyi ama rap pop tarzına daha çok hitap ediyor genel olarak dolby daha iyi. Ekstralarda bence çok bir etkiyok. Tabi dediğim özellikler lumiada var :) son olarak çıkmamış bir cihaz için bu kadar tartışmayı yeterli görüyorum

Uruloki

Uruloki

Üye

Çok daha büyük bir pil
çok daha büyük ekran
Ram miktarı daha yüksek bu da demek oluyorki hem daha fazla uygulama açarsın hemde daha uzun süre büyük boyutlu uygulamaları kullanabilirsin. Ram gösteriş hariç şeylere de yarar.
Htcnin tek artısı ise donanım oluyor. Oda işlemci ve ekran kartı. Oyun oynayacak olandan başka pek birişe yaramaz. Kamera iyi ama bir pureview değil. Sesi iyi ama rap pop tarzına daha çok hitap ediyor genel olarak dolby daha iyi. Ekstralarda bence çok bir etkiyok. Tabi dediğim özellikler lumiada var :) son olarak çıkmamış bir cihaz için bu kadar tartışmayı yeterli görüyorum

Şu 252ppi olayını kim çıkardı acaba merak ediyorum zaten bunu diyen adam eline bir retina ekran alıp bakmamistir bence çünkü bariz fark ediyor ki eğer bu çözünürlük ve büyüklükte cikarsa bu ekran retina yı katlar 440ppi yapıyorda hem firmalar saf mı daha yüksek çözünürlüklü ekran uretiyorlar

cyber

cyber

Üye
one s in köşelisi biraz daha

amcalu1

amcalu1

Üye

Çok daha büyük bir pil
çok daha büyük ekran

Htc samsungdan kaliteli telefon yapar samsung donanımı basar o kadar htc piko ve galaxy s2 var bende piko daki malzeme kalitesi galaxy s2 de yok one x5 daha çıkmadığı için nasıl uygulamalarla birlikte gelcek belli değil o yüzden samsung şöyle iyi böyle iyi denemez daha söylediklerinden batarya konusu doğru şimdilik tablet telefon alacak olsam htc yi tercih ederim ama bence ikiside gereksiz iş adamı olmadığım için

- - - Eklendi - - -

Ve birde nexus sertifikası alabilir bu cihaz o da cok önemli

aleranol

aleranol

Üye
Htc samsungdan kaliteli telefon yapar samsung donanımı basar o kadar htc piko ve galaxy s2 var bende piko daki malzeme kalitesi galaxy s2 de yok one x5 daha çıkmadığı için nasıl uygulamalarla birlikte gelcek belli değil o yüzden samsung şöyle iyi böyle iyi denemez daha söylediklerinden batarya konusu doğru şimdilik tablet telefon alacak olsam htc yi tercih ederim ama bence ikiside gereksiz iş adamı olmadığım için

- - - Eklendi - - -

Ve birde nexus sertifikası alabilir bu cihaz o da cok önemli

haklısın ama benim gibi bazı öğrencilerinde işine tabfon yarıyor mecburen not2 alıcam yoksa bende ya htc yada lumia alırdım dostum :)

- - - Eklendi - - -

Şu 252ppi olayını kim çıkardı acaba merak ediyorum zaten bunu diyen adam eline bir retina ekran alıp bakmamistir bence çünkü bariz fark ediyor ki eğer bu çözünürlük ve büyüklükte cikarsa bu ekran retina yı katlar 440ppi yapıyorda hem firmalar saf mı daha yüksek çözünürlüklü ekran uretiyorlar

daha yüksek çözünürlük daha iyi satmak demek :) ayeıca istersen 4s s3 not falan karşılaştır. Parlaklık ve renk doygunluğu farkı var sadece. Ama pixelolarak hiç etkilemiyor. Hatta 4sin ekranı benim cidden gözümü yoruyor. Adamlar haklı çok yüksek ppi yorar diye. Oyun oynuyorken bir süreden sonra dikkatimi kaybedip bırakmak istiyorum. Ama n9 olsun s2 olsun daha düşük cihazlarda çok iyi oluyor. Hele n9da 251ppi demek tam sınır. Ekranın çok ilginç bir havası var bir incelersen görürsün. Baktıkça bakıyor insan :) bu ppi değeri nekadar 252 ye yakınsa okadar iyidir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...