PixelWolf
Üye
kullanamaz mıyız ki neden kullanmayalım? bazı yönlerden çok güzel telefon nokialarYıl olucak 2013 hala nokia kullananlar var![]()

- - - Eklendi - - -
yok kalsın
bir türkcell bayisine git kurcala biraz ne demek istediğimi anlarsın

kullanamaz mıyız ki neden kullanmayalım? bazı yönlerden çok güzel telefon nokialarYıl olucak 2013 hala nokia kullananlar var![]()

yok kalsın
bir türkcell bayisine git kurcala biraz ne demek istediğimi anlarsın

yok kalsın![]()
![]()

Samsung istemiyor zorla mı aldıracaksınız halla halla.
Ama kuzum, Neo v çok iyi bir cihaz. 701'den kat kat iyi.![]()
android'in kullanımı her telefonda neredeyse aynı bunuda belirtiyim 
neo v de iyi cihaz ama çok radyasyon yayıyorandroid'in kullanımı her telefonda neredeyse aynı bunuda belirtiyim
![]()

Samsung istemiyor zorla mı aldıracaksınız halla halla.
Ama kuzum, Neo v çok iyi bir cihaz. 701'den kat kat iyi.![]()

Arasında sadece 3 mp kamera farkı var.neo v değil de neo olsa dediğine katılabilirdim![]()
Yıl olucak 2013 hala nokia kullananlar var![]()
neo v değil de neo olsa dediğine katılabilirdim![]()
kırmaya çalışıyorum ama hala çok kıramadım aşırı kalın bir duvar örmüşüm herhalde o duvarı örmek babamın samsung ve tuşlu bir telefonu 2 gün kurcalamakla oluştu biliyor musun? özellikle şu fotoğraf çekince belleğe atmak zorunluluğu olması gıcıktı belleğe atsam da atmasam da bellek dolu diyo gidiyom siliyom 10 tane şey 1 tane foto çekiyorum
bence samsunglarla arandaki ön yargıyı kır onlar eski samsunglar gibi değil![]()
o yüzden gıcığım 100 kat duvar vardı şimdi 1 katın %0.00000001 ini kazıdım 
İki telefonun arasında 3 mp kamera haricinde bir fark yok.
Yemişim sar değerini.
Bana fark etmez isterse 10 olsun değer. Çok telefonla konuşmadıktan sonra sar değeri pek enterese etmiyor.
Kullanım aynı ama, bir belleden kat kat iyi.![]()
sen kullanmıyorken bile şebekede bağlantıda kalır telefonlar çünkü karşıdan bir arama gelirse sen onu cevapla diye hücre sürekli askıda durur yani baz istasyonuyla sürekli bağlantıda kalır bu sayede sürekli radyasyon yayar 
Sar tartışmalarını hiç anlamıyorum. Eskiden LG KP320 F/P bir telefondu. Yorumlarda yine sar değerini gösterip satın almayanlar vardı. Ben aldım hiç sorun olmadı. 3 yıl kullanıldı o telefon. 1 yıl ben 2 yıl annem kullandı.
Merak ediyorum sar yüzünden önemli hastalıklar geçirmeye başlayan oldu mu? Bence baz istasyonları daha çok radyasyon yayıyor.
Sar olayına çok takılmamak lazım bence.
- - - Eklendi - - -
3 yıldır kullandığım Nokia 5230'un sar değeri "1.08 W7kg" imiş. Bunu yeni öğrendim. Ama grip ve nezleye bile çok daha az yakalanıyorum 4 sene öncesine göre. Kaldı ki başka hastalıklar hiç olmadı.

Nokia 3310 u tekrar üretse gider alırım![]()
Xperia Pro'm bozulursa diye garanti olsun diye bir köşeye koyardım 
+1 En azından dayanıklı telefon uzun süre idare ediyorXperia Pro'm bozulursa diye garanti olsun diye bir köşeye koyardım
![]()

Evet bendede geleceğe teminat olarak sakladığım 2 tane çalışan 3310 var![]()
ileride nostalji diye satarız veya torunuma veririm oda torununa verir tarihi eser olur