kardeş dosya nasıl açılıo bir yardımcı olurmusun

Bilgisayar bozuk şu an abimin laptop'tan giriyorum.Herhangi bir şey indirirsem beni döverAbi şu oyunu biraz daha geliştirsen?

Bilgisayar bozuk şu an abimin laptop'tan giriyorum.Herhangi bir şey indirirsem beni döver![]()

Yoksa o Android mi kullanıyor?
O zaman PC düzelince biraz ilerletsen iyi olur hünkarım kardeşime biraz hava atarım![]()
PC düzelince aklımda çok şey var da monitörün pc'ye bağlanan kablosunda sorun var.Baya bir şey birikti..
Yok bilmiyorum da öğrenmeye başladımSen Bu işi bliyorsn En kısa Zamanda yüzümüzü GüldürKolay gelsin...

OlsunPc Düzeldimi
cihani sultan senin kafada bir sorun mu var ya buna oyun demeye 1000 şahit ister valla kusura bakma ama böyle bir şey olamaz...

Sağolasın.Sen HD sini yapana kadar bunla idare edicez napalim
Emegine saglik yine de oyun olmamasindan iyidir![]()

Çok teşekkürler kardeşcihani sultan senin kafada bir sorun mu var ya buna oyun demeye 1000 şahit ister valla kusura bakma ama böyle bir şey olamaz...

cihani sultan senin kafada bir sorun mu var ya buna oyun demeye 1000 şahit ister valla kusura bakma ama böyle bir şey olamaz...
Teşekkür ederim
Kardeş sen neyin kafasındasın adam oturmuş uğraşmış bunla beğenmediysen mesaj yazma biz beğendik ki konu hala burda

Muhtemelen ikisinde de çalışır.Abi benimkinde hem o cağmide çalınanda hemde yenide çalışırmı ?![]()