Çok Romantik Birisiyim Ama Okulda Belli Edemiyorum Ne Yapmam Gerek[Yardım lütfen]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corrupt

Corrupt

Üye
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Romantık olmak için birilerini taklit etme, romantık olmak demek her zaman güzel olanı
görmek, iyimser olmak degil bazen acı olanıda görmektır yerinde küfür etmektır
bazen soguk su etkisi yaparsın "ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün" gibi
manası derin sözleri yerinde söyleyıp ortamı sessizlerştirmektir içinden geleni samimi şekilde söylemektır.

Corrupt

Corrupt

Üye
Romantık olmak için birilerini taklit etme, romantık olmak demek her zaman güzel olanı
görmek, iyimser olmak degil bazen acı olanıda görmektır yerinde küfür etmektır
bazen soguk su etkisi yaparsın "ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün" gibi
manası derin sözleri yerinde söyleyıp ortamı sessizlerştirmektir içinden geleni samimi şekilde söylemektır.

Romantik dediğlne bakma adam slow müzik dinliyormuş o yani :D neyse ben de dinllyordum kötü sonuçları oldu bıraktım :D

Skysis

Üye
Boşver kardeşim bendensin tıp daha çare bulamadı :pro:

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim arkadaşlar geçen gün sınıfta bir çocuk bana meydan okudu senden daha iyi şiir yazarım dedi.Ben de gel düello yapalım dedim.Derste ikimizde şiir okuduk :D Hep çocuğu ezdim,hem de kızların %80ini ağzı açık bıraktım :D Süperdi yani :yuru

Symbianize

Symbianize

Üye
Hallettim arkadaşlar geçen gün sınıfta bir çocuk bana meydan okudu senden daha iyi şiir yazarım dedi.Ben de gel düello yapalım dedim.Derste ikimizde şiir okuduk :D Hep çocuğu ezdim,hem de kızların %80ini ağzı açık bıraktım :D Süperdi yani :yuru

Hangisi sana cikma teklifi etti hic :ehe romantiklik karin doyutmuyor olay $ bakiyor :ehe

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi

Hangisi sana cikma teklifi etti hic :ehe romantiklik karin doyutmuyor olay $ bakiyor :ehe
İlk adımı hep kızlar bekler ;) Ve 3 tane güzel kız kesip duruyor ;) Karın doyurtmasına da gerek yok zevk veriyor o yeter bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...