S_&_S Refresh_v1.2-RM-596 N8- (28-10-2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ЯReiS kardesim hosgeldin aramizda gormek guzel seni bence harika olmustur emegi gecen diger arkadasada tesekkur ediyorum yarin bende kullanmaya basliycam insallah gerekli aciklamayi ve gorusumu yazarim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, capkino06 ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
ЯReiS kardesim hosgeldin aramizda gormek guzel seni bence harika olmustur emegi gecen diger arkadasada tesekkur ediyorum yarin bende kullanmaya basliycam insallah gerekli aciklamayi ve gorusumu yazarim.

Sagol kardesim yorumun icin bende tesekkur ederim..tabiki coook memnun oluruz senin yorumun gorunusun bizim icin onemli..

• Beğen
Tepkiler: capkino06
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ah reis ah gene yaptn yapcagni cok sagol kardesim. Øzletme kendini bu kadar. Bu aksam yuklicem yorum yaparim kullandkca emeginize saglik S & S

- - - Eklendi - - -

reis bisey sorcm gfv bunda da var mi? Bi de tus kilidi titresimli olsun istiyorum bi de restart kaldirmak icin napmam gerek?

• Beğen
Tepkiler: capkino06 ve ЯReiS

capkino06

Üye
ah reis ah gene yaptn yapcagni cok sagol kardesim. Øzletme kendini bu kadar. Bu aksam yuklicem yorum yaparim kullandkca emeginize saglik S & S

- - - Eklendi - - -

reis bisey sorcm gfv bunda da var mi? Bi de tus kilidi titresimli olsun istiyorum bi de restart kaldirmak icin napmam gerek?

GFV klasör aftif. Restartı nasıl kaldıracağınızı yukardaki yorumlarda belirttik. Tuş kilidi titreşimi corede oynamanızı tavsıye etmem. Güncelleme yapcaz. O zaman bi değişiklik yapabiliriz ancak şarja eksi yönde etkisi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

karasahinemre

Üye
GFV klasör aftif. Restartı nasıl kaldıracağınızı yukardaki yorumlarda belirttik. Tuş kilidi titreşimi corede oynamanızı tavsıye etmem. Güncelleme yapcaz. O zaman bi değişiklik yapabiliriz ancak şarja eksi yönde etkisi olacaktır.

bunun benzeri bi cfw çıkaracaktım sayenizde iptal ettim benden önce davrandırınız :) bi kaç tavsiyede bulunmak isterim mesajlarda arkaplanda beyaz çok fazla kaçıyor oraya güzel bir resim eklenebilir alfasayısal modu hatalı mesela 6 yazıcaz m6 olarak yazıyor restart kalktığında seste sıkıntı olmuyor bu nedenle dolby headphone eklenebilir ekran koruyucuda n9 tarzı ekran koruyucu gayet hoş duruyor eklemenizi tavsiye ederim çalışmalarınızın devamlılığı dileğiyle kolay gelsin herhangi bi mod lazım olursa ulaşabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

mesajlarda eski mesajları göster seçeneği çalışmıyor onu da ekliyeyim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, capkino06 ve ЯReiS

capkino06

Üye

bunun benzeri bi cfw çıkaracaktım sayenizde iptal ettim benden önce davrandırınız :) bi kaç tavsiyede bulunmak isterim mesajlarda arkaplanda beyaz çok fazla kaçıyor oraya güzel bir resim eklenebilir alfasayısal modu hatalı mesela 6 yazıcaz m6 olarak yazıyor restart kalktığında seste sıkıntı olmuyor bu nedenle dolby headphone eklenebilir ekran koruyucuda n9 tarzı ekran koruyucu gayet hoş duruyor eklemenizi tavsiye ederim çalışmalarınızın devamlılığı dileğiyle kolay gelsin herhangi bi mod lazım olursa ulaşabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE
mesajlardaki arka plan benimde dikkatimi çekti beyaz pek hoş durmuyor. alfasayısal hatasız bulamadım. restart kaldırıldı dolby eklendi hiçbir sorunu yok. ;) yorumlara göre çalışmalar devam ediyor yakında güncellenecektir konu. teşekkürler yorumlar ve bilgilendirmeler için.

MuRti20

Üye

Kardesim nokiacooker yardimiyle rofs2 yi acip Capkino06 nin dedigi dosyalari sildiginiz zaman tamam ama nokiacooker 2.4 u kullanin 2.9 da program kendisi costum kismina kendi ismini atiyor..creating nokia cooker diye yaziyor..

cooker ile nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yardım bulabilceğim bir link veya bi kaç cümle verebilir misiniz ? :)

• Beğen

capkino06

Üye
cooker ile nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yardım bulabilceğim bir link veya bi kaç cümle verebilir misiniz ? :)

dediğim dosyaların üstüne tıklayıp sonra sağ tıklayıp remove diyerek silebilirsin. yada biraz sabredip güncellmeyi bekleyebilirsin :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beyler Bu cfw denediklerim içinde en stabili ve sesi en iyi olanı,bahsedilen yamayı aktif yaptıktan sonra ses bariz şekilde artıyor ve yeterli seviyeye çıkıyor.Benim tesbit edebildiğim(kısıtlı karıştırmalarıma rağmen)tek hata ses kaydediciye tıklayınca biraz bekleyip ana ekrana geri dönüyor.yani ses kasydedici çalışmıyor.birde benim sormak istediğim şu,ben tema yı değiştirdiğim halde uygulama icon ları değişmiyor,neden acaba.

• Beğen

MuRti20

Üye
dediğim dosyaların üstüne tıklayıp sonra sağ tıklayıp remove diyerek silebilirsin. yada biraz sabredip güncellmeyi bekleyebilirsin :)

teşekkürler ben güncellemeyi bekleyim en iyisi yorumlara bakaraktan sanırım en iyisi şu an bu elinize emeğinize sağlık umarım en kısa zamanda çıkar :)

• Beğen
hizan

hizan

Üye
reis mükemmel olmuş sysapp ve effect leride kaldırdım.

maximod v.4 yükledim inanki çook güzel oldu emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

şu ana kadar herhangi bir hata bulamadım bulacağımı da sanmıyorum sağolun.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve capkino06
Esendağlı

Esendağlı

Üye
reis mükemmel olmuş sysapp ve effect leride kaldırdım.

maximod v.4 yükledim inanki çook güzel oldu emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

şu ana kadar herhangi bir hata bulamadım bulacağımı da sanmıyorum sağolun.
hizan ses kaydediciye bir tıklayıp denermisin,bende çalışmıyor ana ekrana geri atıyor sorun acaba sadece bendmi diye merak ediyorum da ama cfw gerçekten çok iyi olmuş

• Beğen

capkino06

Üye
hizan ses kaydediciye bir tıklayıp denermisin,bende çalışmıyor ana ekrana geri atıyor sorun acaba sadece bendmi diye merak ediyorum da ama cfw gerçekten çok iyi olmuş

ses kaydedici bende çalışıyor ses kaydıda yapıyor.bir sorun yok. ama diğer arkadaşlarda bi denesin sorun varsa ilgilenelim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

karasahinemre

Üye
ses kaydedici bende çalışıyor ses kaydıda yapıyor.bir sorun yok. ama diğer arkadaşlarda bi denesin sorun varsa ilgilenelim. Teşekkürler.

kaydediyor ancak ayarlara girdiğinde atıyor

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye

- - - Eklendi - - -

Güzel tesbitlerde bulunmuşsun,sana katılıyorum,eğer bunlarda yapıılırsa çok daha güzel bir cfw miz olmuş olacak

• Beğen

Enola19

Üye
@reis @capkino06 cevaplar için teşekkürler zaten güncelleme yayımlayacakmışsınız onu beklerim.
Şahin dostum senden bir ricam olacak şu benim kullandığım hesap makinesi widget ının dosyalarını ve atacağım klasörleri bana bi yollarsan çok sevinirim her yapılan cfw ye eklemem lazım devamlı rica etmeyle uğraşmayım şimdiden saol

• Beğen

pieer007

Üye
gayet guzel kullanıslı. Ama su batarya ve sebeke simgelerı pek hos durmuyor

• Beğen

Üst Alt