Literatüre yeni deyim: Karda yürü izini, atölyede yürü kirini belli etme... :kıskıs: :kop2:
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Literatüre yeni deyim: Karda yürü izini, atölyede yürü kirini belli etme... Genişletmek için tıkla ...
bulutsuzgece' Alıntı: Literatüre yeni deyim: Karda yürü izini, atölyede yürü kirini belli etme... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Literatüre yeni deyim: Karda yürü izini, atölyede yürü kirini belli etme... Genişletmek için tıkla ... Bu sözü deyim olarak kullanalım güzel uymuş.
bulutsuzgece' Alıntı: Literatüre yeni deyim: Karda yürü izini, atölyede yürü kirini belli etme... Genişletmek için tıkla ... Bu sözü deyim olarak kullanalım güzel uymuş.
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Bu sözü deyim olarak kullanalım güzel uymuş. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Ali abi bence cyan alabilirsin zaten senin işyerindeki makina çok temiz çalışıyor maşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu sözü deyim olarak kullanalım güzel uymuş. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Ali abi bence cyan alabilirsin zaten senin işyerindeki makina çok temiz çalışıyor maşallah
erdgnblt Üye papakudioflu' Alıntı: lime ve cyan ilerleyen donemde ulkemize gelicek ilk etapta sari,kirmizi,beyaz ve siyah renkler satişa sunulacak. Genişletmek için tıkla ... cyan için biraz daha mı bekleyeceğim? Beklemekten sıkıldım
papakudioflu' Alıntı: lime ve cyan ilerleyen donemde ulkemize gelicek ilk etapta sari,kirmizi,beyaz ve siyah renkler satişa sunulacak. Genişletmek için tıkla ... cyan için biraz daha mı bekleyeceğim? Beklemekten sıkıldım
Cihanî Sultan Üye Kabız Civciv' Alıntı: benim favorim kırmızı olan zaten Genişletmek için tıkla ... Benimki beyaz
papakudioflu Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: Telefonları aldıktan sonra bi konu açarsınız artık wp8 in tüm yenilikleri diye : Genişletmek için tıkla ... emin ol onlarca konu acilir yenilikleri anlatmak icin
SkyLaBTR' Alıntı: Telefonları aldıktan sonra bi konu açarsınız artık wp8 in tüm yenilikleri diye : Genişletmek için tıkla ... emin ol onlarca konu acilir yenilikleri anlatmak icin
SkyLaBTR Üye papakudioflu' Alıntı: emin ol onlarca konu acilir yenilikleri anlatmak icin Genişletmek için tıkla ... ondan eminim zaten de düzenli bi anlatım açısından demiştim
papakudioflu' Alıntı: emin ol onlarca konu acilir yenilikleri anlatmak icin Genişletmek için tıkla ... ondan eminim zaten de düzenli bi anlatım açısından demiştim
MrCommanDTr Emekli Yönetici erdgnblt' Alıntı: cyan için biraz daha mı bekleyeceğim? Beklemekten sıkıldım Genişletmek için tıkla ... cyan ın gelmesi ocak ayını bile bulabilir bence bekleyemezsin o kadar ilk incelediğin yerde pat alırsın
erdgnblt' Alıntı: cyan için biraz daha mı bekleyeceğim? Beklemekten sıkıldım Genişletmek için tıkla ... cyan ın gelmesi ocak ayını bile bulabilir bence bekleyemezsin o kadar ilk incelediğin yerde pat alırsın
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: cyan ın gelmesi ocak ayını bile bulabilir bence bekleyemezsin o kadar ilk incelediğin yerde pat alırsın Genişletmek için tıkla ... Cyan niye geç geliyor Can?
MrCommanDTr' Alıntı: cyan ın gelmesi ocak ayını bile bulabilir bence bekleyemezsin o kadar ilk incelediğin yerde pat alırsın Genişletmek için tıkla ... Cyan niye geç geliyor Can?
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Cyan niye geç geliyor Can? Genişletmek için tıkla ... Abi ilk olarak Amerika'da AT&T özel olarak üretilecekmiş
OttomaN TigeR' Alıntı: Cyan niye geç geliyor Can? Genişletmek için tıkla ... Abi ilk olarak Amerika'da AT&T özel olarak üretilecekmiş
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: Abi ilk olarak Amerika'da AT&T özel olarak üretilecekmiş Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Amerikalı değiliz, canımız sağolsun
MrCommanDTr' Alıntı: Abi ilk olarak Amerika'da AT&T özel olarak üretilecekmiş Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Amerikalı değiliz, canımız sağolsun
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür Amerikalı değiliz, canımız sağolsun Genişletmek için tıkla ... bir ay sonra çıkar abi global olarak da
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür Amerikalı değiliz, canımız sağolsun Genişletmek için tıkla ... bir ay sonra çıkar abi global olarak da
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: bir ay sonra çıkar abi global olarak da Genişletmek için tıkla ... sabır taşı çatlardı şimdiye...
MrCommanDTr' Alıntı: bir ay sonra çıkar abi global olarak da Genişletmek için tıkla ... sabır taşı çatlardı şimdiye...
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: sabır taşı çatlardı şimdiye... Genişletmek için tıkla ... zalım nokia ciğerimizi dağladı
OttomaN TigeR' Alıntı: sabır taşı çatlardı şimdiye... Genişletmek için tıkla ... zalım nokia ciğerimizi dağladı
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: zalım nokia ciğerimizi dağladı Genişletmek için tıkla ... Ahg anam anam anam anam eğer ölüüürsemm... Mezarıma elop gelmesinnnn...
MrCommanDTr' Alıntı: zalım nokia ciğerimizi dağladı Genişletmek için tıkla ... Ahg anam anam anam anam eğer ölüüürsemm... Mezarıma elop gelmesinnnn...
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Ahg anam anam anam anam eğer ölüüürsemm... Mezarıma elop gelmesinnnn... Genişletmek için tıkla ... gelirse ağzını burnunu kırarım abi zaten Allah gecinden versin bu arada
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahg anam anam anam anam eğer ölüüürsemm... Mezarıma elop gelmesinnnn... Genişletmek için tıkla ... gelirse ağzını burnunu kırarım abi zaten Allah gecinden versin bu arada
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: gelirse ağzını burnunu kırarım abi zaten Allah gecinden versin bu arada Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim. İşte o yüzden gelmesin diyorum ya sonu kötü olur.
MrCommanDTr' Alıntı: gelirse ağzını burnunu kırarım abi zaten Allah gecinden versin bu arada Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim. İşte o yüzden gelmesin diyorum ya sonu kötü olur.